LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
9.7.08 14:14

tulenice opice! :-P (aby to tak nakonec nedopadlo :roll: :lol: )

adel, teda vycerpavajici shrnuti smiracku :D tak ja nevim, ja snad ani do brna psat nebudu, kdyz si to prectou tady :lol: :lol: ale mr. tulen je fakt dobrej :pankac:
… Jo a uz jsem byla nejakou dobu nahlodana na manducu a asi diky vam jsem se k ni rozhoupala a nakazila dubnovky a me blizke okoli - potvrzuji, vcera jsem ji videla na vlastni oci :lol:
koukam, ze zaju chtela na kazdy den v roce jednoho smiracka :D
napoly, navleky muzes vyuzit ke svatebnim staum, kdyby treba uz bylo v zari chladneji 8) jo, a vis ze je to ctvrtek? :-D

hildo, tam je kraaasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
9.7.08 14:27

Tak tu mám jeden pozdrav od tuleně, to bude určitě všechny zajímat:

„pozdravuj listopadky, že jsem Ti nosil i říjnačky a zářijovky a velké špeky, jako třeba že Ravena rodí, jsem Ti posílal SMS.....“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
9.7.08 14:33

Krisulko a proč by ne, prostě zoptimalizuješ zavazadla a jedeš volná jako pták… a nepotřebuješ žádné parkoviště… tj nemusíš se vracet k autu.

adelino kolečka od kočáru pochopitelně ožírá taky, já píšu jen chuťovky, doufám že na drát za ledničkou mu už přešla chuť. zas tak moc přestupů tam není to zvládne. No nám se mám pocit chtějí proříznout 4 horní najednou, je to kňoura ukňouraná.

hildo ty nemáš žádný antivirák? vždyť pro domácí užívání je většinou zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.7.08 14:34

Ahoj holky,

spálová angina je snad přeléčená. Jen se do toho prořezává horní jednička, tam mám dítko opět ve vynikající náladě :twisted: , ještě že právě usnul.

Tulenice, fotečka bude, jen co jí vyfotím. Všechny fotky zůstaly v Kodani, ale foťák máme s sebou, tak musím Jonýse blejsknout.

Hildo, kam k Telči jedete? Jsem původně z Jihlavy, takže v Telči jsem byla snad 20krát. Mám to tam moc ráda, ještě na vejšce jsem tam v létě prováděla na zámku.

Adel, parádní práce se šmírákem. Já jsem si pro sebe taky tipovala až k 50 šmírákům, podle tvých reakcí během tipování. Myslím, že Mr. Tulen by zasloužil zvláštní cenu :lol:

Jonýs je vzhůru, tak zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.7.08 15:17

Ahojky všem!

tak Napoly vyhrála,........ta se ale má,to já musím vyhrát jen síťovaný gatě s hnědym pruhem :cry:

S Péťou to vypadá tak,že zatím se neví z čeho ty teploty přesně jsou,ale dneska musím říct,že se mi poprvé od té doby co to začalo,líbil.Konečně měl normální barvu.Do pátku mají být hotová všechna serologická vyšetření,dle nich na ORL rozhodnou zda se vezmou uzliny na krku či se ponechají. I ty se začaly zmenšovat.Doktor mě dnes uklidňoval,že se opravdu s velkou pravděpodobností jedná o potíže způsobené těžkou angínou. Tak jsem tak trochu klidnější.Hlavně i z důvodu,že vypadá dobře.

Adel - nejlevněji se opravdu dá koupit za těch 8.190,– - ten material u classicu nic moc,trendline doporučuji -jednoznačně! A ta noha pasuje ke všem vozům,my máme jednu v VW Transp.,druhou v Passatu a v pohodě šla vyštělovat. pro jistotu se podívej na www.roemer.eu

Máme 2 zoubky!!!! ....... a Kunu už ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
9.7.08 15:36

Míno to je fajn že je mu líp, nemá třeba problém se zubem?
nojo co se dá dělat, ale aspoň si něco vyhrála, to se jen tak nepoštěstí vyhrát gatě s hnědým pruhem - vodorovným, svislý je na gatích hned. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joj ale stejně ta diskuze o gatích byla super já se tak smála až jsem se za břicho popadala. A bylo super si to číst, tuleň mi přivlekl takle postupně půl giga dat. Taky jsem si to četla s miminem na klíně - Mišánek nechtěl v tu dobu spát jinde než v mém náručí…
kdo ublížil kuně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.7.08 15:42

Ahóóóóóój listopadky! Tady váš výherní šmírák z Dubna 2008 :lol: 8) )i když teda nevím jestli se tím chlubit)
Téda, já nikdy nic nevyhrála, tak Adel děkuju, že jsi si s tím dala práci :pankac: :) SZ s adresou pošlu

By mě nenapadlo že někdy budu psát k vám do diskuze, ale když už, tak hlavně Míno, držím palce ať se mladý brzy uzdraví, Napoly, gratulace ke svatbě(u nás bude 30.8.)a taky k výhře :lol: a jinak moc zdravím všechny holky a miminka. Hrůza, připadám si jako bych vás všechny znala osobně :oops: i když teď už na ten šmíruňk nemám tolik času jako v těhu. Se spoustou z vás mám něco společného, kolikrát bych na něco už už reagovala a pak si uvědomím, že k vám vlastně nepatřím.
Tak se na nás nezlobte, že nemáte soukromí, my vás máme taky rády :lol: :lol: (teda aspoň já :) )

Mějte se moc fajn a buďte zdravučcí. Třeba zas někdy… :wink:

:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
9.7.08 16:00

Amazonko gratuluji k výhře. A to přání zareagovat znám, však jsem se sem nakonec kvůli tomu přidala. :lol:

A musím se smát jak manduková infekce prosakuje emiminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.7.08 17:41

Amazonko - teď už k nám patříš - ze šmíráka tě povýšíme na čestného hosta :wink:

Tulenice - a to se Zdeněk kasal,jak mi občas donese čerstvý houstičky - to ho Tuleň se svým půl giga přinesených dat totálně zahanbil.
Kuna byla odchycena,jenže se jí podařilo prokousat ven - muselo ji to stát neskutečné úsilí a šok. Od té doby je klid. Myslím,že se našemu domu vyhybá obloukem. Tak ať ji to vydrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
9.7.08 18:07

Míno jojo to zahanbil, kór když mi nosí čerstvé rohlíčky každou neděli (jen když je nemocný tak ne) Chuděrka malá snad se nevyčerpala k smrti a neleží někde pod kamenem…
jdu nakrmit plazivku… dnešní menu banánová kašička od Hami, borůvky sežeru sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
9.7.08 19:42

čus :D

Amazonko gratuluju k výhře :lol:

Tulenice nějakej antivir máme, ale nevšimla jsem si, že by mě varoval… Varovalo mě až to, že najednou začala padat mozilla… Hlavně jsem ráda, že se to stalo až teď, kdy má Tomáš po zkouškách. Předtim by mi asi dal pěstí :twisted:

Mě dneska dítě taky nějak řve… jo a na večerní řev jsme možná vyzráli, po osmi měsících jsme pořídili kolotoč a už druhý den to vypadá na klid :D Mam hroznou radost, páč mě to deptalo :evil: Po hodině a půl řevu jsem byla vždycky tak vytočená, že jsem kolikrát musela jít na balkon, abych vychladla… úplně se mi to zažíralo do mozku :evil:

Holky jaký vaříte kaše krom těch kupovaných? já zatim zkusila jen rýžovou a chtěla bych zkusit něco jinýho, třeba jáhly nebo pohanku, ale nevím, jak je to u toho s lepkem… I když takovou tu dětskou sušenku už jsme měli a nic se nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
9.7.08 19:45

Jonysko jedeme na jakousi loveckou chatu k obci Řásná 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
9.7.08 20:04

Hildo tak vykopnout antivir a pořídit lepší, my jsme teď taky přecházeli na jiný..
http://www.viry.cz/go.php?… a zkus HijackThis, pak se zeptej na fóru, někdo ti tam poradí jak se toho zbavit.

jo plazivka řve žere blije a furt dokolečka dokola…
jakej kolotoč pro 8 mi měsíční dítě, ehmm a kdyby to náhodou zabíralo si ho mám pověsit nad letiště? v postýlce tráví minimum času, ten řev se nedá dlouhodobě bez poškození sluchu vydržet.
Lepek po 8 měsíci bez problémů zavést lze (pokud není alergie ale to by si už zjistila ze sušenky), já dávám kupovanou mléčnou, neboť nemusím řešit mlíko… později až se bude přecházet na normální, uvařím normální krupicovku. Pohanka i jáhly jsou bezlepkové, to klidně můžeš dát, ale bacha, ty šlupky z pohanky jsou dost tvrdé (mužíček nadával když si je doloval ze zubů :lol: :lol: :lol: ), takže jedině loupanou nebo mouku. Na jáhly bacha musí být čerstvé, jinak jsou hořké. Já se chystám zavést červenou čočku, než se rozhoupu bude to pár dní trvat, ale už ji mám ve skříni. Jinak myslím že není nutné u zdravých dětí držet bezlepkovou dietu, strava by měla být pestrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
9.7.08 20:51

Ahojky,
nějak nestíhám…všechno ovoce na zahradě se rozhodlo dozrávat zaráz,tak když dětí spí jen obírám plody 8O

Oslavencům vše nej… :wink:

Míno:Skvělá zpráva,ta ať mu zdravá barva vydrží.
Sophince to moc v nové autosedačce sluší,vysloveně si užívá ten rozhled :lol: (čepička je též slušivá :wink: )Gratulace k zoubkům,my zůstáváme bezzubí :o

Napoly:Gratulace veliká.Také budou předsvatební přípravné fota jak loni u Míny??? 8) Proč jste vybrali zrovna čtvrtek?

Adel:Krásné fotky z výletu :D Řešíme,jak to udělat,když bychom chtěli někam na celý den,protože Kubík ještě spí cca 2h po obědě.Berinka před i po.Máme sice tandem(Jané Powertwin),ale přední sedadlo není na takové dlouhé spaní a golfky se sporťákem do auta nenarveme…že by šátek a golfky???
Skvělé vyhodnocení Šmíráka a vynikající cena :lol: Máme doma-sice Babylegs,ale skvělá věc 8) Opravdu hodnotná cena :P
Gratulace k zoubku.

Helmitko:Sice bývám přihlášená,ale většinou je to proto,že se zapomenu odhlásit :roll: :roll:

Hildo:Vařím kaši z loupané lámané pohanky(na másle do zlatova opeču pohanku,zaleju vodou,vařím doměkka,přidám na špičku lžičky medu a vmíchám Nutrilon),mají ji rádi oba dva.Berinka po ní spí od cca 19.30h do 4h :lol: Pohanka a rýže lepek neobsahují.
Rýžová-rozvařím rýži s jablkem,dám na špičku lžičky medu,vmíchám Nutrilon.
Od 8měs.Krupičná-dětskou krupičku na chvíli namočíme,pak dáme do vody povaříme,dáme na špičku lžičky medu,vmícháme Nutrilon.
Vločková-vločky dáme do vody,vaříme do měkka,dáme na špičku lžičky medu,vmícháme Nutrilon.

Tulenice:Tuleň je skvělý :lol:
Zkuste pořídit něco takového http://www.bino-drevenehracky.cz/…statni/300-2 Máme ho od narození.Jak uložím,roztočím ho a je to :lol: :lol: 8)

Amazonko:Gratuluji k výhře,užijte ji ve zdraví :D

Omlouvám se za délku :oops:

Ewik+Kubík 2r2t+ Berinka 7m2t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
9.7.08 21:10

adel, soutěž se povedla, já nehlasovala jen proto, že jsem neměla ani šajn, jestli nás sleduje 5 nebo 150 lidí, ale stejně bych nevyhrála…

hildo, jáhly vařím, i pohanku, jáhly jsou moc dobré, pohanka je taková ostrá, jak psala tulenice a chuťově je horší… teď jsem koupila, na doporučení ka-tky rýžový nápoj v drogerii a uvařila jáhly v tom a nakonec přidala broskev a mixla to a malá to zdlábla, jen se zaprášilo ( ještě jsem dala trošku másla)
no a jáhlama vlastně někdy zahušťuju i zelenino-masové polívky
bezlepková je ještě kukuřičná mouka
lepek plánuju od 10. měsíce, a to ovesné vločky

červenou čočku jsem taky dneska koupila, brzo ji vyzkoušíme

tulenice, ten fusak jsem zatím neřešila, ale řekla bych, že když ji obleču, zabalím do deky a strčím do nánožníku, tak fusak ani nebude třeba… pokud tedy nebudou silné mrazy… no, ještě uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí