LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
18.7.08 11:18

Raveno - vůbec si nedělej starosti! Vždyť to nespěchá.

Já teď ještě lezu na Aukro - taky se tam dá sehnat možné nemožné. Už jsem přes něj i zkusila prodat,…a funguje to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.7.08 12:35

Ahojky,

tak vidim, ze se tady smele inspirujete hrackama a nakupama na narozeniny a vanoce… u nas ted uplne nejvice vedou tyto kostky: lacine a pekne (nekterych tech drahych hracek si Ali ani nevsimne) a hlavne ceska vyroba:

http://www.smer.cz/…mida-ii.html##

a tohoto kacera jsem vcera koupila za 32,–- a hned si ho Ali oblibila.
 http://www.smer.cz/…y/kacer.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.7.08 13:08

enasus a to kupuješ na internetu nebo v kamenném krámě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.7.08 13:16

holky, prosím, jedna blbá otázka :oops:
co a kdy (přibližnej čas) dáváte prckům - myslím jídlo … někde jsem četla, že ráno mlíko, dopoledne ovoce, poledne zelenina, odpoledne ovoce, večer kaše, na noc mlíko …
já teda nevím, ale buď je Matýsek nenajedenej, nebo jsem nějaká divná, ale mě to teda takhle nevychází ani omylem :roll: ráno kojím, oběd v poledne, mezitím většinou ještě jednou mlíko a jednou ovoce a mezi oběděm a večerní kaší zas ještě většinou jednou mlíko a jednou ovoce … když on si to prostě vyřve :roll: :roll: :roll: ještě mě napadlo, jestli to mlíko nemá třeba na žízeň, protože jinak mi moc vodu pít nechce :-(

jaké máte zkušennosti, prosím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.7.08 13:16

jo, toho kacera mame po aje - a je bytelnej, jeste mu (narozdil od rybicky) ani nevypadlo oko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.7.08 13:19

zaju, v pohode, to budem divny dve :lol: . ja rano kojim i dvakrat, pak ma frutapuru, zase mliko, nekdy ve dve, ve tri obed (zelenina, popr. zelenina s masem) - a vetsinou chce jeste navrch mliko, na svacu mliko (nebo frutapuru, kdyz ji nema dopolko) a pak az vecer kasi a zase mliko a mliko a mliko :lol: . pokud mliko je, tak nevim, proc zbytecne davat cajiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.7.08 13:21
zaju píše:
enasus a to kupuješ na internetu nebo v kamenném krámě??

tak toto jsem kupovala normalne v hrackarstvi… jelikoz to stoji par korun…tak by pres net to bylo s postovnym drahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.7.08 13:59
adelina77 píše:
jo, toho kacera mame po aje - a je bytelnej, jeste mu (narozdil od rybicky) ani nevypadlo oko :wink:

jj vypadá tak… mám takový dojem, že takovéto hračky už vyráběli za dětství našich rodičů…
na stránkách firmy Směr docela nostalgicky na ty hračky koukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.7.08 14:07

Zaju - náš rytmus:

ráno okolo 7:00 kojení a pak ještě další okolo 8:00, do oběda máme většinou přesnídávku (buď Frutapura, nebo rozmačkaný banán + nějaké sezoni ovoce) a nebo jenom kojeni a většinou po přesnídávce ještě kojím, pak většinou spí, okolo 13:00 oběd (zelenina - dávám: mrkev,brambor,cuketa, někdy místo bramboru rýži atpod.) pak zase trochu kojení, pak většinou usne…a odpoledne přesnídávku (buď Frutapura nebo zase sezoni ovoce, věstšinou s banánem) pak zase trochu kojím. Večer kaše na dobrou noc, umýt a spát (většinou usíná u večerního kojení).
No a tak +- pořád dokola. Když někde jsme na cestách nebo na stavbě… tak je pak režim úplně jiný.

:D :D :D :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.7.08 14:07

urcite to jsou stary vzory, i spousta dalsich hracek - treba ty tahaci ryby na koleckach a tak. nostalgicky muzes vzpominat i tady: http://www.detoa.cz/…m/hracky.htm - zase u drevenych hracek :wink: . tam jsem aje taky kupovala dost hracek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.7.08 14:47

Tulenice - diky za tip… už mám objednanou houpací žirafu, tatinkovi se strasne libila…tak neodolal.

A holky přiznejte se…kdo zvás objednal létajícího dřevěného papouška?
Na těch stránkách vrtulnicek.cz je to jako jedna z nejprodavanejsich polozek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.7.08 16:07

holky dík, jste mě uklidnily, taky mi přijde, že to mlíko už má teď jen na žízeň :-)

jo a k létacímu papouškovi … no taky se nám děsně líbí, takže možná časem do pokojíčku … v obýváku nám visí od stropu kůň 8) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.7.08 20:43

Haloo… tak kde jste všichni??? Zrovna když mám čas…tak tu neni ani noha…
no tak nic…tak ja jdu balit… zitra se vracime z Vysočiny. Tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
18.7.08 22:32

Nazdárek,

dnes jsme byli v Tescu a koupila jsem malýmu ty smyslové kostky,měli je tam za 125,– nebo tak nějak.Dostane je až k svátku. :wink:
Pak jsem tam ještě koupila :,-(u hudebních instrumentů. :lol: To dostane asi k narozkám.Musím už postupně nakupovat ať toho nemám moc.
Jo a ještě mu chci koupit(buď k narozkám nebo na vánoce)stan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.7.08 23:43

ahoj ahoj

hele, holky, nemáte některá v rukávu odkaz na obrázky prstýnků??? - myslím těch nakreslených či podobných :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí