LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
11.7.08 13:27

petule , ale jo, ted mu to urcite slusi vic, ale jinak obecne mam rada vlasate muzske, teda dokud se jim nezacnou delat kouty :wink: . jinak co ale se mi nelibi, je ta vyholena brada, to mel david fakt jen na tu svatbu :roll: . ne ze by musel byt uplne zarostlej, jako vousaty tvare taky nic moc, ale libi se mi takovej ten - no my tomu rikame „nahubek“ - pod nosem, kolem pusy a na brade :D - jak to ma treba i zdenek od miny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 13:33

Míno že seš to ty no tak se tedy obětuji…no dala jsem ji tam, ale jinak ty fotečky ze zkoušení šatů při výběru tak ty mě zveřejnit nikdo nedonutí… :lol: :lol: tam mám takovou ránu že to svět neviděl. Jo a den po svadbě se mi vykulilo břicho, bylo to tak tak, za pár dní bych je už neoblíkla. :lol: :lol: :lol:

Helmitko když se necítíš na princeznu řekni si že jsi královna a měli tam nádherné šaty, na hubené opravdu kouzelné, jen hladké rovné poseté výšivkou, perličkami no co by sis vzpomněla. Jak jsem sem dávala odkaz na své šaty, tak si to prosurfuj, ať máš představu co můžeš od svatebního salónu čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.7.08 14:01

mina - 2007

tulenice - 2007

zuzajdik - 2007

luli - 2007

krisulka - 2007

petule - 2006

katka - 2004

Kačik - 2002

adel - 1999

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.7.08 14:09

no to nam to pekne pribyva :D . a listopadovou princeznu zatim vyhrava kacik :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 14:22

Adel a co vyhraje? návleky ke svatebním šatičkám? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.7.08 14:24

pockej, to ja nevim, tohle vyhlasovala mina :wink:
jo, a ty si teda taky nejsi zrovna dvakrat podobna - co je skutecnejsi - ta svatebni fotka nebo ta ikonka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 14:29

Adel na ikonce jsem asi tak 10 dní po porodu :-)) nejdřív jsem chtěla fotku s kočárem, ale nebylo to ono tak jsem to pak jen v rychlosti vyřízla… a jsem to pořád já manžel mi tvrdí že se mi mění obličej v závislosti na tom jak se cítím, jestli jsem unavená a tak… A na svatební fotce jsem učesaná, nalakovaná prostě opečovaná od kadeřnice aby to drželo. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.7.08 14:29

Dobře, tak když jste takové hezké nevěstinky, přihodím sem i nás. :wink:

Jinak my se rozhodli, že se vezmeme někdy cca v půli dubna, usoudili jsme, že datum by mohlo být někde mezi 1. a 16. 7. Zavolala jsem na matriku a paní prý jestli nechci 7.7. ve 13 hodin, že to má někdo rok zamluvené a nepotvrdil to. Tak jsme to vzali a jak trapáci se vzali 7.7.07. :lol:
Lidí jsme měli asi 60, většinou přátelé. Hostina se konala na lovecké chatě a hrála nám cikánská kapela. Bylo to super a jedinou vadou byl únos nevěsty, díky kterému jsem si nezatančila s ženichem v šatech. :(

Šaty jsem si nechala ušít u známé. Pak jsem jí vrátila spodnici a 3/4 šaty mi zůstaly. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.7.08 14:31

Jo a vlasy mi učesala maminka. :D 3 dny hrůzou nespala, ale zvládla to na jedničku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 14:36

Havo moje maminka taky hrůzou nespala a bylo jí špatně od žaludku. :lol: :lol: a se divím vždyť měla na starosti jediné, dopravit se na svatbu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.7.08 14:43

tak ten salon, tulenice, to je samá princezna…

nejjednodušší šaty, které bych dala (i přes ten satén), jsou tyto:

http://www.svatebni-saty-adina.cz/…ni/rose-7094

v růžových bych asi byla exot, co? vidím to tak, že bych měla s obcházením salonů začít už teď, než si nějaké šaty vyberu, je červen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 14:49

Helmitko to máš nejvyšší čas na daný termín nemusí být vybrané šatičky k dispozici. No a jednodušší šaty jsem si zkoušela, no byla jsem v tom jak almara. Mám jaksi prostorově výrazný hrudník a v bílá mi nešla, takže jsem měla šampaňské. Tak proč bys ty nemohla mít růžové. Když se mohou vdávat i ve vínových. Jinak v tomhle salónu byly jedny co by se se skřípěním zubů daly snést (tlačila mě nějaká výztuha)…
 http://www.svatebni-saty-evanie-plesove-spolecenske.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 14:52

Helmitko a v tomhle salónu cokoliv jsem si dala na sebe, vypadala jsem příšerně, ale třeba by sis vybrala.
 http://www.nevesta.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.7.08 14:57

helmitko, ty jsou krasny!!! v ruzovy muzes klidne jit, kdyz budou takhle jednoduchy. fakt nadhera. a dobry pujcovny, jdi do nich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 15:05

a hlavně musíš včas zařídit hospodu, to je nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie