Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
4 deti..1cernovlase,1blondate,1hnedovlase,1plavovlase nebo jake
,takze vzdy meli tri deti jiny vlasy, ale ty broskve teda nevim
@dana.dv píše:
Jak rozkrojíte dort na 8 stejných dílů za pomoci 3 řezů?
napadá mě jen první řez horizontálně a pak dvěma řezy rozdělit na čtvrtiny… jiné řešení mě nenapadá… osm dílů to bude, ale jestli je dort zdobený, tak nebudou stejné… to moje řešení by bylo spíš na válec sýra ![]()
@majdula1 píše:
Mtaka ma 7 deti, polovina z nich jsou kluci, jak je to mozne?(s tim prisel syn myslim ve 2. tride)
Odpov. matka má 7 chlapců ![]()
@Regina Hero to jsem si také myslela a pak jsem na to šla jinak - ale nevím zda by to bylo lepší řešení ![]()
2 řezy rozčtvrit - pak čtvrtky poskládat za sebe tak aby se dalším řez udělal 8 dílků - ale pokud by se jednalo o velký dort nevím zda bych měla tak velký nůž
![]()
@Regina Hero píše:
napadá mě jen první řez horizontálně a pak dvěma řezy rozdělit na čtvrtiny… jiné řešení mě nenapadá… osm dílů to bude, ale jestli je dort zdobený, tak nebudou stejné… to moje řešení by bylo spíš na válec sýra
Správné řešení!
@dana.dv moje nejde?
prijde me logicke pokud na dortu bude slehacka
dort nebude mit stejne dilky
a nekdo bude ochuzen a bude mit jen korpus
![]()
@taketik píše:
Odpov. matka má 7 chlapců
Můžete mi to někdo vysvětlit? To fakt nechápu. Druhou třídu jsem zvládla.
![]()
@Sára 1 Jj odpoved je: vsichni jsou kluci.
Nic si z toho nedelej, my nad tim s muzem taky dumali cely vecer.
A kdo spocita tohle?
@taketik Taky myslim, ze tvoje reseni je spravnejsi pokud jde o to, aby dilky byly uplne stejne.
@majdula1 píše:
@Sára 1 Jj odpoved je: vsichni jsou kluci.Nic si z toho nedelej, my nad tim s muzem taky dumali cely vecer.A kdo spocita tohle?
No ale já i tak potřebuju nějaké slovní vysvětlení. Nechápu to.
![]()
@Sára 1 píše:
Můžete mi to někdo vysvětlit? To fakt nechápu. Druhou třídu jsem zvládla.![]()
No když má samé syny, tak polovina dětí budou vždy kluci… a ta druhá polovina samozřejmě taky…
@majdula1 píše:
Zločinec byl odsouzen k trestu smrti. Smí vyslovit jeden výrok. Pokud bude pravdivý, kat jej utopí, když bude nepravdivý, kat ho pověsí. Jaký výrok by měl vyslovit, aby vyvázl živý?
Ještě mi vysvětlete tohle.
@majdula1 píše:
Zločinec byl odsouzen k trestu smrti. Smí vyslovit jeden výrok. Pokud bude pravdivý, kat jej utopí, když bude nepravdivý, kat ho pověsí. Jaký výrok by měl vyslovit, aby vyvázl živý?
„Budu pověšen.“
@Zireael píše:
„Budu pověšen.“
Díky. Jsem jediná blba? Nepřišla bych na to.