Poradna duly
Jana Čurdová
Já zas teď do ní doslova tlačím zeleninovou dávku - už ze zoufalství dělám to,že střídám -lžička zeleniny - následuje dávení a řev - lžička frutapury - následuje otevření pusy - lžička zeleniny - dávení a řev - lžička frutapury - a tak stále dokola.Vůbec nevím,jak jinak do ni aspoň trochu dostat
Mino a zkusela jsi ruzny vyrobce? Mozna je to blbost, ale treba uz ji nechutna urcitej druh? A nebo den 2 vy:,–(it a dat normalne sunar?
No nastesti kasi neresim nechce nechce potom stejne jeste kojime ![]()
Taky mám rýžovo-pohankovou kaši a mám ji ze zdravé výživy. ![]()
Struhadlo máme skleněné ještě po nás a je super ![]()
Náš malej naštěstí sní všechno co mu dám,takže se zeleninkou problémy nemáme.Někdy vyzkouším tu čočku.
Holky dáváte už těstoviny??Asi jo že?Ale jen bezvaječný. ![]()
Míno - dej jí to co má ráda(třeba mrkvičku) a přimíchej malé množství další zeleniny a to množství postupně zvětšuj.Jinak nevím. ![]()
Míno,taky je výborný spray Eucasol od Justu…stříkneš do vzduchu nad postýlku…
jo a kdyz uz tu byla ta svatebni …tak se pridavam
sice ne vlastni, ale havran jako havran
![]()
jedna s tatkou 
a jedna sesterska ![]()

Raveno - ty dáváš tu kaši samotnou?Zkus tam přimíchat trochu ovoce.Je fakt že to není bůhvíjaká mňamka(teda aspoň pro mě,ale malej to jí).Hodně mu v tom chutnaly borůvky.Jo a jediný co teda nechtěl jsou maliny.
Kacudko neeee samotnou to by mne hodila na hlavu, malinko jsem prisladila medem a dala maliny (normalne je basti jak o zavod, ale v kasi to neni to pravy orechovy) proste ovoce musim davat samostatne ![]()
ravena píše:
Kacudko neeee samotnou to by mne hodila na hlavu, malinko jsem prisladila medem a dala maliny (normalne je basti jak o zavod, ale v kasi to neni to pravy orechovy) proste ovoce musim davat samostatne
Hmmmm tak to máš blbý
Fotečky jsou pěkný,se těším až sem budeš dávat svoje
![]()
…jdu chrnět…
kacudka píše:
Fotečky jsou pěkný,se těším až sem budeš dávat svoje![]()
…jdu chrnět…
Kacudko leda bych si udelala nejakou fotomontaz
![]()
Ewiku - a kde se to dá koupit? V lékárně? Já jsem snad ani u nás tuhle značku ještě neviděla. Kdysi si něco matka od nich objednávala,ale bylo to přes nějakou dealerku.
Raveno - hezký fotečky!
K té zelenině - já mám takový pocit,že jak je v tom maso,že to nechce.Před třemi dny měla kaši s brokolicí, a to mi málem sežrala i s talířkem. Špenát taky v pohodě jí.
Těstoviny už máme rovněž prublé,docela šmakovaly.
A jak už mrška pozná,že beru kelímek frutapury - okamžitě otevře pusu jak ta pouťová atrakce jak se do ní hazejí míčky.
Míno zkus http://www.just.cz/…berecky_kraj .Já jsem tam našla,co nám byla nejblíž a po tel.se s ní domluvila.Stojí okolo 300,–Kč,ale je fakt dobrý.Vydrží dlouho,my měli první balení cca 1,5roku ![]()
Jééé povedlo se
![]()
Špenát jsem zatím zkoušela jen jednou,ale moc nadšená nebyla…u nás je to naopak,kde je maso,to jí
jede.
Ewiku - našla jsem tam paní z Nového Boru - to je od nás asi 10 km.Hned jí zítra zkuśím zavolat. Moc děkuji za tip!
Přeju všem dobrou ![]()