LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
15.7.08 19:22

adel, to bude dobrý, uvidíš, držíme palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.7.08 19:27

Adel - držím pěsti ať to máš v pořádku. A kdy že budeš vedět výsledek?

Enasus - opravdu pěkné fotečky!

Struhadlo mám taky nerezové .

Dík za návod jak na čočku :lol:

Sophinka má první rýmičku :cry: - je pěkně mrzutá.Ráno musím naklusat do lékárny pro odsávačku. Máte některá osvědčený lék na rýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.7.08 19:51

Tak jsem prodala kočárek :cry: - tedy až po servisu v Handy,chci aby šel od nás úplně v pořádku. Docela mě šokovalo,že mi dali termín až na 19.8. Ale paní na to nespěchá,čekají mimi v listopadu.......takže jsem si vyzkoušela první obchod přes MMB :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.7.08 19:59

Cau holky

TAky mame za sebou ocko a poradnu
a nase miry jsou 7,37kg a 68cm… no nic moc, ale od minula pekny prirustek :-D

Mino, teda to byla rychlost.........ja mela v Handy kocar minuly pondeli, ve ctvrtek jsem volala a v pondeli mi ho vzal a v utery byl uz doma.......nemuzu si na ne stezovat.....

Srtouhadlo, nepouzivam, zatim mela mala syrove jen merunky a tresne a to jsem skrabala lzickou

ja mam z vos strasnej strach......az fobii, a tak doufam ze me nikdy nestipnou

Enasus krasne fotky

Kacherie, uprimnou soustrast.
Teda //, no byla bys prvni :-D

Cocku nevarim…zatim, ja miluji cockovou polevku ale neumim to udelat

Jo Adel, mala si hrala s mobilem, takze zdravime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
15.7.08 20:17

Ahojky,

Adel držím pěstičky, aby to bylo OK.

Struhadlo mám taky nerezové.

Míno, když měla Deniska pořádnou rýmu, tak jsem odsávala balónkovou odsávačkou, kapala Libenar a chodila s malou ven, na radiátor mokrý ručník a asi za tři dny bylo po rýmě.
Je to potvorné, tak snad to brzy poleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
15.7.08 20:20

Nedávno jsem šla za dědou, když byl u včel, i když jsem se držela v dostatečné vzdálenosti, tak nějaká mršky doletěly s ním a pichly mě dvě včely, byla jsem tam aj s kočárem, tak ještě že to neschytla Denča, ani nevím, co bych dělala. Měla jsem napuchlou hubu a krk, že jsem polykala s bolestí. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.7.08 20:58

Fuj vosy,včely,.....já se bojím i čmeláka.

Kaccherie - ten Libenar jsem taky pomýšlela zítra koupit. Odsávačku nemám žádnou,suprová je ta na vysavač,ale malá má z vysavače hysťák,tak asi taky koupím tu balonkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.7.08 21:08

tak komar nas taky postipal hlavne na obliceji mela to pekne osklivy pomohl fenistil…rano jsem ho rozmazla o zed :lol: :lol:

Mino ryma je hnus, normalne jsem koupila nosni kapky pro mimi (nasivin) a odsavala, kdyz to mela fakt hodne davala jsem mokrou plenu pres postylku kdyz spala takovej mokrej stan:-) Jinak odsavacku mam hadickovou, balonkova je pry na prdlacky (mi bylo receno)…Libenar nema zadnou ucinou latku :wink:

no zitra jdem s Kajou prubnout novy uzasny bazen v Cl asi se nebudete chtit pripojit?

Jinak rybicka mela velky ohlas :lol: … dr rikala, ze byvaji alergie, ze zrovna byla na nejakym spesl seminari, az ji to prekvapilo jake jsou reakce na rybicky… no tak uvidime, ale strasne ji to smakovalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.7.08 21:09

Míno, já bych být Tebou asi koupila tu na vysavač, i když se to Sophince nelíbí ..... Mates má taky vždycky záchvat, ale když mu někdo podrží hlavu, tak mu to, co má v nose odsaju jedna dvě, zatímco mechanickou jsem používala na dovolené, protože tam nebyl vysavač a trvalo mi to dýl, nevysála jsem nikdy úplně všechno a Matýskovi se to nelíbilo úplně stejně … toť má zkušennost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.7.08 21:11

Mino, balonkova je na 2 veci, kup bud hadickovou a napoj ji na vysavac, nebo primo vysavacovou, tech 20 sekund to prezijete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.7.08 21:16
ka-tka píše:
Mino, balonkova je na 2 veci, kup bud hadickovou a napoj ji na vysavac, nebo primo vysavacovou, tech 20 sekund to prezijete!!!

Kat-ka mě předběhla…jsem chtěla napsat to samé…tak souhlasím sní

jo a ještě mám dobré zkušenosti s kapičkama: Eukalyptové kapky nakapat tak 2-3 kapky do mokrého vyždímaného ručníku a přehodit přes postýlku na noc - za dva dny bude po rýmě. :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D osvědčené a účinné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.7.08 21:40

děkuji za rady - já věděla,že je na vás spoleh :lol: :lol:

Raveno - zítra jsem chtěla jet ho PHY,potřebuji koupit pár věcí na dovču,ale odložili jsme to,až bude malá zdravá. Takže bazének by teď taky nebyl asi to pravé. Ale hezdy si to užijte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.7.08 21:48

Mino myslela jsem si to :( ale presto jsem to zkusila :wink:
No jsem zvedava, jak poridime…doufam, ze mne za tech 300mega nenaserou :lol: :lol: :lol: musime trenovat at to do srpna nezapomene :lol:

Pane jo uz nakupujes na dovcu a ja, ze jsem plasan :lol: :lol: mam nasysleny jen jidlo pro malou neb v lekarne maji akci na Hami o 15% levnejsi :lol: :lol: (na Jindricha, nebo i v kaufaci, nevim jestli papate Hami nam chutna a ma velky kousky :wink: )

Jo a jeste k pohance v priaci v potravinach maji primo hotovou pohankovo-ryzovou kasi…nemusis varit, jen zalejes mlikem nebo vodou jmenuje se otesanek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.7.08 22:04

Raveno - Otesánek :?: :lol: Tak to je přesně pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.7.08 22:09

Mino taky se mi to libilo, a neni tam krom pohanky a ryze nic jinyho:-) dneska jsem to testla a nic moc, jenze mi ted bojkotujem vsechny kase :( , snedla cca tak pulku normalni davky, maji nekolikero druhu, kdybys to hledala hledej u musli stojanu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí