Poradna duly
Jana Čurdová
kačiku - jo jo, vyléčení kuřáci jsou nejhorší
![]()
a přiznám se, že jsem si taky zapálila (poprvé když se stalo to, co se stalo, pak na pohřbu a ještě když jsem měla krizi
)
raveno - jenom proboha ne NOVĚ
ta by z toho udělala „demonstrace mamin kvůli snižování porodnýho a nespokojenost s poplatkama u lékařů!!!“ nebo nedej bože „slet zbylých čarodějnic na pejskaře z důvodu zdražování potravin!!!“
![]()
jinak na tebe budeme vzpomínat ![]()
Peťa měl zákaz kouření doma co jsem byla těhule a taky to hodně omezil - nebo aspoň se snažil…
a „mluvení“ - my taky říkáme AGŮ, NENENE, AHO a když mu dělám malá malá, tak opakuje AÁ AÁ.....o pištění ani nemluvím…a ráno si zvykl nás budit vrčením…
dneska jsem ho musela vytáhnout z postýlky protože se celej den přetáčel na bříško a v postýlce si zašpracl nožičky mezi šprušle a měl je tam tak divně daný, že kdyby se chtěl otočit zpátky, tak si je zlomí…takže postýlku mám přišouplou u postele a malej si lebedí a roztahuje se ![]()
Dobré ráno!
Gratulujeme Matyáškovi k šesti měsícům!
Napoly, když nám nebude kouřit u kočárku, tak ať si kouří jak chce.
Tak jdu balit než se mi ti dva ospalci vzbudí.
Přejeme všem šťastnou cestu!!!!!
v jablonci chcije!!!
Sbaleno nemam nic, zacnu kolem 10
hezky den
Dobré poledne!
Přejeme prvnímu listopadovému miminku - Matyáškovi - vše nejlepší k půlroku!http://www.celysvet.cz/…le/s5673.gif
Koupili jsme v hypernově nový čepeček. Prý v něm Anežka vypadá jak francouzská řádová sestra.
http://nasaanezka.rajce.idnes.cz/…P1010468.JPG
Holky, hodně na srazu foťte a pak ty fotky hoďte třeba na rajče, ať jich je co nejvíc…
Krásný 1.máj všem, oslavte ho, pokud možno lenošením, a nezapomeňte na rozkvetlé třešně!
A ještě, ať ti hafíci po vašem odjezdu z hotelu nevypadají takto:
http://www.celysvet.cz/…le/s4125.gif
Ahojte baby,
chci jen říct těm co jedou na srazík - POŘÁDNĚ SI TO UŽIJTE…potom nám co nejedem povykládáte
.....
tak šťastnou cestu
Tak doufám že je sbaleno - jen mi tedy nějak není jasné kolik toho vlastně balíte, protože když já jela někam na podobnou dobu tak mi na moje blicí mimčo stačila jedna menší kabela kde kromě mých věcí na převlečení byly i mimi věci - plínky, deka, oblečky…
a přeju krásný výlet… spokojeně prožijte srazík…
Ve středu jsme měli vítání občánků - pochopitelně bylo s karafiátem ![]()
a přestrojili jsme na sporťák, bude se mi po mé oranžové korbičce stýskat, byl to takový elegantní kočár.. Nešlo to ale jinak, začíná být prostě malá..
Včera jsme si užili procházku v třešňové aleji.. a tento první májový den Mišánek oslavil jak jinak - jídlem a řvaním (klube se mu zub už 3 měsíce)
k snídani banán, k obídku padla celá! sklenička brokolice s rýží a večer se dorazil kaší… mezitím mlíko… jen doufám že mi nezačne prudce přibírat, abych ho taky unesla ![]()
Dnes si dáme výlet na Křivoklát…
Helmitko tak se mi tak nějak vybavila Angelika, neměl to tam náhodou někdo na hlavě?
I ta muška u nosu (znamínko krásy) u toho byla ..
Mluvení? Ne.. říká od samého začátku - mám pocit že snad v už porodnici brečel néééééééé, jinak piští, další sortiment gaga, mamama, ááá, eeee - prostě normál, občas vykládá něco stráááááášně důležitého, jen nikdo neví co. Ale odpověď vyžaduje.
A taky nás ráno budí - vše co může použije - od řevu přes šťouchání a tahání za vše co je v dosahu - ehmm málokdy spí v postýlce, obvykle se probouzí s námi..tedy probouzí nás - je lepší než budík.
Míno klíďo hafana přibal, jen teda nevím jestli by v hotelu nechtěli ať si zaplatíš přistýlku..
ahojky…
tak já jsem úspěšně dobalila…ještě čekám, až mi uschnou nějaký „zbytky“ a můžem vyrazit…no doufám, že nic nezapomenu ![]()
tak já jdu chrupkat…jsem nějaká rozrušená a ani se mi nějak nechce…
to bude dobrodružství ![]()
Tak zase dobrou noc, hodila jsem tam nějaké fotečky, tak já du pokračovat v rozdělané práci ![]()
Ahojda. Všechny moc zdravím.
A jen tak po připomenutí, jmenuji se Martina a strááááášně dlouho jsem tu nebyla.
Ostuda, co? ![]()
A jak se daří miminkům?
Dočítat nebudu, to je blbost, ale pokusím se nějak zorientovat.
Jinak my se máme pořád moc fajn. Mareček roste jak z vody a Martínka za hezkýho počasí skoro vůbec nevidím. Lítá po zahradě a u sousedů a večer vždycky usne jak když ho do vody hodí. Na Marečka jsem už vytáhla sporťák, protože už je hezky a do korby se mě už skoro nevešel. Akorát teď musím kočár vyreklamovat, protože mě zlobí kolečka. Tak doufám, že na něj nebudu měsíc čekat a jezdit tady v nějaké rachotině. ![]()
Tý brďo, teď mě došlo, že odjíždíte na sraz. Všichni si to stráááášně moc užijte a už se my zbylé moc těšíme na zprávičky a fotečky ![]()
marťásku - a kterápak ty seš
…si nám tu chyběla…
tak já čekám, až se mi táta vzbudí, ostříhám ho, vykoupe se, napapáme, nakrmím malýho, dobalým zbytky a HURÁ na cestu do Švábova
![]()
takže vy zbylé matičky - moc toho nenakecejte, ať nemusíme moc dočítat…
AHÓÓÓÓJ
Tak teď jsem koukala do fotogalerie a Jakubko mě teda dostal, jak tam stojí. No a my ještě ani sami nesedíme a ani nelezeme. Tak doufám, že nejsme nějaký opožděný. ![]()
Marťásku ahoooooj - neboj nejste opoždění,náš malej se začal teprve v úterý přetáčet.A děti sami sedí až kolem 8-9 měsíce…si myslím.
Nejdřív by děti měli lézt,potom sedět a teprve potom by si měli začít stoupat a chodit. ![]()
Doufám že tu nebudu 3 dny kecat sama ![]()
Díky Kačudko. To jsi mě uklidnila. Mareček se taky otočí na bříško a tím to končí. Zpátky už se neotočí, tak začne řvát a máma přiběhne a otočí ho. Je pravda, že si zatím užívám toho, že se nikam sám nedostane a kam ho položím, tam ho ještě zatím najdu. ![]()
Jo jo Marťásku my jsme to samé v bleděmodrém. ![]()
Začala jsem Domču přikrmovat- zatím jsem mu dávala jen kupované skleničky a teď mu zkouším vařit mrkev s bramborem a brokoličkou.Jsem zvědavá jak mu to bude šmakovat.Ty kupované mu jedou a vždycky má málo,tak jsem si říkala že raděj budu vařit - to mě aspoň finančně nezrujnuje. ![]()