LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
19.6.08 14:18

Tuhle jsem s manducou budila v zelenině pohoršení (máme tu v zámečku mentálně postižené a ti neškodní chodí na procházku ven) - mluvím s Mišanem aby se při čekání nenudil - podívej co tady všechno mají a dobře si prohlídni kytičky a tak podobně… No když jsem přišla na řadu tak se na mě prodavačka dívala tak divně, normálně si ta drzounka myslela že si mluvím pro sebe.. Mišana si nevšimla. Tak jsem ji vyvedla z omylu. Tak holky bacha, ať na některou nezavolají Chocholouška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.6.08 14:22
tulenice píše:
Tuhle jsem s manducou budila v zelenině pohoršení (máme tu v zámečku mentálně postižené a ti neškodní chodí na procházku ven) - mluvím s Mišanem aby se při čekání nenudil - podívej co tady všechno mají a dobře si prohlídni kytičky a tak podobně… No když jsem přišla na řadu tak se na mě prodavačka dívala tak divně, normálně si ta drzounka myslela že si mluvím pro sebe.. Mišana si nevšimla. Tak jsem ji vyvedla z omylu. Tak holky bacha, ať na některou nezavolají Chocholouška…

Jo jo taky podle jednoho chlapka v sedmihorkach knoural batoh :-D a az pak, jak jsem ho predbehla koukal jak z jara, ze co je v batohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
19.6.08 14:23

ahooooooooooooooj ženský :-)

parádní fotečky :-) teda už jsou to pořádný chlapáci

Adel, kde sis půjčovala manducu??? je to v nějakém krámku?? a je potřeba se předem objednat?? prosím, písni adresu, dík

no já se picnu, jsem to stihla dočíst, ale reagovat už asi nebudu neb Matýsek se právě vzbudil :roll: :roll: to zas až se k tomu znovu dostanu už nebudu vědět, co kdo psal …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.6.08 16:57

maajo, to se tesim na reakci miny, proc by jako zenska v petatriceti nemohla byt holka. jinak presne jak pise helmitka - moje mamina mela minuly tyden nejakej babinec (50-60lety pani) a taky rikala, ze ma „sraz s holkama“…

zaju, manducu i bondolino mam pujcene z nosenideti.cz, porad ji mam doma, nejak nam vazne komunikace. uz se hrozne tesim na to svoje bondolino, objednala jsem si nakonec bezovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.6.08 17:05

Hildo a uz jsi odskousela Canaderm? JA si objednala krem exema od nich a taky konopni olej, jdu na sobe testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
19.6.08 21:01

Ahojda!!

MOC VÍTÁME NOVĚ PŘÍCHOZÍ!!!!!!! TO JE FAIN, ŽE JE NÁS TOLIK…TO TEDA NEVÍM, KAM POJEDEME NA SRAZ PŘÍŠTĚ!!! ASI SI ROVNOU ZAMLUVÍME CELÝ HOTEL!

Jinak si toho moc nepamatuju…jen tedy Berenika mi utkvěla v hlavě…fakt krásné jméno!!! To nevím jak budu dočítat stránky až bude venku škaredě…ale je to fain mít si i doma s kým pokecat…

U nás nic nového…tatínek sice udělal státníce, ale když se dnes chystali s malým ven sami (a to podotýkám že měli vše připraveno od oblečení až po tašku)…tak nevzali ty technické věci..jako deštník…ale hlavně dojeli do města, bylo asi 28 stupnů a malý měl nánožník…já myslela, že mě klepne¨.....

Katko …už jste kupovali tu autosedačku? A vidělas ji live????? mě se fatk moc líbí…ale chci si ji prohlédnout…ale určo do ní půjdem!

Jonysko …ty pupínky…my máme zarudlé a suché tvářičky pořád, někdy více, někdy míň..mažu pouze indulonou nebo lipobazi…nic jiného na to nedávám. nějak to neřeším…sice to možná nevypadá, ale malého to nesvědí a to je důležité…

adel …do kdy trvá akce šmírák?????? tedy výsledky budou zajímavé…!!

raveno …přesně tak se plazí náš malý…taky vždycky pár vlnek a odpočinek…vypadá jako ty housenky, které se tak vlní po zemi a tím se pohybují dopředu!!!

Miiri …usnout v sedačce??????? pro mě neskutečné…

napoly …malý má super židličku!!! a na fotkách mi připadal hodně podobný na Petra.....

TAK…JDU KOUKAT NA GILMORKY…mám je natočené…tak vždycky koukám, až je klid!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
19.6.08 21:45

čaute,

Krisulko - jo jo taky ho to rozčiluje,ale už přišel na to jak se k dané věci dostat i pospátku.Normálně se na něco zaměří,pak si tam odcouve a otočí se a je to. :lol:

Holky normálně jsem dnes poprvé poprvé viděla kazetu jak mě Marek natáčel v porodnici a řvala jsem jak želva.Po 7 měsících jsem se dozvěděla že když se malej narodil,tak ho museli rozdejchávat,no prostě mazec.Nikdo mi nic neřekl.Ani nevím jaký měl to Apgar skóre nebo jak se to jmenuje. :cry:

......jdu žehlit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.6.08 21:50

petule, tatinek je dobrej :lol: . ty nadelas, ze maxika malem uvaril… vis, ze takovej nanoznik je dokonala ochrana proti UV paprskum :lol: :lol: ?

musim vam napsat posledni perlu nasi adely. ona vzdycky jedla krasne sama, ale ted co viktora prikrmujem, tak chce taky krmit, zarlivka mrnava. no a david ji dneska pri veceri trpelive vysvetloval, proc by mela jist sama:
„Adélko, víš proč krmíme Viktorka? Protože je malý a sám se nakrmit neumí. Ty ale nejsi malá a umíš se nakrmit sama.“
na to aja „Ne, já jsem malá. Tati, nakrm mě.“
„Když jsi malá, tak ti ale nikdo nebude číst pohádky na dobrou noc. Viktorek je malý a nikdo mu pohádky na dobrou noc nečte.“
aja se zamyslela a povida „Až mě dokrmíš, tak budu veliká“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
19.6.08 22:23

Petule, já to s Gilmrkama dělám přesně tak. A vždycky, jak se dokoukám, hned nastavím na další den:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
19.6.08 22:51

ka-tko, já střídám látkovky a papírovky a malé je šumafuk, co má zrovna na dupce. Nejradši je stejně naholo.

adel, tak to vás Ája pěkně převezla… :) Adel, proč vlastně malé říkáš Ája, když je Adélka? Ája je Alena, ne?

gilmorky nesleduju, můj nejoblíbenější pořad je Sezame, pojď si hrát :D

kacudko, dobře, žes nic nevěděla, měla bys jen nervy…

s tím plazením, donedávna se Aňula taky posunovala plížením vzad, teď už se plazí dopředu, ale stylem Meresjev, nohy za sebou tahá, moc jí nejde ta souhra končetin… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
20.6.08 00:01

Helmitko a taky u toho tak strašně heká? (zhruba tak jako kung-fu bojovník)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.6.08 08:03

krasne ranko!
tak my uz jsme od vcerejska taky ve stadiu „perak“ i meresjev :lol: :lol: neheka u toho, ale po par „tempech“ se zastavi a strasne nadava :lol: :lol: no je to sranda!
dnes mame nabity program a vecer nam konecne prijede tatka :D
tak zatim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
20.6.08 09:06

sledujete nas? :D pro nedocitajici smiracky jeste jednou: je tu akce „Listopadovy smirak“, ve ktere vylosovany smirak a nejlepe tipujici listopadka i neco vyhraje:-).
do konce cervna mi poslete SZ :
smiraci (doufam, ze se pro to osloveni neurazite), kteri nasi diskuzi vicemene pravidelne sledujete - napiste mi prosim SZ , ze nas ctete, proc nas ctete (co vas na tom bavi, mate tu nekoho znameho atp.), jakou mate domovskou diskuzi (pokud mate) a jake dalsi stale diskuze taky sledujete.
listopadky - po SZ mi poslete tip, kolik lidi myslite, ze nas pravidelne cte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.6.08 10:10

Ahojky,

Hildo - manzel je Cech a do Danska jsme se dostali skrz jeho praci pred 2 roky, takze cele tehotenstvi i porod jsem si uzila tady.

ad nositka - mam pocit, ze tu nekdo psal, ze by si poridil BabyBjörna - Miiri ? Ja ho uspesne pouzivam od Jonysovych 3 tydnu, ted uz se klepe radosti, kdyz vidi, ze se bude nosit. Ale jeste tak kilo dve a bude na nositko moc tezky. Myslim, ze ted uz se BabyBjörn nevyplati. A tak jste me zblbly, ze jsem na 90% rozhodnuta pro Manducu. Tulenice, tohle se ti fakt povedlo :lol:

Data do tabulky Adel dodam, jen co je nekde vyhrabu. Jestli mate nekdo chut na par fotecek, tak jsou tady: http://jonas.iprostor.cz/
Uznavam, ze je nefer, ze my smiracky vas mame docela prectene :P

Hezky den vsem, tady zacaly konecne vyprodeje, tak to musim skouknout. To zas bude tatka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
20.6.08 10:34

Nazdárek tak mám pocit že mi včera okolo okna - postavili jsme si domeček na turistické značce, prošlo kostkované nosítko alpino nebo mei tai a taky to nevypadalo špatně. :lol: Ale Manduca je prostě hit…

Adel škoda že si do soutěže nevyhlásila i další dotázek kdo všechno ze šmíráků se nakazil Manducou. Výrobce se asi nestačí divit. :-D

Kdo vymyslel že se miminům dává mixovaná zelenina? Mám řepu prostě všude! Bych přerazila výrobce co hodil na trh tyčový mixér co nemá blatníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí