Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Krisulko:držím palce,aby jste už konečně odjeli
Vybalovala jsi nebo to nechala tak? ![]()
Adel:Jak psala Tulenice,přijde mi to taky jako hrozný krám a nevím,jak ho v tom udržíš
A pokud Ája bude chtít,tak ho bude polévat a stříkat na něj i tak
Stejně je tam zatím nenecháš samotné.My koupeme dohromady cca od 3,5měs.Čím je Berinka pevnější,tím je to lepší ![]()
Marťásku:Máme golfky Jané Energy…lehké,skladné,jdou sklopit do úplného lehu.Máme je rok a čtvrt a maximální spokojenost.Jsou vynikající právě na rychlé přesuny,kdy se nechceš tahat se sporťákem.
Gratulace oslavencům a Dominičkovi k zubu…že by Berinka byla poslední bezzubá??
Ewik+Kubík 2r2t+Berinka 7m2t
Babuši,
včerejší bouřka mě v osum večer připravila jednak o internet.připojení,ale i o UPC,jednu televizi - u Kuby v pokoji,síťovou kartu v PC v kanclíku,vysílačku a přípojku pevné linky. Celý den se mi tu střídají opraváři - vzdávám jim
hold,že makaj i o sobotě. Dostali jsme prdu rovnou do hromosvodu - si endovedete představit tu řachu.
Tulenice - tak nějak mi taky příjdeš na každé fotce trochu jiná
Hildo - ty si říkala,že máš chlapa taky menšího - tak jsem to viděla jako shodu s Havou
Bouřka kupodivu truhlíkům neublížila,ale surfínky mi začínají uvadat.
Adel - já to sedátko kupovat chci,už ho mám delší dobu v plánu. Ještě nějaký čas počkám,koupím ho rovnou s nočníkem. Záleží jak má kdo živý dítě,Sophinka zas takový čertík není.
Holky,krásný a originální oznámení. Obdivuji,když tomu někdo dokáže dát vlastní myšlenku. Já jsem plagiátor, kopíruji nápady jiných ![]()
Jo,Adel - fakt má David tak hubený nohy? ![]()
Sandul - jj,jde to až prakticky do lehu. Jaký je počasí na Islandu? Nemůže tam být hnusněji jak u nás ![]()
MÍNO, ani mě neděs. Já se strašně bojím bouřky a nemáme hromosvod. Prý stačí, když ho mají baráky kolem. No já teda nevím?
Všechny svatební fotky i oznámení jsou moc pěkné.Úplně mě to nutí přemýšlet jestli bysme se taky neměli vzít.
![]()
Helmitko - nám udělali rezervaci a týden před svatnou volali ,že nám ten salonek nemůžou dát,že se jim nahlásila velká společnost, a že nás strčí mezi normální hosty. Sem tenkrát myslela,že mně jebne. Nakonec jsme našli super hospůdku,takže ve finále jsem byla ráda,že nám dali košem. Byli jsme jen 4 - (vlastně 5
). Takže já tu asi měla nejmenší svatbu ze všech
Ale zase kdo může z vás říct,že se stihnul v jednom roce rozvést - otěhotnět- vdát se - porodit a oslavit 40 ![]()
Míno tak já to tedy vzdávám
, dámy upozorňuju že jsem zhubla, tak mi nejspíš zhubla i huba… jestliže jsem k porodu šla s vahou +1 kg, po měsíci jsem měla -9 kg (v porodnici mi řekli že mám jít na kontrolu na gyndu po 14 ti dnech, no vyšlo mi to po 3 týdnech - neměla volno, já tam přijdu a čučím policajti, to ji zrovna vykradli, tak jsem šla až další týden) pak už jsem se nevážila neb nemám váhu. To se snad na hubě projevit musí…
Marťásku - nevím,ale bylo mi dnes řečeno,že když dům dostane přímý zásah (my prý dostali jen větví blesku) tak mu je hromosvod k prdu. Kolem nás je to samý vysoký dům,stromy, tak i to rčení, že to musí šlehnout do nejvyššího objektu je nesmysl.
Míno to máš pravdu to jen tak někdo nedokáže
![]()
tu bouřku ti tedy nezávidím, nám včera taky vypl počítač 2×, naštěstí to byl jen pokles napětí v síti. (blikla žárovka)
.Mína. píše:
Marťásku - nevím,ale bylo mi dnes řečeno,že když dům dostane přímý zásah (my prý dostali jen větví blesku) tak mu je hromosvod k prdu. Kolem nás je to samý vysoký dům,stromy, tak i to rčení, že to musí šlehnout do nejvyššího objektu je nesmysl.
Tý vogoš, to musela být prda. No hlavně, že nejsou větší škody. No já bych si 100% cvrkla
Se nějak neorientuji - proč je Krisulka v zajetí Brna?
Tulenice - nic si z toho nedělej,na srazíku jsme na sebe taky koukali jak zmatený - fotka je fotka a skutečnost je skutečnost ![]()
Míno poněvadž jí vybouchla doprava, její kamarádce se rozbilo auto, prasklá poloosa…
a nevím jestli vůbec na nějakej srazík pojedu, nemám co na sebe, třeba ty šatky co jsem měla na sobě na té fotce v metru na mě ohavně visí a to jsou normální, netěhotenské… se by mi pod ně vešel kabát… a o účesu radeji ani nemluvím, pár chlupů dlouhých a podrůstá to roštím no děs děs.. ani učesat se to nedá… možná by mi pomohla burka, jinak tedy nevím nevím jestli se odvážit mezi lidi.
![]()
Marťásku - Zdeněk zrovna stál u okna v obýváku,strašně lilo tak obhlížel situaci co to dělá se zahradou.Já samože v ten moment kecala na emiminu
.Ozvala se řacha,ten odskočil od okna,já vyletěla do ložnice za malou a nechápu proč,vytáhla jsem ji z postýlky a klepala s ní jestli je v pořádku.Teď se tomu už směju.
Tulenice - srazíku se neboj. Je to slet matek a né soutěž missis ![]()