Chrudimská porodnice - MUDr. Radovan Pods

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rozmary
5.1.11 13:37

Chrudimská porodnice Radovan Pods

Čau maminy,rodil vás některou v Chrudimi doktor Radovan Pods?Strašně moc bych mu chtěla poděkovat a vystřihnou mu někde obrovskou pochvalu,protože je to vážně PAN DOKTOR,uplně skvělej :palec: ,samá sranda,mladej klučina a hlavně dalo se s ním mluvit uplně o všem i když se mu třeba něco nelíbilo,hned vysvětlil proč no prostě super :palec: a snažil se ve všem vyhovět jak to jen šlo,narozdíl od ostatních vážných doktorů,kteří sotva klapli pusou a když si člověk postěžoval tvářili se uraženě,vřele doporučuji :palec: Bohužel jsem tady nikde nenašla jeho stránky,tak vám alespoň touto cestou přeju abyste narazily u porodu právě na něho :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2087
5.1.11 14:07

Zdravím,
nejdřív chci podotknout že děti jsem si porodila sama, doktor byl ve funkci chytače a přihlížeče :lol: .
Moje děti jsou porozené za dohledu Lišky a Pavelky, také velká spokojenost.
Ale byla jsem teď před svátky se starší popřát sestřičkám na novorozenecké hezké svátky a donést dáreček a zrovna vezli maminu z císaře a byl tam mladičký doktůrek, na pohled velmi sympatický, takže to byl nejspíš on :wink:
Gratuluji k miminku a ke spokojenosti u porodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
5.1.11 14:08

No na mě v Chrudimi taky byli uplně super.asi fakt super personál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
5.1.11 14:11

Tak to bude někdo nový, resp. za dva roky od porodu se personál jistě obměnil :lol: , ale můžu přidat, že jsem taky s Chrudimí vždy byla maximálně spokojená - mě rodil poprvé dr. Grygar a finále primář (bohužel už bývalý) Liška, císař dvojčat dělali doktoři Slavíček a Pavlíčková (nyní již Slavíčková :-) ) a v obou případech vše proběhlo perfektně. Mohu taky tuto porodnici jen doporučit! :palec:

• Citovat
  • Upravit
349
7.1.11 14:13

Taky jsem rodila dvakrát v Chrudimi a byla jsem spokojená, ted mě to čeká za 14dní znova. Chtěla jsem se zeptat pujčují ještě košile a župan, nebo si mám vzít svoje. Naposledy jsem rodila před 6roky, tak nevím jestli se to nezměnilo, vložky a pleny pro prcka jsem už musela mít svoje. Moc děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
8.1.11 21:48

Košili určitě dostaneš čistou kdykoliv si řekneš, župan netuším, bylo mi vedro na padnutí (stejně v lednu jako v červenci), takže představa županu :poblion: .
Vložky dostaneš balík po porodu, až dobereš tak svoje, pro mimčo svoje.
Přeji ať jde všechno tak jak má, hlavně zdraví pro mimčo i tebe!
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
9.1.11 13:54

moc děkuji za radu, no už abych to měla za sebou zbívá 14dní a je to nekonečné. Ještě jednou děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.2.11 21:40

V Chrudimi jsem ještě nerodila, ale pan doktor se jmenuje Pock ne Pods :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
23.2.11 12:18

tak jsem po třetí rodila v chrudimi a byla jsem maximálně spokojená. Pan doktor Radovan Pods měl poslední vizitu když jsem odcházela domů a byl moc simpatický.Doporučuji rodit v chrudimi fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4028
14.3.11 21:44

Já rodila v Chrudimi v lednu 2010 a rodil mě pan Dr. Radovan Pock - nejúžasnější doktor (zlaté ručičky) :potlesk: :potlesk: :potlesk: . Mohu jedině doporučit. Celý personál, který byl ten den dostupný byl skvělý (včetně ostatních doktorů), nemám jedinou připomínku. Díky ním, jsem si z porodu odnesla jen a jen hezké zážitky. :huban: :srdce: :huban:
Trochu se mi nelíbilo jednání některých sester na novorozeneckém, ty pověst poněkud pokazily :-? , ale jinak porodnice opravdu super :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty