Poradna duly
Jana Čurdová
adel tož tak to jo, to beru ale já se s tím nemohla moc piplat - měli jsme 3 měsíce na celkovou organizaci, což byla v prvním trimestru docela hlína, neboť mi bývalo blbě vlastně celý den, jen jsem neblila… takže ještě hledat švadlenu, vybírat model no to raději ne, proběhlo se několik půjčoven s tím že když nevyberu, nebudu to řešit a koupím si v op prostějov nějaký kostýmek… (a ten pak využiju - nevyužila bych když jsem zhubla
) no a zadařilo se - prsa se mi tam vešly - to byl největší problém, břicho a zadek problém nebyly… závoj taky byl. Botičky a šperky mám vlastní, jakmile jsem měla šaty, tak kytici jsme vybrali přes internet a zašli objednat do obchůdku - ostatní kytky byly objednány stylem - cena + musí ladit s mou kytkou. Bylo to perfektní. Nemůžu si vůbec stěžovat. I košili s kravatou jsme naladili barvy mých šatů… Na doporučení kamarádky se objednala hospůdka. Vybralo jídlo. Vybraly se prstýnky..
helmitko jdi do toho a co mohu doporučit, zařiďte si všechno sami tak jak to chcete, nenechte si do toho kecat od rodičů. To jsme udělali my a bylo to super. Princezna jsem byla, měla jsem vlečku a přála bych ti ten obdivný povzdech rodičů a ostatních kteří do poslední chvíle netušili co budu mít na sobě. Převlíkala jsem se na místě cca 15 minut před obřadem.
kadeřnice mě holt zdržela a metro má danou jízdní dobu.
tulenice , tak to te trumfnu, i kdyz jsem se vdavala bez pupku
. na dovce v UK jsme se dohodli, ze se vezmeme (nebyla zadna romanticka zadost o ruku, ani snubak nemam, bylo to ryze rozumove rozhodnuti, protoze david se tak jako tak stehoval za mnou do HK, tak proc uz se pri te prilezitosti nevzit, kdyz uz bude menit doklady
). to bylo v srpnu, po navratu jsme zacali svatbu chystat (spis teda ja, david do konce zari bydlel v MB), a porad jsme jeste nevedeli, jestli nebude muset nakonec od rijna nastoupit na vojnu (po dvou odkladech kvuli jatrum a chronic. unav. syndromu po mononukleoze jsme trnuli, jak dopadne, nastesti dostal modrou…). prvniho rijna nastoupil tady do nove prace, a 15.10. jsme se brali.
zkousky na saty jsem mela asi jen tri, nejvic casu zabralo najit restauraci, kde by takhle narychlo meli volno. svatba byla skvela, bylo nas jen 14 (rodice, sourozenci a svedci s rodinama) a uzili jsme si to. zbytek pribuzenstva (co jsme nepozvali) se nastval, ale coz, byla to nase svatba, velkou jsme nechteli.
v patek jsme se brali a na sobotu a nedeli jsme s partou vyrazili na svatebni vandr do broumovek (jo, to jeste byla doba, kdy jsem k zivotu nepotrebovala kazdy vecer sprchu
).
hele, ale nejrychlejsi svatbu stejne mela mina, ze ![]()
Adel ale to nebyla naše vina že náš oddávající měl tak plný diář že volno měl až ten den.
A sehnat hospodu taky byla síla… no a na svatební cestu jsme jeli druhý den po svatbě, tj s báglem a kabelou jsme naklusali do půjčovny a vrátili šaty a zmizeli jsme metrem na vlak…
Hi,hi,svatba...........navrhuji,dejte svatební fota ať vidím vaše blažené výrazy jak jste si každá toho svého ulovila.A hlavně okouknu šatičky ![]()
Holky, nevíte některá, jestli se dají v půjčovně sehnat nějaké neprinceznovské šaty pro starší nevěsty? Já teda v půjčovně nikdy nebyla.
jedno dite spi, druhy usina. tak co mame v galerce (helmitko, mrkni na petuli, ta mela krasny jednoduchy satky).
jo a ostatni, soupnete kdyztak svoji fotku do galerky a ja to postupne prihodim sem, at to mame pohromade ![]()
mina - 2007 
tulenice - 2007 
zuzajdik - 2007 
luli - 2007 
krisulka - 2007
petule - 2006 
katka - 2004
adel - 1999 
Helmitko a co mas proti princeznam? Teda ja ted zalovila fotky ze svatby a to jsem byla kraaaaaaaasne hubena ![]()
Nestiham docitat, natoz psat, mame cely tyden rodinu ze slovenska, tak litame vsude mozne i nemozne ![]()
ka-tka 2004
No to jsou kráásné fotečky nevěstinek já hodím foto až odpoledne musím fotku naskenovat a to jaksit nezvládám
takže až příde Libor z práce mi helfne! ![]()
Adel - opravdu si nevyměnila chlapa? Davida bych teda nepoznala.
A je to nespravedlivý- vy jste všechny takový štíhloučký a já jsem na té fotce jak velryba - no jo, když se taky vdávám v 8.měsíci tak co bych chtěla,že
Aspoň Krisulka se mnou trochu držela basu ![]()
Helmitko - jaká stará nevěsta!
Ty šaty od Petule jsou krásné, ten styl by se mi líbil, jen bych je musela mít delší, bo mám krátké nohy. Jestli se takové dají půjčit v půjčovně, tak to budu muset ty půjčovny prolézt.
ka-tko, proti princeznám nic, jen mi není 20, mám pocit, že se to pro mě nehodí… a ty dráty ve spodnici mě děsí a v saténu se necítím
TAk jsem nec docetla
Mino, jak je synatorovi? Je porad v nemocnici?
Kocarek, ja jsem spokojena se slalomem, dalsi kupovat neholam a kdyby jo, tak jdu do Chipolina carolina.....je lehoucky, spojena rukojet, a stoji 1900, navic vzadu nema dvojkolecka, co ocenim
Nekdo tady chtel Chicco, tak lepsi varianta je podle mne bebe confort loola, otocna sedacka, rukojet se da spojit jako u sportaku, nebo jako golface, jsou vymakane, odrauje mne jenom cena a ta vaha......ale jinak super kocar
Ad svatba........ seznameni 12.2, prvni termin sme chteli 20.4.2004- tchyni malem omyli, ze to nestihne, takze nakonec 26.6.2004, pripravy na svatbu moc nebyli...... hostina v byvalem bordelu, uces za 150kacek, kytka byla mastna, ale co, prstynky nam delali- ted ho nenavliknu- jsem tlusta
Svatebni noc, super, akorat z virivky jsem chytla mykozu.......
jo a tchyne se nam do toho hodne montovala, mysto par lidi bylo nakonec 40, ale co, bylo to krasne, a vickrat se snad vdavat nebudu
NApoly, saty jsi si vybrala nadherne......
Helmitko, mne bylo 24, no jo… mela jsem vlastne korzet a sukni+ spodnicku a tu obruc? ted fakt nevim, zda to byla obruc, asi ne, dalo se to ohybat......
Ptaka nemame, ani mit nebudeme,
nekdo mi vybrakoval konto, je prazdne........kua, ten MMB by meli zakazat ![]()
Vsem oslaveneckum preji jen to nej,
K
HELMITKO…díky za chválu
… já taky proti princeznám nic nemám, ale není to prostě můj styl a já bych se v tom necítila dobře. brali jsme se v kostelíku, který je odsvěcený a celý kamenný, takže se to tam hodilo. Jinak byli to v úterý dva roky, takže jsme měli oslavu
![]()
Jinak nejsou to šaty, ale sukně a halenka a přes to šál. Prstýnky taky máme originál…nechali jsme si je udělat podle vlastního návrhu…
Ale všem nevěstinkám to fakt moc sekne!!!
ADEL…to sis fakt brala Davida
![]()
.Mína. píše:
Adel - opravdu si nevyměnila chlapa? Davida bych teda nepoznala.A je to nespravedlivý- vy jste všechny takový štíhloučký a já jsem na té fotce jak velryba - no jo, když se taky vdávám v 8.měsíci tak co bych chtěla,že
Helmitko - jaká stará nevěsta!Aspoň Krisulka se mnou trochu držela basu
mino, at jsou fotky jaky jsou, v realu jsi z nas pomalu nejhubenejsi, tak nedrzkuj
. to je teprve nespravedlnost!
a jinak to je fakt david
, jelimanek, vsak se tenkrat taky kvuli babickam nechal ostrihat a dohladka se oholil
… no mela bych asi jeste nascanovat fotku, kde ma vlasy skoro do puli zad a bradku, ktera se dala zapletat do copanku (vypadal jak kozel
)
ADEL…tak to si fakt nedovedu představit.....ale podle mě mu to teď sluší víc (nemám ráda dlouhovlasé mužské…to bude asi tím!)
MÍNO…v tvém věku když budu vypadat jak ty, ještě k tomu po třech dětech, tak budu nadmíru spokojená!!!! Když vïdím ty matróny tady u nás…to je terpve podívaná!
KATKO…tak to byl fakt fofr!!!!
Musím jít..malý tady neustále řve a dožaduje se pozornosti!!