Logoped Praha 8 - doporučíte?

3140
10.1.11 11:56

Logoped Praha 8- doporučíte?

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte osvědčený tip na logopeda na Praze 8 (bydlíme v Bohnicích) Dětská doktorka mi dala doporučení, ale nikam konkrétně, že si prý mám něco najít sama. Potřebovala bych někoho nekonečně trpělivého, protože syn se svým „já to neumím zkusit“ a „já se neumím snažit“ není zrovna pacient snů:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6445
10.1.11 20:48

méno: Mgr. Eva Kredbová
E-mail eva.kredbova@logopedonline.cz
Telefon: +420 777 210 104
Sídlí ve škole v Ústavní a je bezvadná. Trpělivá a umí děti dobře motivovat hrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
11.1.11 08:50

dík moc, už jsem skoro myslela, že jsem jediný člověk na osmičce, co musí chodit s dítětem k logopedovi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
30.10.12 10:18

Dobrý logoped Praha 4

Ahojky maminy, prosím vás, doporučte mi dobrého, ale fakt dobrého logopeda z Prahy 4 a okolí. Dva roky jsem chodila se synem k logopedce doporučené od pediatra, a nenaučil se skoro nic, až ve škole to doháněl se školní logopedkou, což nám v první třídě přidělávalo dost práce a povinností. Ráda bych se tomu s dcerou vyhnula a zvládla logopedii v předškolním roce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
16.10.13 17:46

Ahoj, nemáte někdo náhodou zkušenost s logopedií na P8 Mazurská - Comhealth?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.10.13 18:28

@Princess Mám zkušenost s logopedii v Ústavní, ale to asi není ono, že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
17.10.13 09:46

@hkac Nene, tohle je na Mazurské a je to soukromé zařízení. Naběhli k nám do školky a udělali všem dětem logopedický screening a následné vyhodnocení je, že se tam máme objednat, takže jsem z toho trochu na rozpacích a chtěla bych zjistit, jestli k nim někdo chodí.
A kdyžtak v té Ústavní máš zkušenost jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.10.13 20:32

@Princess Dobrou, jsem moc spokojená. Akorát se příští týden stěhují do Čimic - někam blízko zastávky busu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.1.15 16:08

Ahojky holky, obnovuji, doporucite prosim nejakeho logopeda v Bohnicich? Diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.3.16 23:21

Ahoj, sháním logopeda na Praze 8, Čimice, Bohnice. Se starším jsem chodila do Tišické ulice, ale logopedka se přestěhovala prý na Smíchov.
Máte někdo zkušenosti s Mgr. Blankou Dvořákovou?
Se synem je trochu horší spolupráce.. :-)

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.3.16 09:45

@Nataša
Ahoj. Chodím s M do Čimic (poliklinika hned u zastávky) k paní Dvořákové. Spokojená jsem, s M ta spolupráce taky není nic moc (někdy M chytne zničehonic záchvat smíchu, někdy nezavře pusu, jindy naopak odmítá mluvit, často říká, že cvičit nebude, protože už to umí), ale pokrok udělala M velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.3.16 20:47

@hkac díky moc. Já se toho trochu děsím.. :-) hlavně si ho musí umět získat, protože jinak M. nepromluví ani slovo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.5.17 16:58

Volny logoped P8

Ahoj, prosim vite nekdo, kde by dr. vzala meho 5r. syna? Co jsem skusila vsude maj plno. Rada bych nejakeho dobreho logopeda. Dekuji predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty