Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
prosím jestli má někdo zkušenosti s SPC Veslařskou v Brně. Pomohli vám s řečí? Děkuji mnohokrát za Vaše reakce. L.
Prosím o doporučení na dobrého logopeda kdekoliv v Brně. Děkuji ![]()
Mate nekdo zkusenost s Janem Dezortem na Divadelní, nebo s Logo na merhautove..? Vaham, kam s dcerkou zajit…děkuji
Ahoj holky. Taky hledám pro malou dobrou logopedii v Brně. Vidím, že příspěvky už jsou starší, tak našly jste mezitím nějakou dobrou? Můžete mi něco doporučit? Díky moc ![]()
S Mgr. Dezortem zkušenost mám, je to sympatický mladý muž, k dítěti si našel cestu snadno a přirozeně, návštěvy byly příjemné a syn spolupracoval. Neposoudím výsledky, syn se zlepšoval velmi pomalu, ale nemuselo to být jeho vlivem, zlepšuje se velmi pomalu i teď, když chodíme už jinam.
Jen malá technická - v době, kdy jsme tam chodili, neměl smlouvu s VZP.
Výhodou naopak bylo, že nežádal potvrzení od pediatra a vzal i dítě teprve dvouleté.
K mgr. Dezortovi se chystam, pac momentálně ma stopstav, a ma smlouvu s pijistovnou, jenz mam…
slysela jsem na nej chvalu, tak doufam, ze bude lepsi nez naše predchozi logopedka..
Aha, to musím mít doporučení od pediatra? malá má 3,5 a v září jde do školky, protože dost breptá bylo nám paní ředitelkou doporučeno přes prázdniny nějakou logo navšívit, aby nemusela do logo třídy.
@BoDaViDoVe píše:
K mgr. Dezortovi se chystam, pac momentálně ma stopstav, a ma smlouvu s pijistovnou, jenz mam…
slysela jsem na nej chvalu, tak doufam, ze bude lepsi nez naše predchozi logopedka..
Mohu se zeptat kam jste před tím chodili ať vím čeho se příp. vyvarovat. díky
@Beckys Ano, pokud chceš, aby to platila pojišťovna, je třeba mít doporučení od pediatra. Ale tříletému dítěti ho podle mě bez problému dá.
@Beckys
na Vinohrady..k mgr. Lauermannove,
a na Bily dum jsem tez neslysela chvalu..
@BoDaViDoVe píše:
@Beckys
na Vinohrady..k mgr. Lauermannove,
a na Bily dum jsem tez neslysela chvalu..
díky za info, v Bílém domě je prý blbá jen Kislingová, na tu Žákovou mi maminky zase z jiné skupiny psaly chválu. Asi je to různé, budu muset zkusit a uvidíme ![]()
Hledám dobrou logopedii v Brně Bohunicích nebo směrem do centra. Díky
@lucik2011 Já chodívala s dětmi na kliniku LOGO u Intersparu na Vídeňské a byla jsem tam moc spokojená. Je to ale už dost roků, tak možná má někdo čerstvější zkušenost.
Nemáte někdo aktuální zkušenost s logopedii v Brně? Chtěla jsem se synem chodit do školky (mají logo ambulanci), ale jejich přístup mě nutí hledat jinde. Slyšela jsem chválu na logopedii na Josefske, ale nemají smlouvu s naší pojišťovnou. Jinak na netu je toho milion, ale recenze moc člověk nenajde. Tak bych chtěla alespoň nějaké zkušenosti, ať nejdu úplně naslepo a nemusím logopeda opět měnit. Díky všem.
Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale za sebe rozhodně nedoporučím Mgr. Žákovou (Bílý dům).
Byli jsme u ní třikrát (dítě 3 roky), ale nedoslali žádnou konkrétní radu pro rozvoj řeči, ani když jsem se přímo ptala. Jenom naprosto obecné výklady.
Neustále se snažila na dítě sahat, různě ho přenášet apod., což bylo dost divné. Při třetí návštěvě dítě okamžitě neuposlechlo jejího příkazu, aby si sedlo na židli (bojí se lékařů, do ordinace chodí s pláčem). Pokusila se je tedy sama posadit, způsobila tím ještě mnohem větší pláč a vzpouzení, takže jej nečekaně a velice rychle ze židle stáhla, že se „projdou“ po ordinaci, vláčela je řvoucí za ručičky. Okamžitě jsem zasáhla, ale i tak, strašné to bylo.
Celý zbývající čas pak obhajovala tuto metodu a dítěte si už nevšímala.
Velice neprofesionální mi taky připadalo její neustálé vyprávění o ostatních klientech s tím, že výslovně upozornila na ty, se kterými jsme se při příchodu míjeli ve dveřích.
Teď hledám náhradu, tak doufám, že to už nebude taková pohroma…