LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
4.7.08 11:25

helmitko o šedivých vlasech mi nemluv já si snad tu hlavu obarvím, jenže se bojím aby mi to nenabarvilo vanu, máme akrylátovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
4.7.08 11:28

pomoooc ty svině hnusný mravenčí mi pochodují po domečku, sajrajt chemický si nemohu dovolit, co teď…
tak lezu po zemi a zamačkávám, čekám že za chvíli za mnou poleze a bude zamačkávat i Mišánek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.7.08 12:58
tulenice píše:
pomoooc ty svině hnusný mravenčí mi pochodují po domečku, sajrajt chemický si nemohu dovolit, co teď…
tak lezu po zemi a zamačkávám, čekám že za chvíli za mnou poleze a bude zamačkávat i Mišánek :(

když bude jen zamačkávat, bude to dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
4.7.08 13:01

havo no dík ale dolovat z pusy mu je snad nebudu muset… jdu zase obsypat místo kudy lezou dovnitř prdopečem, déšť mi ho smyl… a už to tam snad konečně uschlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
4.7.08 14:14

Ahojky,

Jarouch:My se sice ještě neznáme,ale poslední fotka je naprosto dokonalá :lol: Krásnou dovolenou.

Krisulko:Mooc pěkné fotečky.

Tulenice:Vařím variace podle toho,co dá zahrádka :wink: Toť výhoda zimního dítka :lol: :lol: Dnes to byly brambory,fazolové lusky,petržel a cibulová nať…a to jí jelo :D Mám pocit,že krom mrkve,jí nechutná i kedlubna :? …budu muset vyzkoušet později,nebo ji dát jen trošinku :roll: Přikrmujeme zatím necelých šest týdnů…holt chce to vychytat mouchy:lol:
Trička to je legrace,člověk ho obleče a diví se,že ho má do půl břicha :roll: :twisted:
Prdopeč na mravence funguje 8O ??

Ewik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
4.7.08 14:27

ewik měl by je odpuzovat, je to babská rada, kdesi na netu jsem to vyčetla. To je tak to jediné co se tu odvážím sypat, Mišánek má své oslintané prstíčky všude… Docela to s ním šlo - jeden den jsem zjistila že tu jsou mravenci (tak jsem to pozabíjela) - manža bohužel toho průzkumníka kterého viděl nezaplácl, no a druhý den jsem ten prášek nasypala před dveře na terase, no a dnes ráno pršelo… a hned tu ty mrchy zase pochodují (tedy teď ne jsou rozmáčknutí) ale mám nastraženou i návnadu - jedík je uvnitř - maravenec si ho donese do mraveniště, nakrmí s tím potomstvo a královnu a ti chcípnou, tak snad je to zhubí, na zahradě ať si klidně jsou ale na lince a v posteli je tedy fakt nechci. Jsem je dnes zaplácávala i v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.7.08 16:03

ewiku, dekujem :D

tulenice, tenhle „trik“ pouzivam, jen je pak na nas.ati, kdyz sedi ty, co mely byt vetsi :twisted:

adel, pani kancova je svine :lol: :lol: takze preklad: moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
4.7.08 17:04

krisulko lehká pomoc, řekni si italská firma co to navrhla má nějaké divné střihy, nebo ten číňan na to našil blbou cedulku. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
4.7.08 17:19

čus baby,
mám chvilku klídek, děti se koukaj na koncert Arakainu 8O Anička chtěla tu černovlasou pani co s nima zpívá a Honzík leží na zemi a poslouchá jak kdyby nic krásnějšího v životě neslyšel :lol:

tulenice pokud si dobře vzpomínám, tak když jsem byla malá a měli jsme doma mravence tak vždycky máma smíchala kvasnice s cukrem a to napatlala na místo, kde jich bylo nejvíc. Mravenci se nažrali a následně praskli jak v nich kvasnice kvasily…

jdu nakládat maso, táta má zítra 55, tak budem grilovat :D Někde jsem četla návod na marinádu Martina Zounara, tak jdu do toho. Zatím páčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
4.7.08 17:22

Hildo to zní zajímavě, to by se dalo zkusit, nu koupíme kvasnice. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.7.08 17:30
krisulka píše:
tulenice, tenhle „trik“ pouzivam, jen je pak na nas.ati, kdyz sedi ty, co mely byt vetsi :twisted:

co kdyz sedi, to jde, horsi je, kdyz ty nejvetsi ani neobleces :lol: :lol:

a diky za vysvetleni pani kancove, no mohlo mi to dojit :wink: . ale kdyz ja si nepredstavila kance-zvire, ale kance-chlapa, no a v ty souvislosti mi to smysl nedavalo :lol: …

mino , jeste neco jsem si uvedomila - omrkni si brzdy. nevim, jak to ma nova inglesina, ale ja na te 2006 musim brzdit kazde zadni kolecko zvlast, coz treba pri nastupovani a vystupovani z MHD otravuje. to PP by melo mit brzdu dohromady pro obe kola.
jinak PP melo jeste odlehcenou verzi PP lite - to pak bude srovnatelny s jane energy nebo inglesinou trip.

hildo , to je teda lahudka s tema kvasnicema, skoro tyrani zvirat, ne :D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.7.08 18:33

Ewiku, promiň, zapomněla jsem reagovat. Jsme z Březnice u Příbrami, ale ve Zlíně máme babičku s dědou a vůbec manželovu větev rodiny. :wink: Každopádně musím objevit nějakého chovatele i tady - bylo by divný, kdyby tu žádnej nebyl. :wink:

Kacudko, hrneček máme od Canpol Babies údajně nekapající, ale je to obyč (ne jako od Aventu). Koupila jsem ho v podstatě spíš proto, že se nezavírá na šroubování, ale zaklapne se. :wink:

Jarouchu, ta poslední fotka je vážně úúúžasná! :lol: :lol: :lol:
A že se krmí sama? Já to prý taky dělala, jenže mi vadilo být zapatlaná, takže máma tam seděla s druhou lžičkou a obírala to, co skončilo mimo pusu. :lol:

Jinak taky lehce přemýšlím o golfkách, ale jak psala Adel, taky by se mi víc líbila 1 rukojeť. Ale ještě jsem ani na žádné nekoukala. Máme zatím čerstvě sporťák, tak to nespěchá. :wink:

A představte si, když se Mates vyspal, chtěla jsem s ním jít na hřiště na houpačku. Všechno jsem připravila, oblíkla jeho, sebe a když jsem ho vzala z ohrádky, zjistila jsem, že se totálně pos.al. Měl to až na zádech. No děs. Musela jsem ho dát pod sprchu, přemáchnout plenku (protože byla bez separajdy, neb dneska už přece kadil :roll: ), bodýčko, oblíct nový. No na hřiště jsme prostě nedošli. :wink:

A v pondělí máme výročí svatby, tak jsme plánovali jak to hezky oslavíme a hádejte co. Mrcha. :x Se picnu!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
4.7.08 18:46

Havo že by nevýhoda látkovek - to že je musíš přemáchnout? :lol: ale dnes mi taky několikrát kadil…

mám pocit že mu lezou 4 horní zuby najednou, no uvidíme co z toho bude, snad mě neukousne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.7.08 19:05

tulenice, kdybych mu bývala dala tu separajdu, bylo to celkem ok, ale stejně jsem musela máchat bodýčko, tak už to bylo jedno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
4.7.08 19:13

Ahóóójda. Tak jsem z dovči zpět. Jakpak jste se tu měli?
Tady je malá ochutnávka naší dovolené :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital