LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
2.5.08 15:33

Tak to my jsme ještě na mém mlíčku a už se těším, až mu přesně v těch 6-ti měsících slavnostně předám první lžičku. Já se na to těším a on mě to určitě začně plivat. Taky jsem přemýšlela, že nejdřív koupím tu skleničku První lžička a potom budu normálně vařit. Je to vážně dost drahý a doma to uděláš za pár peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.5.08 16:04

No my jsme začali dřív protože se po našem jídle natahoval a tak celkově už mi přišel na to připravenej.Otvírá pusu jak vlaštovka a já mu to nestačím dávat do pusy.Zatím jsem dávala jen mrkvičku a brambůrek a teď jak vařím tak sem přidala brokolici.Tak a jdu mixovat.Doufám že mu to bude chutnat,taky se mi nechce pořád kupovat ty předražené sklinky.

Jakpak se asi mají holky na Švábově??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.5.08 17:05

No holky se mají určitě dobře. Moc ráda bych viděla takový ty první seznamovací výrazy :lol:

Tu zeleninu jen povaříš do měkka a pak rozmixuješ? Přislazuješ to nebo to necháváš jen tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.5.08 17:49

Přesně tak:uvařím do měkka,rozmixuju a NEpřislazuju,přidám ještě lžičku olivovýho oleje než to začnu mixovat.Už to mám hotové a je to pěknej hnus,doufám že to sní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.5.08 19:48

Holky co ste nejely na sraz KDE STE????????Přes den si tu píšu jen s Marťáskem a večer tu taky nikdo není. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.5.08 20:09

Já tu jsem :) , teda teď se jdu navečeřet a mrknout na tv. Ohledně příkrmů nemám co dodat, neboť my stále jen kojíme a moje znalosti příkrmů jsou nulové. Teda, teď už vím, jaký je rozdíl mezi mléčnou a nemléčnou kaší. A že mám do zeleninky přidat olivový olej.

Půl dne se morduju s novým metříkem, ještě to furt není ono, ale už to dlabu :)

Marťásku, Anežka je na tom stejně jak Mareček, otáčí se na břicho a to je všechno. Myslím, že je to přesně podle tabulek, co má půlroční děcko umět.

Tak zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
2.5.08 20:37

Zdravím pozůstalé ;-)

všem děkujeme za přání k půl roku :-)

taky doufám a tiše závidím holkám srazík :-)

tááák a my máme novinku, dneska se nám prořízly špičičky dvou dolních zoubků najednou … tak držte palce, ať přežijem noc, neboť nejdřív nemohl usnout, pak se po necelé hodině probudil s děsným řevem a zas nemohl usnout, tak doufám, že to tak nebude celou noc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
2.5.08 20:54

Ahojte pozůstalky! :)

Marťásku, i u nás je nějaké stání vzdálenou budoucností. A myslím, že to tak má být. :wink: Jakubko je holt super rychlé dítko. :lol: Matýsek se taky otočí na bříško a když chce zpátky, hodí ruce nohy do vzduchu a brečí, takže máma přiběhne a otočí. :wink: Začal ale dělat to, že když ho mám na ruce nebo na klíně bříškem ke mě, tak tak srandovně péruje a hopsá a může se u toho potrhat smíchy. :lol: :lol: :lol:

Zaju, tak ať vám ty zoubky rychle vyrostou a máte klidné spaní. Matesovi se taky prořízly tyhle dva prakticky najednou a kupodivu to zvládl celkem dobře. Jako třetí se mu prořízla 2 nebo 3 nahoře a to se v noci budil co 2 hodiny. No a teď se mu klubou hned dva zoubky nahoře na druhý straně a dneska už v noci vstával víc než normálně, takže dneska už bude asi zase viset na zdroji mlíka. :roll: :lol:

S příkrmama jsem taky absolutní analfabet. 8O Jediné co, tak jsem mu dneska zkusila dát napít vody. On se totiž vždycky hrozně sápe na hrnečky a dělá jako že z nich pije. A normálně tu vodu pil a ani nebryndal kolem. 8O 8O 8O :) S mrkvičkou ale budu začínat až tak za 14 dní. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.5.08 15:56

Dobré odpoledne,

nikde nikdo, my jsme z vycházky už doma. Potkali jsme v šopingu na obědě porodní asistentku, která mi pomáhala rodit Anežku. Chvilku jsem přemýšlela a pak jsem jí Anežku ukázala. Bylo vidět, že je zvyklá na podobné situace a vypadalo to, že si mě i vybavila. Ještě jsem jí dodatečně poděkovala, protože mi moc pomohla a přispěla k tomu, že porod byl pro mě moc pěkný zážitek. Pak mi řekla, ať si k nim přijdu pro druhé mimi. :) Jo, a taky mi vykládala, jak teď mají frmol, že se s miminkama roztrhl pytel, až musí maminy odmítat.

No a ještě, vy se bojíte, jestli vaše děcka nejsou pozadu ve vývoji a přitom už tu všecka děcka mají zuby a Anežka nic. Tohle mě, naštěstí, nezneklidňuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
3.5.08 20:30

Čuuuuus,

Helmitko - my taky ještě nemáme zuby :D .ALe dnes u koupání jsem objevila takovou tečku,tak myslím že se mu klube dvojka vlevo dole,proto možná v noci tak křičel. :roll:

Holky jak se pozná alergie na určitý druh zeleniny?Je to jako vyrážka nebo to můžou být i červený fleky? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.5.08 20:44

kacudko, nevím,
ale Anežka teď měla alergickou reakci na bůhvíco (buď něco v mlíku, anebo kosmetika) a byly to malilinké červené nevystouplé flíčky, sem tam s červenými mapami kolem. Měla to jen na trupu, jinde na těle ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
3.5.08 21:41

Aha.Domča měl taky takový fleky,ale na obličeji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
3.5.08 22:39

Nazdárek, páteční výlet se nám vydařil, Mišánek jel poprvé vláčkem a pak se určitě cítil jako hradní pán když byl vynesen na věž na Křivoklátě. Očíčka mu jen šmejdily, nemohl se vynadívat.
A zoubek se mu asi taky klube, je poněkud mrzutý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.5.08 07:53

ahoj holky, pro ty, co nejely (btw helmitko, vyborna jeptiska :lol: ) a koukaji, co tu delam, tak jsme doma uz od patku, jen nam nesel net. tem, co tam byly, se omlouvam, ze jsme odtamtud tak vyleteli - a dluzim vam vysvetleni. vim, ze si muzete myslet, ze jsem prastena a ze vlastne o nic neslo, a budete mit svym zpusobem pravdu. jen jsem holt trochu labilni a obcas se chovam pitome (no, bohuzel si to ale diky jiste inteligenci uvedomuji - blba situace :D )…
to ubytovani mi (vzhledem k tomu, ze jsme cekali ne turistickou ubytovnu, ale trihvezdickovy hotel) prislo silene, nejdriv jsem to brala tak, ze pro srazik neco vydrzim, a trochu jsem prvni vecer nechapala, proc vlada od katky kvuli vrzajicimu gauci vysiloval :wink: ). prekousla jsem spinavy koberec, zatuchle periny, malinky pokoj se trema postelema (nepochopila jsem, podle ceho pridelovali pokoje, kdyz jsem se pak od holek dozvedela, ze treba s 1 ditetem dostali 4luzak)… ze valendy byly prolezele a vrzaly (tak mizerne jako tam jsem se uz dlouho nevyspala - a ja kdyz se nevyspim, tak jsem protivna jak hladovej chlap :D )… ze u posteli nebyl ani pitomy nocni stolek nebo policka, kam by se daly odlozit bryle, ani lampicka, ktera by se dala vecer rozsvitit na kojeni… ze nam vecer na koupani tekla jen vlazna voda… ze detske hriste, ktere inzerovali, bylo - nekryte pidipiskoviste, skluzavka tak prudka, ze jsme se tam bali aju pustit a houpacka na strome mela praskle sedatko a pofiderni uchyceni s pomoci klaciku… ze v mistnosti, kterou nam pani slibovala jako hernu pro deti, jsme nasli na koberci nekolik hrebiku, spendliku a kovovou strunu, a kde si dokonce natalka (a pak i aja) zapichly do dlane strep. kdyz jsem si pak stezovala „hotelierce“, tak mi rekla, ze to proste neni mozny. sly jsme teda tam - ona „aha, no ona tady byla v tydnu firma, ja nemohla vedet, ze neco rozbili, nikdo mi nic nerekl“. ale to preci mela uklidit poradne tak jako tak, prijde mi samozrejme, ze tam bude uklizeno, a to tim spis, kdyz maji prijet rodiny s detma. kdyby se tak udrzbe venovali se stejnou peclivosti, s jakou tam rozvesuji vsemozne ceniky a prikazy pro ubytovane (je treba normalni v hotelu chtit po ubytovanych, aby po sobe svlekli povleceni??? najust jsem to neudelala :twisted: )…
mit jen mimino bez aji, asi bych to tak nebrala, ale takhle jsem si nedovedla predstavit, co tam s ni budeme delat dalsi vecery. je zvykla z domu na velky prostor, do „herny“ uz jsem ji pustit nechtela, a vzhledem k tomu, ze chodi spat mezi desatou a jedenactou, nedovedla jsem si predstavit byt pak od vecere zavreni v tom pidipokojicku. aja uz ten prvni vecer pred spanim knourala, ze chce domu (pres den se ji tam libilo, ale vecery jsou holt vecery)… k tomu se pak pridaly takove drobnosti jako ze viktor hrozne mizerne spal v cestovni postylce (zavadil o tu sitku a hned byl vzhuru a rval) a ajino prkynko na tamni wc nesedelo, tak se nam bud propadala nebo curala mimo misu :roll: , a k tomu jeste vedomi, ze david tam byl vlastne z donuceni (jo jo holky, trochu jsem vam zavidela ty vase chlapy, kteri vypadali, ze si to snad i uzivaji - jako treba honza a ladik…) a puvodni myslenka, ze bude moct aspon po vecerech pracovat na notebooku, padla, kdyz hned prvni vecer zrusili pripojeni na pokojich (na tom nasem ostatne stejne nebyl signal) a mohl byt pripojeny jen 1 clovek na recepci. proste se to nakupilo jedno k druhemu a nejak jsem to nezvladla.

muzete si myslet, ze jsem fiflena, ktera nic nevydrzi. a ze jsem se pres to kvuli ostatnim proste mela prenest nebo si aspon zazadat o jiny pokoj, jako to udelala katka. ale jsem trochu komplikovana povaha a kdyz me neco nastve, tak mam sklon resit veci spis razne nez rozumne. a nesnasim odflaknutou praci - mozna vam to prijde prastene, ale ja jsem vazne nemela chut nechat tuhle pani vydelat penize…

tak sorry za ten vylev, muselo to ven :wink: . moc rada jsem vas holky videla a ty dva dny jsme si uzili, aja ma na co vzpominat, porad mluvi o vyletu do „zolo“ (zoo) a o „italce“-natalce a projizdka v krisikove croozeru pro ni byla taky uzasny zazitek :lol: … mrzi me moc, ze jsem nektere nestihla a taky ze jsme nezvladli ten seznamovaci vecer, ale aja usnula az v jedenact a viktor dokonce o pulnoci. ale vsak to nebyl posledni srazik, doufam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.5.08 13:59

AHÓÓÓÓÓJ

TAK JSME ZPÁTKY…vlastně jsme před chvilkou dorazili a já jsem si musela přečíst proč to vlastně ADEL vzdala…BABO JEDNA 8) :lol:

No nebylo to tam zas tak hrozný…až na ty slibovaný - malý plemena…jo jo, samej dobrman :roll: 8) …ale dalo se to…
chlapy si to snad užívali víc než my 8O …ale poznat holky osobně bylo moc fajn…byla jsem docela překvapená, fakt :!

no doufám, že všichni dojeli v pořádku a že příští srazík bude dnes večer na emiminu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí