LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
17.7.08 20:04

Tulenice klidne bych vymenila jenze ja mam doma uplne to samy akorad v holcicim :( asi spatna konstalace hvezd :evil:

o zirave, hrochovi…a jinych zviratkach na kostky jsem od FP premyslela asi neco vyberu k vanocum…uz si pisu seznam napadu :lol:

Mino noo tak to nevim jestli do sobotniho obidku stihnu musim cekat na Kubu az se vrati z prace a zajede tam semnou…domaci varku jsme dneska s Vikouskem zbastily… pojedes v so do Lipy?

Adel ja miry na 8 mesici nemam mam 7 a 9 (7320-65cm, 8000-70cm)…a super tip na navleky ja brala s mandukou za 70…ty oranzovky…jsou super…tady nakoupim jeste par na podzim :lol:

Zaju diky moc za postup…udelala jsem varku Vikouskovi bez koreni a sobe tam supla ten cesnek a smichala s bramburkama … mnam mnam…
chutnalo nam obema :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.7.08 20:19

Raveno - klidně si pro to zajedu,ale kvůli tomu se nikam s Kubou nežeňte! Prostě až to bude tak to bude,to opravdu nespěchá. Hlavně ať to zatím slimáci nesežerou :lol: ,my jich začínáme mít na zahradě požehnaně. Už se těším,jak je malá bude příští rok sbírat do kapsy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
17.7.08 20:22

Ahojky,
Hildo:Anička si určitě s hračkou do vody vyhraje…švagrová je musela koupit šestiletým synovcům,po té co je u nás viděli :lol: :lol:

Adel:Tyč je odnímací,pak je z toho klasická trojkolka.
Dnes jsme byli v poradně,míry ve skoro 8měs 8,63kg a 70cm 8)

Kačiku:Krásnou dovolenou,ať Vám vyjde počasí.

Míno:Ať to zítra vyjde a Peťu už konečně pustí domů…
Dnes jsem Kubíkovi vysvětlovala,že opravdu nevadí,když ty slimáky pošlape :lol: :lol: Též se jich tu vyrojilo,a to vypadá,že pršet bude určitě ještě týden :twisted:

Tulenice:Tak ze zkušenosti, u nás se stolky moc neosvědčily(zkoušeli jsme u kamarádky)spíš jednotlivé nástroje.Provlékačka jim bohatě stačí ta,co na ni posílala odkaz Adel…ale samozřejmě záleží na Tobě :wink:
Skleněné struhadlo je moc fajn,jen se připrav na to,že se nadřeš :roll: Hlavně strouhat na něm mrkev,je lahůdka :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
17.7.08 20:33

Ewik no nevím jestli budu strouhat mrkev, asi ji spíš namixuju :lol: no a co koupím tak to je ve hvězdách, pořád nejsem rozhodnutá.

jinak s tímhle si mišan opravdu vyhraje http://www.ikea.com/…cts/80021008 dá se s tím hrát na písku, ve vodě, na suchu… a je to laciné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.7.08 20:39

Mino zajed na zahradu je to nejmensi…ale pesky je to opruz :-)
jen mi Kuba ted rikal, ze nevi jak zitra dorazi z prace:( ze maji jit na Fehrer a nevi jestli zitra do vecera nebo v so…tak kdyz tam pojedem dam vedet a domluvime se :wink:

Doufam, ze babicka se slimaky zatoci a nenecha jim sezrat nase vitaminky staci, ze jim kroupy daly co proto :evil:

jeste jsem u zname videla kosticky system jako lego, ale obrovsky a ty se maly taky libili dokonce se dal udelat i vlacek s kolecky :wink: zkusim pohledat na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.7.08 20:50

raveno, to lego baby (nebo neco podobnyho velkyho) mi prijde skoro zbytecny kupovat, to mas jen na chvili. viktor si hraje normalne s ajinym duplem (s tim, ze takovy ty mensi dilecky - kyticky apod. - jsme vyradili).

tulenice, jo jo, kelimky jsou vdecna hracka. my mame dvoje ruzny a vyhrajou si s nima obe decka. jinak do stolku bych taky nesla, jak pise ewik, spis ruzny hracky samostatne.
a houpadlo my mame toto: http://www.ikea.com/…cts/50060713 , vydrzi dost dlouho a je neprevratitelny. sice nema ohradku, ale normalne decka od roku se na nem houpou v pohode, vydrzi urcite do tri let. nekolik znamych si ho koupilo pote, co to u nas jejich ditka vyzkousely :wink: .

jinak do nejakych tech kostek od FP urcite taky pujdem, to si vsichni moc chvali. ale jinak viktor moc novych hracek mit nebude, spis kupuju obleceni, aby nemusel byt v ruzove :wink:

mino, to je pech, co ze ho nepustili - ma porad teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.7.08 21:22

Teplotu už nemá,ale udělala se mu minulý týden taková divná vyrážka. Začalo to na jedné ruce,jak když by ji ponořil po loket do tmavě rudé barvy a trochu to nakonec přestoupilo i na trup. Nohy odolaly. Doktor byl zmatený o co by jako mohlo jít,prý to souvislost s tou jeho nemocí nemá .Já tedy jasno mám,leží patro pod kožním oddělením a ta budova je taková otevřená -zevní pavlačový tip - návštěvy a pacienti se tam mohou volně pohybovat. Takže jak má oslabenou imunitu,tak to tam prostě od někoho chytil. Ale už mu i to po kortikoidech mizí,takže spíš se asi jistí a určitě ho zítra pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
17.7.08 21:28

Raveno,taky hlasuju pro Lego Duplo,kostky používají oba denně a vydrží neskutečně mnoho…poslední dobou ho od sebe Kubík odděluje kladívkem za zatloukačky z Ikea…prostě do toho mlátí až se rozpadnou :roll: :lol: :lol: ,co by se namáhla rozdělávat ručně :lol:

Tulenice:I tyto kelímky jsou skvělé http://alenka.mimishop.cz/detail.php?…

Adel:Škoda,že už FP nedělají tady toto http://alenka.mimishop.cz/detail.php?… ty zubaté kostky byly fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.7.08 21:53

Čaute,

holky poraďte mi prosím jak se můžu zapojit do mimiaukcí.Kdybych třeba měla o něco zájem,tak jak mám přihazovat atd.Nějak v tom tápu.Díky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.7.08 22:00

Kačudko musíš byt na MMB registrovaná tuším minimálně týden, aby ses mohla aukcí zúčastnit. Pokud to splňuješ - v aukci na kterou bys chtěla přihodit - buď potvrdíš vyvolávací cenu (pokud ještě nikdo před tebou tak neučinil). Pokud je vyvolávací cena potvrzena tak se začíná s přihazováním - většinou je nastaveno kolik je minimální příhoz - to tam uvidíš napsané a odlikneš „přihodit“,pak tě to požádá o potvrzení příhozu - potvrdíš a už máš přihozeno. Když někdo přihodí 2 minuty před koncem aukce,čas ukončení aukce se posouvá o další dvě minuty,a tak stále dokola.Není to nic složitého. Chce to jen prubnout a vyzkoušet. Ale varuji - je to návykové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.7.08 22:18

Míno - já tam právě žádné PŘIHODIT nevidím,jinak všechno chápu. :wink: Na MMB jsem registrovaná určitě víc jak týden,protože jsem tam prodávala kočár. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.7.08 23:20

kacudko a jsi přihlášená :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
18.7.08 09:38

Hildo přihlášená jsem(na pravé straně je moje jméno a číslo). :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.7.08 10:17

Kačudko - musíš si tu konkrétní aukci otevřít tím že klikneš třeba na hlavní nadpis té aukce - otevře se to v novém okně a tam už je všechno jak jsem ti psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.7.08 10:48

Mino Kuba volal, ze dneska bude dlouho na tom Fehreru a nevi jestli nebude muset i zitra…tak s mangoltem na zitra radsi nepocitej:-(

Jinak Kacudko radsi nepatrej jak funguje MMA je to opravdu navykove :lol: a lecit se to neda :lol:

Ewiku Kubik je chytry chlapec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital