Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Sonarka
20.1.24 23:59
@Lorre píše:
Hmm musel bych popřemýšlet, ale možná klasiku ve stylu steak, peprovka, americké brambory :P. A hodně kvalitní steak, neboť u ni hádám že nebude chtít medium rare a to by pak nešlo jíst :D. Předkrm by mohl být třeba paštika z kachních jater s karamelizovanou cibulkou a bruscettou a to vše zakonci lahodný creme brulee zdobený malinami :mrgreen :pankac:
:lol: :think: ja cetla - hodne kvalitni sex :mrgreen: :oops: :jazyk: Ale na to ty vlastne nejsi…takze nic :P :jazyk:
  • Upravit
Sonarka
21.1.24 00:01
@Lorre píše:
No to je zas party za všecky prachy :cert:. Tak my tam zůstaneme slavit a ty bež do prace

Jo to muzete no… :D Deticky tam budou slavit s vami a navrch muj Ex :P :mrgreen:

• Upravit
Sonarka
21.1.24 00:02
@Lorre píše:
To nevadí my to pak sníme když to nestihne :mrgreen:. Koupím ji tedy alternativu rohlíky s herkulesem :nevim:Příspěvek upraven 21.01.24 v 00:00

Vem si priklad z Marin a privez radeji víno :jazyk: :* :mrgreen:

• Upravit
Sonarka
21.1.24 00:03
@marin píše:
To bude velký. :P
:mrgreen: :P
  • Upravit
Sonarka
21.1.24 00:04
@Lorre píše:
Tak my pojedeme vlakem s českýma draháma. To bude akorát :mrgreen:

No to zase mozna nestihnete, nez pujdu na nocni :nevim: :lol: :think:

• Upravit
29608
21.1.24 00:05
@Sonarka píše:
Jo to muzete no… :D Deticky tam budou slavit s vami a navrch muj Ex :P :mrgreen:

To nám nevadí, alespoň bude o zábavu postaráno. :P :mrgreen:

• načítám...
29608
21.1.24 00:08
@Sonarka píše:
Vem si priklad z Marin a privez radeji víno :jazyk: :* :mrgreen:

Dneska je to s těma chlapama těžký, už ani to pití nejsou schopní zajistit. :pankac:

• načítám...
Sonarka
21.1.24 00:11
@marin píše:
Dneska je to s těma chlapama těžký, už ani to pití nejsou schopní zajistit. :pankac:

No hruza s nima… :nevim: O vsechno podstatne, aby se starala zenska :cert: :P

• Upravit
30664
21.1.24 00:12
@Sonarka píše:
Vem si priklad z Marin a privez radeji víno :jazyk: :* :mrgreen:

Tss, se omlouvám že sem ti chtěl uvařit :nevim: :mrgreen:. Tak já vezmu prosecco z Tesca a hned jsem tam :mrgreen:.

• načítám...
30664
21.1.24 00:13
@Sonarka píše:
Jo to muzete no… :D Deticky tam budou slavit s vami a navrch muj Ex :P :mrgreen:

Který? :P

• načítám...
30664
21.1.24 00:14
@Sonarka píše: :lol: :think: ja cetla - hodne kvalitni sex :mrgreen: :oops: :jazyk: Ale na to ty vlastne nejsi…takze nic :P :jazyk:

No tak víš jak to je, na narozeniny a vánoce se člověk přemůže. Tak teda jono, i sex :nevim:

• načítám...
Sonarka
21.1.24 00:20
@Lorre píše:
Tss, se omlouvám že sem ti chtěl uvařit :nevim: :mrgreen:. Tak já vezmu prosecco z Tesca a hned jsem tam :mrgreen:.

No to je slovo chlapa :mrgreen: :P

• Upravit
Sonarka
21.1.24 00:21
@Lorre píše:
Který? :P

Co ktery..? Jako ktery ex..? No prece otec mych deti :D :think:

• Upravit
29608
21.1.24 00:22
@Lorre píše:
Tss, se omlouvám že sem ti chtěl uvařit :nevim: :mrgreen:. Tak já vezmu prosecco z Tesca a hned jsem tam :mrgreen:.
:mrgreen: :dance: :palec:
  • načítám...
Sonarka
21.1.24 00:22
@Lorre píše:
No tak víš jak to je, na narozeniny a vánoce se člověk přemůže. Tak teda jono, i sex :nevim:

Ale pred nocni ja zrovna nesexuju :nevim: To si setrim silu…leda by jsi to oddrel sam :nevim: :jazyk: :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová