Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
amazonko - jo jo, je to z CAXY…mají tam nejlepší ceny z celýho Olmiku ![]()
Adel - díky za balíček…a za dáreček
jenom doufám, že tím nic nepřivoláš
![]()
miiri -
teď mám monitor poprskanej párkem
to nemá chybu
![]()
míno - ty ses ptala, jak velkou budem mít svatbu, že?…no nervy mám na pochodu, protože se to začíná všechno hroutit!!! V hospodě, kde jsme to chtěli udělat mají volno až v říjnu páč jsou v září na dovolené…a teď nám „bouchla“ půjčka, kterou si MUSÍME vzít, abychom nějakou oslavu vůbec měli!!! Takže žádná sláva ![]()
ale můžete posílat dárcovské DMS ![]()
jinak dneska jsme byli s Filipkem na 8mi měsíční kontrole
…takže 10 700g a 77cm ![]()
a já jdu taky do hajan…včera jsem byla v práci…tak to musím dospat ![]()
dobre ranko!
diky za podporu, dopadne to dobre, vim
. mino, vysledky nevim, kdy budou, vzdycky to je nejdriv za 10 dni. musim cekat, az mi to prijde.
vsechny postipane lituju
. ja jsem jako dite vzdycky strasne otekla, ale ted me dlouha leta uz nic nestiplo, takze ani nevim, jestli jde o alergii, ale i tak jsem ze vcel a vos pekne hystericka. si vzpominam, jak jsem jako mala sla vynest kos do popelnice, vyletela vosa, no a ja mrskla kos do popelnice a letela jak splasena do baraku. kos jsem pak odmitala vynaset cely leto ![]()
i kdyz je fakt, ze co mam deti, tak uz neutikam, kvuli nim jsem schopna ji i zabit ![]()
raveno, to mi nejak uniklo, vy jste tri sestry??? jinak pekny fotecky.
k te alergii na ryby - ja mam kamaradku, ktera ma extra silnou alergii prave na ryby, takze vim, co to muze udelat, a i kdyz je jen mala pravdepodobnost, tak my radsi ryby budem davat az pozdeji.
katko, ja jsem si rikala, jestli volal jenik nebo jitka. ale je hodna, ze si na me vzpomnela
. hele, cos mela s kocarem? ja porad nekde ctu, jak holky davaji slaloma spravovat, no tak doufam, ze nomadka se to netyka ![]()
ryma - hlavne vzdycky detem prizvednu co nejvic postylku pod hlavou, aby se jim dobre dychalo. jinak mokry prosteradla, nasivin, libenar (sice v tom neni nic lecivyho, ale da se davat porad a pekne zvlhci) a mar plus (morska voda ve spreji).
jinak teda mate pekny miry, jituska je sikulka, ze konecne pribira (a filipek je v pribirani profik, to vime
).
napoly, a ty bys nechtela skorodvojky
? podivej na ewika, zvladnout se to da
. a s kaccherie byste si mohly vymenovat zkusenosti ![]()
adelina77 píše:napoly, a ty bys nechtela skorodvojky? podivej na ewika, zvladnout se to da
. a s kaccherie byste si mohly vymenovat zkusenosti
Adel ty jsi teda škodolibá, abys nakonec nebyla první
![]()
Tady se dneska dělá krásně, snad bude zas po dlouhej době pěknej den… Už mě to počasí pěkně se.e, to neni žádný léto
Anička jede s tchánovci v sobotu někam na Šumavu na nějakou chalupu a vypadá to, že budou mít celej tejden docela zimu. No hlavně ať jim neprší, ať můžou dělat výlety…
Holky co máte děti s ekzémem, nevíte, jestli se někde dají koupit overálky s rukávkama na zavazování? Zašívat je nechci, to mi přijde drsný a navíc by mu potom ty rukávy byly krátký… Honzík je totiž děsně zdrápanej, naučil se z ručiček sundat ponožky, takže se v noci vesele drbe. Je to k zešílení a je třeba přistoupit k radikálnějšímu řešení
Přes den je v pohodě, to si na ekzem skoro nevzpomene…
caute
Hildo to me mrzi, ale myslim ze s takovyma rokavkama delaji jenom kombinezy pro miminka..... ja bych to zasila. a kupovala teda vetsi trosku.
Adel, to vis, deti te zboznujou- nebo spise mi ukrast mobila a pak se divim kdyz prijde ucet
S kocarem..... jak ho porad skladam a vykladam z auta a hlavne jak sjizdim schody nahoru a dolu, tak se mi uvolnili srouby a zacala mi cinkat konstrukce a hlavne vyjezdilo se mi lozisko na prednim kole, tak mi to spravili a je jak novy, ted kocarek vynasim a snasim v rukou...... tak snad to pomuze
NApoly ja vim, ze chces mit krasnou svatbu, ale nebylo by lepsi se na velkou hostinu vydlabnout???? Jdete jen s rodicema a svedkama na obed a bude......jako brat si pujcku jen kvuli tomu aby se ostatni nazrali mi prijde zbytecne…
za penize co dostanete jako svatebni dar… investujete to do bydleni, nebo si nekam zajedete Vy jako rodinka......
anebo je druha varianta, ze hostinu by meli platit rodice.......je to pry zvykem
tulenice dík, to první jsem už objevila na proalergiky.cz, akorát mi na tom tričku vadí, že to neni body… To lotties to je teda bomba, ale ta cena by mi teda doma neprošla
Koukala jsem ale, že maj dobrý rukavičky na zavazování, tak do těch půjdu, snad si to nesundá když mu to přivážu…
Hildo no vyzkoušej to, uvidíš… já si říkala že by se třeba dal použít tkaloun jak se to dává dětem do zimní bundy aby neztratili rukavice… nebo co kdyby sis zahrála na švadlenku a ušila si overal sama?
hoja, hoja, zdravíme ![]()
tak dneska to vypadá, že bude konečně hezky ![]()
Hildo, tulenice, mě přivedla na nápad, proč nepřišít ke klasickému overalu jen obyčejné rukavičky ??? a pokud bys nechtěla aby to bylo trvalé, tak třeba stylem, jakým to bylo na těch miminkovských, že byly přišité jen z půlky a přetahovaly se a aby si to nesundával, tak třeba přicvaknout na babydruk
Hildo mám jednu otázečku, poraď mi jakým způsobem mu na ruce dáváš ty ponožky
, mé děťátko si rukavičky sundávalo už na začátku zimy, tj byli jsme bez rukaviček celou dobu - snesl leda spuštěné rukávy tak byl tak a zachumlán v dece tak že čouhaly jen oči, ale na tuto zimu to už rukavice chtít bude. (po kom to asi má - já taky rukavice nosím jen v mrazech nebo když tlačím kočár, mě stačí kapsy.
, zato tuleň nosí šálu čepici rukavice ještě dlouho na jaře.) To že si Mišánek sundává i ponožky to beru jako folklór…
zaju nevím jestli se vyrábějí rukavičky v té velikosti jaká by byla potřeba… no ale ponožky by se přišít nejspíš daly taky
ale vždyť to nemusí být ani rukavičky ani ponožky, ušít něco na způsob rukavičky třeba ze starého trička v potřebné velikosti by neměl být problém, vždyť tomu přece nebude našívat prsty
![]()
ka-tka píše:
zaju nemas detail satu? Mi prijdou nejake povedome
eee, kouknu ![]()