Poradna duly
Jana Čurdová
Miiri píše:
Taky souhlasím se vším. Manžel Honza. Myslíte, že by si některý z vašich chlapů šel někam zahrát squash nebo badminton nebo tak něco? To by byl Honza štěstím bez sebe.
Miiri ten muj by si squash zahral rad......ale jeste o tom nevim, kazdopadne mu reknu at si veme raketu...... ![]()
havo -
![]()
miiri - a třeba ten bedminton - to musí být jen chlapi??? Já bych třeba taky ráda „honila“ míček/košíček
![]()
Adel super fotecka. Vikulinek na to jetse neprisel ze by mohla okusovat sprucle
jinak do pusu strci uplne vse co ji prijde do cesty, v nestrezeny okamzik se doplazila ke kytce o oskubala a chtela papat…
Normalne jsme se rozjeli s kasi dneska snedla regulerni porci
![]()
jenze na spani to vubec efekt nema:( vcera jsme od 2 kojili co hodinu a vstavali v 6
takhle budu brzy KO
Jinak asi budeme muset zacit jist nahaty ve vane…dnesni obed byl uplne vsude v dosahu 1m… necekane mi machla do lzicky a pak to co mela na brindacku rozpatlala nez jsem stihla prinest dalsi cistou plinku ![]()
Kato copak to mas za ten 3ti metrik
![]()
Jestli chceš Napoly hrát badminton, tak klidně, ale je to makačka ![]()
Katko - co to je za metřík
![]()
Zjistím kde v okolí je squash.
RAveno, jelikoz uz mam MS, tak pocita mi dny cyklu, ale neboj na 3. se zatim nechystam........
I kdyz uz bych mela mit MS a ta nikde, verim, ze ji dostanu na vylete do elce ![]()
Jo taky dnes bylo jidlo vsude ![]()
Mala bravurne prska
Jinak novinka, asi budu mit nove saty ![]()
Adel, Vikous je fesak..........a zoubky nadherne
HEle napoly, a ty chces aby se ti zgrclo mliko???? Vis ze pri tehu se nema poskakovat...........no chudak Filipino
Miiri, vysvetleni vyse ![]()
Jo jeste mne napadlo, ze bych ciste teoreticky mohla byt tehu, a proto ty bradavky mam tak citlive...........ale to by byl teda narez ![]()
Napoly .....
![]()
Holky co dáváte kaše:v kolik večer je dáváte?Já jsem dávala kolem 18.00, potom po 19.00 koupeme a potom kojím.Takhle jsem to dělala 4 dny.Dnes jsem mu kaši dát nechtěla,tak jsem si řekla že jen nakojím.V 18 řval tak si říkám že asi nemá hlad.Vykoupali jsme a v 20 jsem mu dala kozu a …řev.Tak jsem mu o půl 9 udělala kaši,všechnu ji sežral a usnul.Myslíte že si může zvyknout za 4 dny na kaši???? ![]()
Kat-ko no to by byl fakt nářez ![]()
Jo a ještě.....nevím jestli jste to přehlídly,ale zajímalo mě kde berete ty krásný smajlíky. ![]()
KAcudko,
ja davam kasi kolem 18, pak v 18.45 koupu a po koupani jeste dokojim.......
Asi si muze zvyknout,nevim
kačko - tož si te koze ovážo na ozléček kolem krku
![]()
ale byl by to dobrej pohled - při skoku nahoru by mi kozy praštily do čela a při dopadu by se rozplácly o zem
…takže bedminton vynechávám ![]()
jo a jen tak ze zvědavosti (nás všech samozřejmě
) nechceš zkusit testnout
![]()
kacudko - nepřehlídly…jen jsme se na tebe vyprdly
![]()
tak mi přišla maminka pomoct napatlat barcu na vlásky…tak já se jdu kráááášlit ![]()
NApoly, rozhodne nebudu testovat, a proc? Dyt kojim ![]()
Tak at nemas zelenou hrivu
Ha ha Napoly …TY ses na mě vyprdla,holky mi to určitě napíšou.Žejooooo? ![]()
Jdu chrnět.Zdarec ![]()