Poradna duly
Jana Čurdová
Tulenice klidne bych vymenila jenze ja mam doma uplne to samy akorad v holcicim
asi spatna konstalace hvezd ![]()
o zirave, hrochovi…a jinych zviratkach na kostky jsem od FP premyslela asi neco vyberu k vanocum…uz si pisu seznam napadu ![]()
Mino noo tak to nevim jestli do sobotniho obidku stihnu musim cekat na Kubu az se vrati z prace a zajede tam semnou…domaci varku jsme dneska s Vikouskem zbastily… pojedes v so do Lipy?
Adel ja miry na 8 mesici nemam mam 7 a 9 (7320-65cm, 8000-70cm)…a super tip na navleky ja brala s mandukou za 70…ty oranzovky…jsou super…tady nakoupim jeste par na podzim ![]()
Zaju diky moc za postup…udelala jsem varku Vikouskovi bez koreni a sobe tam supla ten cesnek a smichala s bramburkama … mnam mnam…
chutnalo nam obema ![]()
Raveno - klidně si pro to zajedu,ale kvůli tomu se nikam s Kubou nežeňte! Prostě až to bude tak to bude,to opravdu nespěchá. Hlavně ať to zatím slimáci nesežerou
,my jich začínáme mít na zahradě požehnaně. Už se těším,jak je malá bude příští rok sbírat do kapsy. ![]()
Ahojky,
Hildo:Anička si určitě s hračkou do vody vyhraje…švagrová je musela koupit šestiletým synovcům,po té co je u nás viděli
![]()
Adel:Tyč je odnímací,pak je z toho klasická trojkolka.
Dnes jsme byli v poradně,míry ve skoro 8měs 8,63kg a 70cm ![]()
Kačiku:Krásnou dovolenou,ať Vám vyjde počasí.
Míno:Ať to zítra vyjde a Peťu už konečně pustí domů…
Dnes jsem Kubíkovi vysvětlovala,že opravdu nevadí,když ty slimáky pošlape
Též se jich tu vyrojilo,a to vypadá,že pršet bude určitě ještě týden ![]()
Tulenice:Tak ze zkušenosti, u nás se stolky moc neosvědčily(zkoušeli jsme u kamarádky)spíš jednotlivé nástroje.Provlékačka jim bohatě stačí ta,co na ni posílala odkaz Adel…ale samozřejmě záleží na Tobě ![]()
Skleněné struhadlo je moc fajn,jen se připrav na to,že se nadřeš
Hlavně strouhat na něm mrkev,je lahůdka ![]()
Ewik no nevím jestli budu strouhat mrkev, asi ji spíš namixuju
no a co koupím tak to je ve hvězdách, pořád nejsem rozhodnutá.
jinak s tímhle si mišan opravdu vyhraje http://www.ikea.com/…cts/80021008 dá se s tím hrát na písku, ve vodě, na suchu… a je to laciné.
Mino zajed na zahradu je to nejmensi…ale pesky je to opruz ![]()
jen mi Kuba ted rikal, ze nevi jak zitra dorazi z prace:( ze maji jit na Fehrer a nevi jestli zitra do vecera nebo v so…tak kdyz tam pojedem dam vedet a domluvime se ![]()
Doufam, ze babicka se slimaky zatoci a nenecha jim sezrat nase vitaminky staci, ze jim kroupy daly co proto ![]()
jeste jsem u zname videla kosticky system jako lego, ale obrovsky a ty se maly taky libili dokonce se dal udelat i vlacek s kolecky
zkusim pohledat na netu
raveno, to lego baby (nebo neco podobnyho velkyho) mi prijde skoro zbytecny kupovat, to mas jen na chvili. viktor si hraje normalne s ajinym duplem (s tim, ze takovy ty mensi dilecky - kyticky apod. - jsme vyradili).
tulenice, jo jo, kelimky jsou vdecna hracka. my mame dvoje ruzny a vyhrajou si s nima obe decka. jinak do stolku bych taky nesla, jak pise ewik, spis ruzny hracky samostatne.
a houpadlo my mame toto: http://www.ikea.com/…cts/50060713 , vydrzi dost dlouho a je neprevratitelny. sice nema ohradku, ale normalne decka od roku se na nem houpou v pohode, vydrzi urcite do tri let. nekolik znamych si ho koupilo pote, co to u nas jejich ditka vyzkousely
.
jinak do nejakych tech kostek od FP urcite taky pujdem, to si vsichni moc chvali. ale jinak viktor moc novych hracek mit nebude, spis kupuju obleceni, aby nemusel byt v ruzove ![]()
mino, to je pech, co ze ho nepustili - ma porad teplotu?
Teplotu už nemá,ale udělala se mu minulý týden taková divná vyrážka. Začalo to na jedné ruce,jak když by ji ponořil po loket do tmavě rudé barvy a trochu to nakonec přestoupilo i na trup. Nohy odolaly. Doktor byl zmatený o co by jako mohlo jít,prý to souvislost s tou jeho nemocí nemá .Já tedy jasno mám,leží patro pod kožním oddělením a ta budova je taková otevřená -zevní pavlačový tip - návštěvy a pacienti se tam mohou volně pohybovat. Takže jak má oslabenou imunitu,tak to tam prostě od někoho chytil. Ale už mu i to po kortikoidech mizí,takže spíš se asi jistí a určitě ho zítra pustí.
Raveno,taky hlasuju pro Lego Duplo,kostky používají oba denně a vydrží neskutečně mnoho…poslední dobou ho od sebe Kubík odděluje kladívkem za zatloukačky z Ikea…prostě do toho mlátí až se rozpadnou
,co by se namáhla rozdělávat ručně ![]()
Tulenice:I tyto kelímky jsou skvělé http://alenka.mimishop.cz/detail.php?…
Adel:Škoda,že už FP nedělají tady toto http://alenka.mimishop.cz/detail.php?… ty zubaté kostky byly fajn.
Čaute,
holky poraďte mi prosím jak se můžu zapojit do mimiaukcí.Kdybych třeba měla o něco zájem,tak jak mám přihazovat atd.Nějak v tom tápu.Díky. ![]()
Kačudko musíš byt na MMB registrovaná tuším minimálně týden, aby ses mohla aukcí zúčastnit. Pokud to splňuješ - v aukci na kterou bys chtěla přihodit - buď potvrdíš vyvolávací cenu (pokud ještě nikdo před tebou tak neučinil). Pokud je vyvolávací cena potvrzena tak se začíná s přihazováním - většinou je nastaveno kolik je minimální příhoz - to tam uvidíš napsané a odlikneš „přihodit“,pak tě to požádá o potvrzení příhozu - potvrdíš a už máš přihozeno. Když někdo přihodí 2 minuty před koncem aukce,čas ukončení aukce se posouvá o další dvě minuty,a tak stále dokola.Není to nic složitého. Chce to jen prubnout a vyzkoušet. Ale varuji - je to návykové ![]()
Míno - já tam právě žádné PŘIHODIT nevidím,jinak všechno chápu.
Na MMB jsem registrovaná určitě víc jak týden,protože jsem tam prodávala kočár. ![]()
Hildo přihlášená jsem(na pravé straně je moje jméno a číslo). ![]()
Kačudko - musíš si tu konkrétní aukci otevřít tím že klikneš třeba na hlavní nadpis té aukce - otevře se to v novém okně a tam už je všechno jak jsem ti psala
Mino Kuba volal, ze dneska bude dlouho na tom Fehreru a nevi jestli nebude muset i zitra…tak s mangoltem na zitra radsi nepocitej:-(
Jinak Kacudko radsi nepatrej jak funguje MMA je to opravdu navykove
a lecit se to neda ![]()
Ewiku Kubik je chytry chlapec ![]()