Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@majdula1 píše:
@Sára 1 Jj odpoved je: vsichni jsou kluci.Nic si z toho nedelej, my nad tim s muzem taky dumali cely vecer.A kdo spocita tohle?
2581=2 To je přeci jasné. ![]()
@takymanžel píše:
2581=2 To je přeci jasné.
Tak gratuluju, máš inteligenci předškolního dítěte ![]()
Mě to teda chvilku trvalo, ale už mi to taky došlo, takže já asi taky ![]()
@Z.jev @takymanžel Ja se asi dam poddat. Vubec nevim, ktera bije. Utesuje me, ze jsem na dany priklad az prilis pronikave inteligentni ![]()
@majdula1 píše:
@Z.jev @takymanžel Ja se asi dam poddat. Vubec nevim, ktera bije. Utesuje me, ze jsem na dany priklad az prilis pronikave inteligentni
Nejde o matematiku… divej se na to z pohledu ditete, ktere vidi jen obrazky… ![]()
@Regina Hero píše:
Nejde o matematiku… divej se na to z pohledu ditete, ktere vidi jen obrazky…
Ono to není tak úplně pravda, protože to předškolní dítě musí umět minimálně číslice 1-10 a taky počítat do deseti.
V podstatě stačí spočítat uzavřený útvary co jsou v 6, 8 a 9ce. Třeba 6666 = 4.
@Z.jev píše:
Tak gratuluju, máš inteligenci předškolního dítěte
Mě to teda chvilku trvalo, ale už mi to taky došlo, takže já asi taky
To nevíš, že my chlapi, jsme neustále napůl děti? ![]()
@takymanžel Ja to nedala. Predlozila jsem manzelovi /mat. ing./ a vejral do toho taky jak slepice do flasky. Az pote, co jsem mu rekla, ze se ma divat ocima ditete, ho to trklo.
Mne teda ani pote, takze mi to prozradil. Jsem zhrzena, ne jak jednoduche, ale jak trapne to je. Vzdyt to je jen pro uzkou vekovou skupinu ![]()
Nase decka by to nedaly ani jedno. Prvnak a tretak uz jsou moc velci a trileta je jeste moc mala.
@takymanžel píše:
Ono to není tak úplně pravda, protože to předškolní dítě musí umět minimálně číslice 1-10 a taky počítat do deseti.
V podstatě stačí spočítat uzavřený útvary co jsou v 6, 8 a 9ce. Třeba 6666 = 4.
jo, umí číslice, počítat ve smyslu sčítat a odečítat nebo násobit či dělit umět nemusí… takže v tom může vidět kolečka a ta dovede spočítat, kolik jich tam je… dospělý člověk v tom nejdřív začne hledat nějaké matematické souvislosti…
@Z.jev Takže můj předškolák by to měl zvládnout? To teda nevím. Myslím, že by to bylo zbytečné mu to ukazovat. Určitě bych musela dát nějaký návod. Znovu jsem se na to podívala a asi mi taky pomohla poznámka podívat se na to očima dítěte.