Poradna duly
Jana Čurdová
čaute baby,
já to teda pěkně flákám… U nás je husto, na žehlení mam asi 10 praček, fakt nechutná kopa, do toho má manža zkouškový, do toho spouštíme ten eshop, v pátek BY TO KONEČNĚ MĚLO BĚŽET. Možná to vypadá divně, že to ještě nemáme, ale neumíte si představit co to je… Vždycky se vyskytne nějaká moucha… Už se nemůžu dočkat až to poběží ![]()
Napoly Tvé příspěvky mě fakt baví ![]()
Ad spaní… to snad ani nekomentuju… My jsme spali docela dobře, ale najednou, asi tak poslední tejden je Honzík takovej děsně neklidnej. Mlíko sice v noci dávám jen jednou, ale za celou noc ho snad nevidim klidně spát, pořád sebou mele, neví jak by se uvelebil, pak se z toho probudí, začne kňourat… Snažim se vzpomenout, kdy Anička začala spát celou noc, ale vzpomenout si nemůžu. Kaši dáváme mléčnou i nemléčnou, akorát u tý nemléčný děsně řve a já nevim proč
zato tuhle jsem mu koupila hami banánovou na dobrou noc a ta mu teda šmákne. jenže po ní má zase doost tuhý hovínka, tak jsem mu dneska koupila švestkovou šťávu a snad to bude dobrý. Jinak ze zeleniny jíme snad všechno, občas dáme k obědu místo zeleniny bílej jogurt s nějakou ovocnou přesnídávkou, ta nám taky jede ![]()
už se těšim až najedem na maso, třeba to spaní potom bude lepší…
ahoooj,
adel, myslim jede jeste zuzajdik
jinak ja souhlasim - i s programem i s tykanim
![]()
mira bude muset v patek rano jeste do brna, takze se rada k nekomu pripojim!
jooo, a odkdy tam muzem ve ctvrtek naklusat?
uz se tesim na to baleni - zatim mi to prijde sci-fi
krisulko, diky, ja si nevsimla. no ono to bylo ze seznamku k ubytovani, tak proto tam zuza nebyla. uz je to opraveny
.
A kdo seznámí nás co dorazíme až 2.
Tykání je snad samozřejmost,to by mi přišlo blbý si vykat či onikat ![]()
Napoly - každej chlap občas prudí,dřív či pozdějc každej. To chce jedním uchem sem a druhým tam,ideálně neposlouchat vůbec ![]()
mino, na vasi pocest se preci pojede na ten hromadnej vylet
. jinak mne to taky prijde samozrejmy, ale chlapum treba ne ![]()
jo, sophince kloboucek sekne!!! a jsem na ni teda zvedava, na baculku jednu ![]()
s tema kasickama, my zatim porad jen kojime a jeste chvilku budem, kdyz mu to staci, krasne pribira a spinka mi celou noc, tak mu ten rezim nebudu narusovat, to bych byla sama proti sobe ![]()
jarko, zuzina si urcite zvykne. ale verim, ze je to hrozny.
chuvicku mame na 2 kanaly a porad po aje uklizenou v krabici, takze neberem. ale monitor jo, ja jak mi neblika zeleny svetylko, tak neusnu ![]()
napoly, hele, ten tvuj prispevek je fakt dobrej
. a to mate teprva pred svatbou ![]()
tulenice, ja mam dobrou zkusenost na tyhle velky veci s www.spuntik.cz a www.detskyraj.cz , nakupovali jsme i u caryfuka, ale ted se pohorsili.
mensi veci jsem kupovala treba na http://www.mimishop.cz/elinka/ , tam jsou hrozne fajn.
zaju, jak vy a srazik?
hele, taky vam decka porad ozuzlavaji tycky u postylky??? tak trochu trnu, aby to frajer neokousal a nezadrel se trisku do jazyka. 
takovyhle uz mame zubiska

Jejo,
Adeli,
tak vvy ste zubatiiiii, no nam sa dnes prerezal treti zub a na stvrtom sa akurat pracuje, takze mame uz styri hehe.
Adel, jasně, že okusujeme (i když teda zatím nemáme čím)
Tykat si budem, jasnačka.
Jen pro kontrolu - zkusím vypsat jména chlapů, ať se je můžeme dopředu naučit:
.Mína. 2.-4.5.08 - Zdeněk
napoly 2.-4.5.08 - Petr
zuzajdik 2.-4.5.08 - Radek
Ahojky já zatím jen v rychlosti má mi dorazit návštěva:z tykáním samo souhlasím a prozatimní plán Adel je fajn
![]()
zuzajdik píše:krisulka 1.-4.5.08 - tak to zrovna nevím, a přitom takovej pěknej chlap
.Mína. 2.-4.5.08 - Zdeněk
adelina77 1.-4.5.08 - David
jarouch 1.-4.5.08 - ???
Miiri 1.-4.5.08 - ???
petule26 1.-4.5.08 - Ladik
kat-ka 1.-4.5.08 - Vláďa
kačik 1.-4.5.08 - Libor
napoly 2.-4.5.08 - Petr
zuzajdik 2.-4.5.08 - Radek
Ahojky!!
Takže s tykáním souhlasím, s výletem souhlasím…takže vlastně se vším
![]()
Jo…neví tedy někdo, od kdy se můžem ubytovat????
Ty koláčky dnes zjistím a kdyžtak objednám…jenom nevím, zda bude tchýně péct…doufám, že bude!
![]()
ahooooj…
takže ještě než začnu -
kacudko - ty šmejdko
nemám kredit, ale určitě si to s tebou vyřídím
…néééé, kecám - ale upozorňuju, že TY máš stejnej jak JÁ (ne obráceně
)…pro ostatní asi nechápačka, co ![]()
no a s výletem jsme za jedno, ale s tím tykáním…nevím nevím…já bych byla pro to, aby ste mi vykaly ![]()
fotečky Viktorka úžasný…
jinak to moje chlapisko se ráno ke mě tulul a škrabka na zádech a omlouval se ![]()
Taky souhlasím se vším. Manžel Honza. Myslíte, že by si některý z vašich chlapů šel někam zahrát squash nebo badminton nebo tak něco? To by byl Honza štěstím bez sebe.
Zuzajdiku
, to mu vuuubec nebudu tlumocit
![]()
manzel je Míra (ale jestli si myslite, ze si ty chlapy zapamatuju… to uz jsem mela zacit trenovat driv ![]()
a Miiri, na squash by sel s nadsenim!!
Napoly, tak jo, my ti budem vykat
![]()
hledala jsem na webu, odkdy ses ubytovava, ale nenasla
nepsali to tehdy, zaju?
adel, my okusujem prebalovak
ale viktorek vypada, ze vi, co dela, tak jen at trisky litaji
![]()
kbk uz c xxxxxiz vgu a}j j .<yxx_______________ ++++++++++++++++++22, 0,+0nb0,000000000000000 ..< .- vvvvvv,0 mmuuuubbbbbbbb
hhv- vhb¨ ,dh v schhhhhhh05
(
___/%:____0,001>..... 000000000000000000000000000000000000000000drav iod
tak to byl pozdrav od Filipka…že prej se nas vás těší ![]()
jo a mimochodem -
v
v
![]()
Herdek Napoly, stakovýmhle usmiřováním si bude Filípek myslet, že se rodiče pořád hádají a chudák nebude vědět proč vlastně.
![]()