LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
13.7.08 15:13

317 sun-reflex oříškově plavý schwarzkopf palette color shampoo kryje první šediny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.7.08 15:33

Helmitko - pěknou dovču,doufám, že u vás neprší tak šíleně jako tady!

Tulenice - všechna čest Tuleni :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
13.7.08 15:42

ahojky…
to jsou parádní svatební fotečky 8)
jsem zvědavá, jak budu vypadat já :wink:
jinak ty moje šatky jsou taky vcelku obyčejný - jen pár korálků…jsem nechtěla žádný přehnaně pomačkaný a ozdobený..
našla jsem ještě detailní fotky -
http://www.caxa.cz/…199377_2.jpg /> http://www.caxa.cz/…199377_4.jpg

a kytka bude taková
http://www.caxa.cz/…4_0403_2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
13.7.08 15:43

KACUDKO A CO TAKHLE DVOJSVATBA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.7.08 16:32

Napoly krásné šatičky, podobají se těm mým, měla jsem jen jiné výšivky a jiný výstřih. A jestli mohu dát jednu radu, vynechejte házení rejže před kostelem či obřadní síní, holubi to sice sesbírají, ale ukrutně škrábe v podprsence. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A když jsem pak šaty sundávala tak jí ze mě slušná hromádka vypadala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
13.7.08 18:00

:lol: :lol:
no snad to nikoho nenapadne 8)

jinak co se svatebního oznámení týče - budu se inspirovat těma vašima :wink: DÍK :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.08 18:52

Zdravím !
Tak jsem vás s vypětím sil hooodně zběžně dočetla.
Dodatečně gratulace k XX měsíčninám :lol: , taky k zoubkům. Fotečky svatební paráda, vložila jsem naši do galerky, ale je přefocená foťákem, v digi podobě ji nemám, tak není ostrá. Byl to rok 2001.
Všem to tam moooc sluší, ale Kačík vede, nebýt jejího muže, tak ji nepoznám, fakt princezna!

Olívek leze jak zběsilý, staví se o nábytek (což kvůli nedorostlým jádrům v kyčlích nesmí :? ), dva zuby zdárně používá (občas se omylem kousne do prstu) :wink: a taky skáče z kočáru, takže zaplaťpánbů za kšíry. No a pomalu budeme chystat oslavu roku, holky to letí, to je neskutečný.

Ad golfky - chtěla jsem nějaké jen na dovču, do letadla, tak jsem vybrala:

http://jikso.cz/…ky/59105.jpg

• pohodlný polohovací golfový kočárek s madlem před dítětem,polohovací v 5ti polohách,5 ti bodové pásy s měkkými vložkami • plastová výplň dvojitých kol • přední kola lze zaaretovat • odnímatelná stříška • opěra na nohy je nastavitelná 2 pozic, záda polohovatelná až do úplného lehu • velký nákupní košík • odnímatelný potah, lze prát na 30°C, sluneční stříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.7.08 19:37

Ahooj:-)
jsem KO, ale svatba byla krasna i pres neprizen pocasi :lol: ale ja bych volila Miny schema 4 lidi obidek a jen bych pridala grilovacku s pivkem a prasatkem pro kamarady :lol:
zato Viktorka perli, mamankovstvi kombinovane s protivkou stoleti se u nas rozjelo na plny obratky :cry: :cry: uz si bez ni ani neuprdnu :cry: segra malem sla ve spodnim pradle na obrad, jelikoz mne nechtela nechat ji ani uvazat saty :evil:
Jinak jste vsechny krasny nevesty :wink: Adel oznameni je bezva, segre jsem taky delala original :lol:
Napoly hezky saticky, dnes je takovej vyber, ze si opravdu vybere kazda nevestinka co se ji libi :wink: ja mam momentalne predstavu kombinaci bíla/vinova,ale vzhledem k tomu, ze si nemam koho vzit , a tech kilicek navic :lol: tak je to stejne jedno :lol: :lol:

Jinak hlasim pokrok lezeme regulerne po kolinkach, obcas tam sice jeste hodi priskok, ale asi jen ze zvyku :lol: :lol: a chce se stavet, vubec ji to nejde a hazi sileny mrchy 8O 8O 8O dosti mne to desi… Miiri Viky do prstu nekouse omylem, ale schvalne :evil:

Sedatko do vany hrozne jsem ho chtela, ale zrejmne by to bylo nanic a naprd, podle toho co vyvadi v jinech zidlickach… rada plave na brisku :wink:

Mino nedes mne ja mam z bourky bobky 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
13.7.08 19:55

Ahojky,
zatím leze jen tak,aby se neřeklo,přece se nepřetrhne :wink: :lol:

Míno:Metříky,no nevím,na toto jsem analfabet :oops: …zkusím to a uvidíme :roll:

Mirii:Kubík neměl dorostlé jadérka do 10měs,ale vůbec mu to nebránilo,aby se v 7měs postavil a posléze pochodoval okolo nábytku :lol: :lol: Źádné následky to na něm nezanechalo :wink:
Golfky vypadají dobře,co je to zač?

Ewik+Kubík 2r3t+Berinka 7m2t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
13.7.08 20:44
NAPOLY píše:
KACUDKO A CO TAKHLE DVOJSVATBA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.08 21:07

Ewiku - mně právě s těmi jádry trochu vyděsili a nesmím prý podporovat aby stál, tak nevím :?

Ty golfky jsou Hauck a je to prý loňský model, tak stojí 1700,–Kč. Až budu dávat pryč sporťák, tak koupím další golfky, ale na cesty jsou tyhle super a složí se taky super. Ještě mají tyrkysový s růžovým.

Raveno on se kouše do svýho prstíku, no a mně občas schválně do prsa při kojení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.7.08 21:08

Helmitko no tak to honem utíkej do drogerky TETA, mají slevy na barvy :D

Míno zas tak nezištné to nebylo, řekl že to musím sem napsat co je ochotný udělat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Raveno Mišánek je taky pekelně protivný mamánek, dala jsem ho uspat tuleňovi, no smůla řval a řval a řval jak tur, musela jsem ho jít uspat sama. Ale je fakt že mu pořád lezou ty zoubky…rýsují se 4 najednou…

ewik
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.7.08 22:00

Miiri - golfáčky pěkný! A o té ceně ani nemluvím,ta je vůbec suprová.

Raveno - takže to Kuba jako inspiraci nepojal? Já myslela,že ho ta svatba tvojí ségry naladí. Asi by si měla zvolit opačnou taktiku - vypouštět,že se nikdy vdávat nechceš. A věř,že v něm červíček zahlodá :lol:

Tak Sophi ještě nekouše,ale v čem je neskutečně rychlá je vražení prstů mně do nosu. A ještě přitom dokáže štípnout. Taky chuťovka.

Dnes jsme osiřeli,Péťa stále ve špitálu (už se cítí dobře,občas má ještě zvýšené teploty a s těmi ho domů nepustí) a Kubík odjel na týden na ryby. Ten barák je najednou děsně práznej. Kolikrát si říkám,ať se všichni někam vypaří,ať mám chvíli klid a pak když to nastane tak mi je tak nějak z toho smutno.

Napoly - kolik budete mít lidí? A prstýnky jaké?
Před dvěma roky jsem byla na svatbě kamarádky.Měli církevní obřad v kostele Zdislavy z Lemberka v Jablonném v P. (překrásný místo) a co mě tehdy dostalo byla neskutečně dlouhá vlečka (snad 5-6 m),kterou jí nesli družičky. Bylo to jak vystřižené z nějakého amerického romantického filmu. Nezůstalo jedno oko suché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 07:24

Hihihihihi já taky měla vlečku a jednu družičku - neteř. Maminka se zbláznila a na poslední chvíli musela něco zorganizovat (5 minut před před obřadem jsem kamarádce řekla ať mi ji rozepne, do té doby maminka nevěřila že budu mít vlečku - strašně vyzvídala co budu mít na sobě, tak jsme jí řekli šaty s vlečkou a závoj :lol: :lol: :lol: ). Donutili ji nést mou vlečku kterou jsem si chtěla elegantně táhnout po zemi zas tak dlouhá nebyla… no přežila jsem ale vypadalo to divně byla jen o hlavu menší než já a neměla bílé šaty ale hnědě proužkaté. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pak jsem raději řekla kamarádce ať mi ji připne zpátky na sukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.7.08 08:19

Dobré ranko,
he, koukám tulenice , že Vaše svatba opravdu stála za to :-) ale hlavně, že jste si to užili, já teda vlečku ani závoj nechtěla, aby mi to nevadilo na večerní pokračování s přáteli (aby z toho měli něco i ti, co nebyli na obřadu :wink: )
jinak naši svatební fotku se mi zatím nepodařilo vložit, včera mi to 3× spadlo, tak jsem toho pak nechala, dneska to prubnu ještě jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí