LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
15.7.08 22:18

Já zas teď do ní doslova tlačím zeleninovou dávku - už ze zoufalství dělám to,že střídám -lžička zeleniny - následuje dávení a řev - lžička frutapury - následuje otevření pusy - lžička zeleniny - dávení a řev - lžička frutapury - a tak stále dokola.Vůbec nevím,jak jinak do ni aspoň trochu dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.7.08 22:20

Mino a zkusela jsi ruzny vyrobce? Mozna je to blbost, ale treba uz ji nechutna urcitej druh? A nebo den 2 vy:,–(it a dat normalne sunar?

No nastesti kasi neresim nechce nechce potom stejne jeste kojime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
15.7.08 22:23

Taky mám rýžovo-pohankovou kaši a mám ji ze zdravé výživy. :wink:

Struhadlo máme skleněné ještě po nás a je super :wink:

Náš malej naštěstí sní všechno co mu dám,takže se zeleninkou problémy nemáme.Někdy vyzkouším tu čočku.
Holky dáváte už těstoviny??Asi jo že?Ale jen bezvaječný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
15.7.08 22:26

Míno - dej jí to co má ráda(třeba mrkvičku) a přimíchej malé množství další zeleniny a to množství postupně zvětšuj.Jinak nevím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
15.7.08 22:28

Míno,taky je výborný spray Eucasol od Justu…stříkneš do vzduchu nad postýlku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.7.08 22:30

jo a kdyz uz tu byla ta svatebni …tak se pridavam :-) sice ne vlastni, ale havran jako havran :lol: :lol:

jedna s tatkou

a jedna sesterska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
15.7.08 22:31

Raveno - ty dáváš tu kaši samotnou?Zkus tam přimíchat trochu ovoce.Je fakt že to není bůhvíjaká mňamka(teda aspoň pro mě,ale malej to jí).Hodně mu v tom chutnaly borůvky.Jo a jediný co teda nechtěl jsou maliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.7.08 22:33

Kacudko neeee samotnou to by mne hodila na hlavu, malinko jsem prisladila medem a dala maliny (normalne je basti jak o zavod, ale v kasi to neni to pravy orechovy) proste ovoce musim davat samostatne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
15.7.08 22:41
ravena píše:
Kacudko neeee samotnou to by mne hodila na hlavu, malinko jsem prisladila medem a dala maliny (normalne je basti jak o zavod, ale v kasi to neni to pravy orechovy) proste ovoce musim davat samostatne :(

Hmmmm tak to máš blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
15.7.08 22:42

Fotečky jsou pěkný,se těším až sem budeš dávat svoje :lol: :wink:

…jdu chrnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.7.08 22:46
kacudka píše:
Fotečky jsou pěkný,se těším až sem budeš dávat svoje :lol: :wink:…jdu chrnět…

Kacudko leda bych si udelala nejakou fotomontaz :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.7.08 22:47

Ewiku - a kde se to dá koupit? V lékárně? Já jsem snad ani u nás tuhle značku ještě neviděla. Kdysi si něco matka od nich objednávala,ale bylo to přes nějakou dealerku.

Raveno - hezký fotečky!

K té zelenině - já mám takový pocit,že jak je v tom maso,že to nechce.Před třemi dny měla kaši s brokolicí, a to mi málem sežrala i s talířkem. Špenát taky v pohodě jí.
Těstoviny už máme rovněž prublé,docela šmakovaly.
A jak už mrška pozná,že beru kelímek frutapury - okamžitě otevře pusu jak ta pouťová atrakce jak se do ní hazejí míčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
15.7.08 22:58

Míno zkus http://www.just.cz/…berecky_kraj .Já jsem tam našla,co nám byla nejblíž a po tel.se s ní domluvila.Stojí okolo 300,–Kč,ale je fakt dobrý.Vydrží dlouho,my měli první balení cca 1,5roku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
15.7.08 23:01

:idea: Jééé povedlo se :lol: :lol:

Špenát jsem zatím zkoušela jen jednou,ale moc nadšená nebyla…u nás je to naopak,kde je maso,to jí :lol: jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.7.08 23:06

Ewiku - našla jsem tam paní z Nového Boru - to je od nás asi 10 km.Hned jí zítra zkuśím zavolat. Moc děkuji za tip!

Přeju všem dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital