LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
11.7.08 15:09

nezapomeň na pěkné svatební oznámení a nečti moc takové ty rady na internetu co vše je potřeba. http://www.beremese.cz/ :lol: :lol: :lol: ale třeba by se ti něco hodilo z tamního bazárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 15:23

Adel já se nerada fotím, takže reálných fotek moc není, ale tady jedna je, snad se ti bude líbit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.7.08 19:24

Krásné fotečky!

Havo až tu vaši fotku uvidí Hilda,určitě zareaguje. Měla si moc hezky učesané vlasy,tak se mi to moc libí!Maminka je šikula.

.....já bych to jako soutěž nechtěla pojmout,bylo by to diskriminační vůči těm,které toho svého ještě k oltáři nedotáhly.

Adel - termín „náhubek“ mi natrhl koutky. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.7.08 19:27

Hospoda je fakt největší problém,to se musím připojit. Vždyť víte jak nás vyšplouchli. Tím bych asi Helmitko začala.A hlavně si nějak ošetřete,ať vám nakonec tu rezervaci nezruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
11.7.08 19:47

čus baby,
teda fotečky máte parádní :D
já naši teda nehodim, páč to nemám v digi podobě a skener taky nevlastním. Navíc jsem tehdy byla 4 měsíce po porodu Aničky, takže pěkně vyžraná… Jo a vdávala jsem se tajně a ve vínových šatech :D
Jinak souhlasím, že princeznou je jasně Kačik :D

Tak počítač jsme museli nakonec reinstalovat, viry se nepodařilo zlikvidovat :roll: To je takovej vopruz…

Prej maj bejt zas nějaký bouřky, to abych zase uklidila kytky, mě jebne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
11.7.08 19:48

jo Míno, co jsi myslela tou reakcí? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.7.08 19:59

tak jeste jednou pohromade:

mina - 2007

tulenice - 2007

hava - 2007

zuzajdik - 2007

luli - 2007

krisulka - 2007

petule - 2006

katka - 2004

Kačik - 2002

adel - 1999

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.7.08 20:05

havo, fakt ti to moc sluselo. hele, je tatik mensi nez ty nebo to delaji podpatky?

tulenice, tak ta spaci fotka je dobra :lol: . ale jinak mi prijde, ze na te spaci ses podobna te svatebni fotce, proste tou ikonkou mystifikujes :wink:

hildo, to vis, pocasi nepocasi, pro nejkrasnejsi balkon v treboni musis trochu zamakat :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.7.08 20:13

Adel, už je to tak. Je menší. :lol: Vlasy jsem vymyslela tak, aby byly spíš dolů, ale aspoň malé podpatky jsem měla, tak to vyniklo. :lol: A já si vždycky říkala, že chlap musí být vyšší než já… :wink:

Míno, díky za pochvalu - vyřídím i mamce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.7.08 20:17

Teda tady to zase žije. Hrozně ráda bych taky přihodila svojí svatební, ale všechny zůstay v compu v Kodani … :( Všem vám to tak sluší. My jsme organizaci moc neprožívali, tou dobou jsme žili v Německu, já jsem přijela na týden do Jihlavy, zařídila, objednala, vyzkoušela. Ve středu před svatbou jsme se zjevili v Čechách, v sobotu byla svatba a v neděli zpátky do Karlsruhe. Takovouhle rychlovku doporučuju, člověk nemá vůbec čas být nervozní.

Papík s Ouškem moc zdraví a jsou nadšení z papouchového šílenství, které tady vypuklo. Papoucha nad postýlkou samozřejmě máme + další ptáky různých materiálů a velikostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.7.08 20:43

po těch svatebních nádherách, jedna ala 4 roky po svatbě
to je naše cesta z Kodaně do Prahy

Napoly, nechceš si to ještě rozmyslet? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.7.08 20:48

ještě se mi líbí tyto:

http://www.nevesta.cz/…008/1709.jpg

ale nervovat se rok dopředu teda nebudu a nejkrásnější stejně taky nebudu, ono to nějak dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 21:07

Adel bouřka nám tu lomcovala dráty tak se mi to vyplo v půlce příspěvku… tak znovu tady je jedna z 4/11/2007 

no a další rodinná z 23/5/2008

rodinných fotek moc není, není kdo by nás fotil.
Tak co jsem si podobná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 21:21

Helmitko no jen aby si pořád neříkala času dost času dost… a pak ho nebylo málo. Nebudeš se náhodou vdávat v kostele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.7.08 21:39

ne, tulenice, já nejsem křtěná a Radek je sice křtěný, ale to bylo naposled, kdy byl v kostele, takže úřad to jistí. Ale já to chcu pojmout komorně, jenom nejbližší rodina a kamarádi, žádné štráchy. Mělo by nás být tak kolem 15 lidí. Hospody v okolí už testujeme. Takové ty serepetičky jako koláče a oznámení bych nejradši úplně vynechala.

jo, jinak si soutěž klidně vyhlašte, mi neva, že nevyhraju… :)

míno, byly nějaké problémy s hospodou? Jak bych to mohla ošetřit, aby mě nevyšplouchli?

hildo, dočkáme se fotek nejkrásnějšího balkonu v Třeboni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí