LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
25.4.08 18:46

Ahoj, ještě jsem vás nedočetla, jen vám musím prásknout, že včera můj manžel opět umyl auto :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.4.08 18:51

Miiri,
tak ho posli aj k nam, nase je zadrbane od zimy, teda hlavne zvnutra a to mame slabosive podlahy, takze si vies predstavit ako to tam vyzera - xixixixi. A to sme v nom aj stahovali, no bordel jak hrom. Vobec nemam cas na auto a to zvyknem v lete kazdy tyzden luxovat, kedze nemam rada zadrbane auticko, xixixixi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.4.08 18:54

Luli - omyl, to on ho nemyje vlastníma rukama. Já jen, že když umyje auto, tak začne pršet, tak ať víte, kdo za to zase může :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.4.08 19:11

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiino,
no teda, az teraz som si precitala, tak teda Sophinka nas predbehla? No hanba nas fackuje. TAk Kubino mal na 5-tich mesiacoch 8000 gr a 70 cm. Kolko Sophi papa? Kubko pije mliecko 3× po 160 ml, raz ma zeleninku tak 250 ml a raz ovocie tak 200 ml. Odkedy nechlasce tak vela mlieka tak uz tak nenabera - hihi. Ale poviem ti, ze mam riadnu svalovicu na rukach a taku hnusnu lamavu reumaticku bolest od nosenia Kubinka. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.4.08 19:47

Miiri mame plenky do vody a na to plavecky a plavani bylo super :! :! jen musim natrenovat oblekani, dlouho to trvalo a Vikous malem umrel hlady :oops: :wink: Mino zkousela jsem Kubu natuknout, ze by sli plavat priste tatinkove a jak jsem predpokladala poslal mne stim nekam…jeste to zkusim, ale pochybuju :(

Jeeeeeeee Kato tak to moooooooooooc dekujeme a nahodou par vlasku by jste pro nas nemeli :lol: :lol:

Zuzajdiku u nas pece medovnik segra ja bych do toho nesla takovyho patlani a tech pribranejch kil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.4.08 19:52

Holky,
kde sa kupuju tie plienky do vody? A co ta sranda stoji? je to jednorazove?
Totizto,
na nase prve vyrocie svadby mi moj drahy manzilek kupil bazen o priemere 3,6 metra 8O 8O 8O 8O . Takze hlboko uvazujeme kam ho umiestnime, pretoze nam buduci tyzden zacnu robit na dvore dlazbu a travniky 8O :lol: :lol: :lol:
TAkze tesim sa na leto ako sa budem clapkat aj s Kubinkom. Inac ma plavky z australie, take specialne co neprepustaju luce, len asi mu budem davat aj tie plienky, len neviem kde to mam kupit. Urcite ste to uz pisali, ale neviem kde to mam hladat, lebo vtedy som to neriesila :lol: :lol: :lol:
Manzel povedal, ze si capneme do stredu bazenu stol s pivom a po:,–(ame do vody okolo neho :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.4.08 20:00

Luli jo jo jednorazovky koupila jsem je normalne v DM ty jejich babylove a balik vysel na 100 (10ks) ale musim koupit novy jak Vikous zhubnul jsou mu velky :lol: :lol: jeste, ze s nami byla Karolinka a maminka nam pujcila mensi :lol: Jinak je dela vice firem treba huggies (ty stoji kolem 200). Ale jestli mate nepropustny plavecky tak to staci, mi mame jen ty na paradu :wink: Ale v kazdy drogerii budou urcite mit nejaky plavaci plinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.4.08 20:24

RAvi,
no to su take speci plavocky, ze kratasky a tricko, takze asi mu tie plienocky pod to dam, aby nam necikal do bazenika, pripadne aby ten bazen nebol obohateny aj niecim inym :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
25.4.08 20:28

Dobrý večer!

Jsem tu jen na skok. Dnes v noci jsme zase vstávaly co hodinu, tak jsem chodící mrtvola. Dočtu vás až zítra.

Gratulujeme Sophince!!!

A já jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.4.08 20:29

Teda ženský-vy toho semelete :roll:

Zuzi -ad popálenina - minulý týden jsem si přilepila tu žehličku, zaléčila jsem to tím,že jsem si při oblékání servala puchýř dlouhý asi 3 cm (nechtíc,samozřejmě) a tak mě nenapadlo nic jiného než vzít Novikov (taková ta zelená tinktura) a masochysticky to tím napatlat (neskutečně to několik vteřin štípe).Po týdnu to mám naprosto zhojené,zůstala jen jizva a ta bude chtít delší čas.

Miiri - prosím tě až zas bude manžel mýt auto,varuj nás předem,že bude pršet :! Já měla úplně jinou představu o dnešním počasí :evil:

Raveno - tak Zdeněk by do bazénku klidně šel,sice už ho vidím jak se převaluje přes tu hranu,se svoji vahou by vyšlouchl půl bazénu,ale to jsem mu samože zamlčela :lol: . Jinak si představ,že jsem doma zapomněla v ohřívači láhev s čajem a ještě zapnouto na max. Voda byla vyvařená,ale asi tam je nějaká pojistka,protože se dál nic nestalo.Jsem debil :!

Dneska se nám povedl kardinální úlovek na video.Každé výročí Sophi točíme,mimo jiné i při koupání. No a to se nám ještě nestalo- najednou se totálně posrala do vany plné vody. Všude plavaly hovna a ona z toho měla záchvat radosti. :lol:

Tulenice - u nás taky květák nefrčí. To je snad jediné papání,co jí nejede.

Luli - nikdo mi to neuvěří,ale Sophinka opravdu moc nepapá.Nebo jinak,papá naprosto předpisově ke svému věku - během 24 hod má 3 x mlíčko 160 ml,v poledne zelenina,svačinka ovoce - vždy ty malé skleničky 125 ml. Jenže hrozně moc ráda spinká a je opatrná na pohyb.Dneska poprvé dostala na noc rýžové mléko od Nestle,protože bylo vidět,že samotný Nutrilon ji už nenasytí.

Péťo - si machr!!!!!Ale já o tobě nepochybovala že bys to nezvádla. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.4.08 20:51

Mino ono Kuba se Zdenkem by na tom byli stejne pri prelezani do bazenku :lol: :lol: holky by se nemely chvili v cem koupat :wink: jsem docela rada, ze to mame jako posledni a jsme jenom 3. I kdyz mozna ostatni jeste dorazi…
No ja jsem na zapnuty elektrospotrebice paranoik 3× kontroluju byt…proste magor a to jsme se matce driv smala…

:lol: :lol: :lol: to musi byt super video jeste ted se rehnim :lol: :lol:

Jee tak to kvetak nastesti patri k tomu malu co u nas frci…
pres sve predsevzeti chvili s kasi pockat jsem si naivne myslela ma dobrou naladu a hlad… vysledek snedla 3 lzicky a zas silenej rev :cry: tak jsme to naredila do flasky a rev rev a rev :cry: takze je mi souzeno 5× nocni kojeni do sta let :cry:

A taky mame asi moucnivku..takovy bily kousky na jazyku…holky kdo jste to mely sly jste stim k dr nebo hned mazali fialovkou? se z toho po…zaclo to kaslem a rymou pres prujmik a zas tohle :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.4.08 21:03

Dobrý večer, tak hlásím, že mám nový melír. Je ze mně zase blondýna - mívám to střídavě tmavší a světlejší.

Raveno, ten medovník peču taky naposledy, ještě ho nemám a už to vím… Ještě musím udělat krém a slepit to.

Zítra jedeme na výlet do Boskovic, prohlídneme si tam židovské město a večer jsme tam pozvaní k Radkovu bývalému spolubydlícímu z kolejí na oslavu 35tin a kolaudaci nevím čeho přesně. Teda… pozvaný byl původně jen Radek, ale my jsme se přifařili:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.4.08 21:26

je to mozny, tolik stranek za dva dny 8O ???

proste nestiham reagovat, jen koukam, ze se dalsi sikulka spalila.
to bude dobrej sraz - krisulka se zlomenym prstem, ja s natrzenyma vazama, mina a zuzajdik se spaleninama… no pokracujte, damy, pokracujte :lol:
zuzi, zkus se v lekarne poptat po chlorophylu, kdysi to prodavali ve spreji a je to skvele na obnovu tech bunek kuze. jinak ze jedete do boskovic - tam jsme byli, kdyz jsem cekala aju, no, to je nostalgie… urcite zajdete i na zidovsky hrbitov, nevim jak ted, ale tenkrat ho zamykali, klice jsme si pujcili v info centru.

no jinak my byli dnes u zapisu do skolky - a aju nevezmou :evil: . jsem doma s viktorem, takze mame smulu. sice si tam zadost nechali, ale rovnou nam reditelka rekla, at s tim nepocitame, ze jedine kdyby se behem roku neco uvolnilo, a i tak jsme posledni v poradi.

mino, hele, ja jsem zrovna dneska ve zpravach videla nejakej vyhorelej byt, ze lidi nechali na sporaku jidlo a sli pryc. tak jste dopadli jeste dobre :wink: . ja jsem na tom jak ravena, radsi trikrat zkontrolovat, i kdyz je fakt, ze ted mam ten mozek vykojenej.

petule, jsi jednicka!!! :-)

ted uz fakt nevim, co jsem chtela. jo, k latkovkam - nam se spravila kyla, tak na ne zase najizdim - a dokonce jsem si i koupila i ty tvarovane (coz ma za nasledek, ze ja lenoch stary dobry ctverce davam do krabice a budu objednavat dalsi varku kalhotkovych plen…). ale jednorazovky teda nezatracuju, na noc, na cesty (a kdyz jsem lina vyprat :wink: ) jsou idealni.

jo jeste ke sraziku - david se me ptal, jak to tam jako bude vypadat, jestli jako bude nejakej organizovanej program atd., ze nesnasi takovy to dohadovani na miste, kdy se dohadovanim stravi vic casu nez vlastni akci. tak jak to vidite s programem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
25.4.08 21:36

Ahoj, všechny,

jenom krátce:
pro Sophinku: http://www.celysvet.cz/…le/s5282.gif

zuzajdiku, po popisu tvé anabáze s pečením medovníku už taky vím, že se ho nikdy nebudu pokoušet péct, snad se ti aspoň povedl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.4.08 21:39

Raveno - tak to je důvod,proč ti nic nechce vzít do pusy. Moučnivka je hodně bolestivá,něco jako afty. Kup v lékárně genciál.violeť a normálně namotej na špejli kus vaty,namoč v tom a pořádně ji vytři pusinku.Za pár dnů má po všem a bude zase dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí