LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
16.7.08 23:30

Máme hrnec :lol: ,máme smyslové kostičky :lol: ,máme hrocha kterej je sbírá do huby :lol: ,.....a to všechno proto,že máme báječnou tetičku,která nám to půjčuje po sestřence Sophinky. A sestřenka Sophinky - Terezka má úžasnou babí a dědí v jablonném,kteří se v ní vidí,takže z toho teď těžíme i my.

Mluvícího pejska jsem Terce kupovala k prvním narozkám - nešlo ho nekoupit - když jsem se probírala hračkama v regálu,nějak jsem o něj zavadila a najednou se ozvalo: „Pochovej mě!“

Raveno - nejen že jsem nikdy mangold nevařila,ale ani nejedla a dodnes o něm ani neslyšela. :oops:

Jdu sebou plácnout do postele :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.7.08 09:06

raveno, aha, tak to cumim, ja myslela, ze jste dve. a ty jsi nejstarsi? to me prekvapily ty roky, mi prisla jako nejstarsi ta vlevo (muzes to brat jako kompliment, ze vypadas mlade :wink: ).
jinak k te trikolce - na to mi prijde brzo, ze jeste nebude umet slapat a akorat ji budes tlacit. jako jo, libit se ji to bude, ale spis si zvykne nechat se tlacit :wink: (nemusi to byt pravidlo, ale kamaradka si na to stezovala, ze si na to mladej zvyknul a odmital slapat). ja nedam dopustit na odrazedla, tom muzou drandit hned jak zacnou chodit a krasne tim posilujou. akorat si pekne nicej botky :wink:

ad darecky, u aji jsme to zase moc neresili, stejne z toho prcek nema rozum, ale ted u viktorka budeme muset, kvuli aje. asi viktor dostane mensi odrazedlo, po aje mame jen vysokou motorku, tak na 2 roky, tak koupime to maly.
jinak mame po aje tohle: http://www.ikea.com/…cts/80014041 a viktorek si s tim ted hrozne vyhraje. sedi u toho, posouva kulicky a uzasne se soustredi :wink:
jo, tulenice, tohle by bylo pro misacka: http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

mangold znam akorat nazev, ale nikdy jsem nezkousela. tak mozna vyzkousim, dobrej tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.7.08 09:22

Adel ty myslis naseho Bobanka (nikdo ji jinak nerekne:-) no tak to dekuju :lol: ta je nejmladsi :lol: u ni to spis delaji ta kila a dredovy design :wink: Jinak jsem nejstarsi ty roky jsem nepsala podle poradi na foto :wink:

No mne prijde super, ze u ty trikolky mi venku neujede a nebudu se muset honit ohnuta :oops: :lol: predstava, ze se sama pusti na odrazedlu z kopce mne desi…odrazedlo bych chtela domu a trikolajdu na ven, ale zatim jsem nevidela odrazedlo kde by dosahla nozickama na zem :lol: :lol: jinak jsme zkouseli odrazedlo nahore z ohradkou sice jsem ji musela vozit, ale byla nadsena

Mino kdybys mela zajem kuchtit muzeme ti donest Viky ma celej zahon a kdyby ho snedla tak mi chudinka zesrekovati :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.7.08 09:38

čus baby,
odkazy na hračky super :D já určitě zakoupím ty hračky do vany, ty mi přijdou super a jelikož je Anička nikdy neměla, tak si s tím určitě vyhrajou oba dva :D

jinak ještě k tomu háčkování… nemyslela jsem jako že bych uháčkovala celej overal, ale jen ty rukavičky :D To by to dopadlo asi jako s tim přehozem na postel, ten už dělám rok a půl :oops:

Honzík právě usnul, Anička kouká na televizi, to je klid :D

Jdu vyndat aspoň prádlo z pračky aby se neřeklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.7.08 09:52

krásné ranko,

mangold, taky ho miluju a nedám na něj dopustit :-) a vyřila bych ho stejně jako pro nás jen bez koření a česneku, jak už tu někdo psal, a přidala brambory (pro nás zatím vše mixované, protože kousky ještě stále nejsou v kurzu :-( )

hrnec, vypadá fakt dobře :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.7.08 10:07

Zaju a jak ho varis pro Vas?
ja to jedla jen u znamy :lol: takze to vpodstate varit neumim, ani spenat jsem nikdy z listu nevarila :oops:

Hildo ty hracky od FP do vany mame jsou super :lol: ale stejne u nas vedou protekaci kelimky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.7.08 10:13

Ahojky
Oslavencům dodatečně vše nejlepší :-) :-) :-)

Raveno - tvůj výklad - to zírám. Mangold neznám a jako Mína jsem ten název ani nikdy neslyšela. Kde se to dá koupit?

Ad hračky - super nápady. Pejska máme už dlouho, Olívek na něj lehne, mrská sebou a pejsek zpívá dokola jako o život :lol:
Uvažuju o odrážedle ale s rukojetí jako má ta tříkolka.

http://hracky.darovanek.cz/…3-166800.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.7.08 10:50

Miiri koupit to netusim seminka prodavaji bezne, ale jestli i listy nevim :( ono to totiz za dva dny je hodne povadly je to na primou spotrebu…
jinak to roste jak o zavod pred mesicem to vyseli a uz sklizime :lol: treba by to slo i v truhliku na balkone :?: :?: :?:

podobny odrazedlo jsme zkouseli a Viky byla nadsena jen proste nedosahla na zem a to nemelo ty naslapky tak velky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.7.08 10:53

Ahoj holky

Po obědě jedem do Prahy takže eště balím,dovařuji oběd a snažím se trochu zkulturnit takže se omlouvám že na nic nereaguju :oops: :D
Mějte se PAPA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
17.7.08 11:12

AHojky holky!!!!

Tedy dočítat je fakt fuška!!!

Prvně gratulace ke krásným mírám a váhám"!!!!!!!!!

RAVENO…supr fotečka ze svatby…samé sestry…ženich byl naprosto osamocen!!!

HILDO…tedy nezávidím stsarosti s ekzémem! Ale to biooblečení vážně vypadalo super!

ADEL…Ája je tedy fakt expertka…ona se jistě neztratí, co? Jo…prosím, prosím…kde kupuješ ty návleky na nohy, co vyhrály holky? Nemám moc času to vyhledávat, tak jenom kdybys napsala název---díky!!!

MIIRI…já jsem žehlila včera a stačilo. Odrážedlo je super, kamarádka si jej nemůže vynachválit!

MÍNO…na rýmu bych jistě volila odsavačku na vysavač…my měli rýmu tak ve třech měsících a užila jsem ji hodně. teď už musíme tedy držet dva, ale dá se to!

KAČIKU…užij si dovču!!!

KATKO…botky krásné, ale neporadím. I když tento styl se teď docela nosí!

KACCHERIE…tak jsem zvědavá, jestli tedy bude malý Přemeček nebo ne!

Jinak my teď trochu válčíme z časem…já totiž s kolegyní píšu skripta a pokud to dopadne a budou mít doložku MŠMT, tak je Grada příští rok bude vydávat. Takže veškerý volný čas trávím u PC a píšu a píšu.........

V sobotu pak vyrážíme na zkrácenou dovolenou a pak do Prahy na tu svatbu…je to všechno nějak moc rychlé a hektické!

Jo a díky za odkazy na hračky…moc toho nemáme, tak postupně dokupujem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.7.08 11:18

Raveno , listy mangoldu spařím krátce ve vodě, stačí i jen přelít vařící vodou, pak vyndám a pokrájím na proužky (dá se to samozřejmě nasekat nebo namixovat, pokud máte raději jemnou konzistenci). V hrnci na oleji zpěním cibulku - na ni vetknu pokrájený mangold - osolím, přidám utřený česnek - přiohodím vejce (syrové :wink: ) a míchám, když je vejce hotové, je hotový i špenát :wink: dá se to zahustit trochou mouky, přidat pepř, slanina (což nedělám)
a mimochodem čerstvé listy se dají stejně jako špenátové velmi dobře zmrazit, jen je spaříš, pokrájíš, případně posekáš a šoupneš do mrazáku a v zimě jako když najdeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.7.08 11:26

no, ja nevim, da se ta tyc od odrazedla oddelat? my vzdycky vyrazeli s kocarem a motorkou, a kdyz bolely nohy nebo ji to omrzelo, tak jsem motorku soupla pod kocar (nebo u golfek navlikla na rukojet). tohle mi prijde takovy neskladny, a tahnout se s tim pak v ruce?

petule, ty pises skripta 8O ? to uz fakt nemas do ceho pichnout, co :-D ?
ty navleky jsou ruzny - od babylegs bratru za 300 (maji sice uzasny design a asi jsou prijemnejsi, ale ta cena :roll: ), pres mokobi az po designsocks, co kupuju ja, prijdou mi prijemny a maji hezky barvicky. sezenes je ruzne, kupovala jsem treba na nosenideti.cz a tady (pani je ma o dost levnejc, doporucuju): http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… . vlevo dole zadej do hledany nazev „navleky“ a vyjedou ti vsechny.

no nic, jdem pred obedem ven, jsou nejaky rozjiveny :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.7.08 14:38

Raveno - já bych tím nepohrdla,to bys byla mooooc hodná. Zkusila bych to v sobotu k obídku.

Pétu mi nepustili,zase prý až zítra - :cry:

Kačíku - hezkou dovolenou v Praze!

Odrážedlo máme toho hrošíka,jak už jsem psala.

Adel -míry na 8.měsíci dodám,váhu mám doma,ale už se stydím předem :oops: :lol:

Péťo - už odsáváme vysavačem,nevím co víc řve-jestli Sophi a nebo ten krám,ale je to účinné a to jde :wink: .....Ať ten PC nezavaříš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
17.7.08 18:55

teda tady to zase žije drbny jedny :lol: :lol: :lol:
jo a nevyměnil mi někdo dítě? takovou protivku aby čert pohledal :roll: řve celý den… ticho je jen když je v ráji nebo chován..

no hračky jsem omrkla, ten kastrol jsem na jaře viděla v pompu ve slevě za 300-400 kč, přesně už to nevím… nějak mě nezaujal, ten pejsek - mají to známí, ale nevím zatím je tu celkem tichá domácnost, ale ta věc se nedá vypnout, furt to říká bříško a žlutý trojúhelník a já nevím co ještě… nemusím to zrovna poslouchat celý den…
no ale co říkáte na tohle?

http://www.babymax.cz/…zi-2071.html
http://www.babymax.cz/…zi-2075.html
http://www.babymax.cz/…ozi-718.html
http://www.babymax.cz/…zi-2076.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
17.7.08 18:57

Jo a kamarádka mi sehnala skleněné struhadlo, tak sem ho strčila do myčky a ozkouším 8)

mangold jsem ještě nezkoušela, musela bych vymýtit džungli co máme na zahradě, ale to děťátko, protivka šeredná mi to nechce dovolit, nic mi nechce dovolit… večer spí jedině když spím s ním, jinak řve…

mám nebo nemám, co myslíte, do kolika let se to bude dát používat?
 http://www.pompo.cz/detail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital