Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@My Melody píše:
Taky mne prekvapila mira a zakernost sikany.
Myslim, ze ti, kteri jsou ve virtualu zakerni, sikanuji, okopavaji kotniky, ublizuji, ponizuji, jsou takovi i v realu, jenze tam se koriguji, pretvaruji, protoze v realite jim to tak lehce neprojde, rizkuji, ze jim da nekto „po hube“, tady se muzou realizovat bez rizika. Neverim, ze tohle dela charakter, neverim, ze v realu jsou to dobri lide, myslim, ze je to tim, ze virtualni prostredi jim dava lepsi moznost realizovat a manifestovat ten hnus, co maji v sobe, protoze tady jim za to nic nehrozi.
Souhlasím. Proto to my dva zvládáme bez řečí o de..lech, zatímco jiní nikoliv, ač se v dalších x příspěvcích snaží být za ty hodné a milé diskutéry. Kdybychom měli jejich geny, možná bychom byli taky takoví. Věřím, že je to ale otázka volby, rozhodnutí. Kdo chce být zlý, je zlý, kdo chce být dobrým člověkem, ten jím je.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Umíte číst? Pokud ano, tak jste si jistě všimla, že tam je „lidé“ a ne „všichni lidé“. A jako spousta dalších na tomto webu ignorujete kontext a komentář, na který jsem tím svým reagoval.Luděk
Možná, že Ti uniklo, že Tě povazuji za člověka. Možná by bylo vhodnější napsat " nekteri lide". Ano, nesmysly ignoruji.
@marin píše:
Tak vidíš to, konečně se ti poštěstilo, že ti někdo uvařil.Taková příležitost už se nebude jen tak opakovat.
Příspěvek upraven 20.01.24 v 12:12
Já raději uvařím pro někoho
. Nejsem vhodný adept na přijímání ![]()
@stock píše:
Možná, že Ti uniklo, že Tě povazuji za člověka. Možná by bylo vhodnější napsat " nekteri lide". Ano, nesmysly ignoruji.
Vy jste další, se kterou je debata na dlouhé lokte, jak vidím. Psal jsem o lidech, vy o člověku. Nepsal jsem o všech lidech, abych v té množině lidí byl jedním z těch lidí (člověkem). Spojení „někteří lidé“ použiji, když nebude z kontextu zřejmé, že nemusí jít o všechny lidi. Což z mé reakce na Lorreho bylo. Byla to reakce na něj a jeho komentář a vyplývalo z ní, že zblblí jsou ti lidé, co zastávají podobný názor jako on. Tedy někteří lidé.
Luděk
@Lorre píše:
Já raději uvařím pro někoho. Nejsem vhodný adept na přijímání
No a kde mam ten obed ty kecko..? Cekam uz hodinu v posteli
![]()
@Lorre píše:
Já raději uvařím pro někoho. Nejsem vhodný adept na přijímání
Tak to já jsem raději, když mně někdo uvaří.
Tak samozřejmě to musí umět. ![]()
@Sonarka píše:
No a kde mam ten obed ty kecko..? Cekam uz hodinu v posteli![]()
![]()
Vždyť už otvírám damejidlo. Za půl hodiny ro tam más
.
@Lorre píše:
Vždyť už otvírám damejidlo. Za půl hodiny ro tam más![]()
.
Jak za pul hodiny
To uz bude studene ne
To si dej psovi ![]()
@marin píše:
To už tady bylo tolikrát.opožděně vše nejlepší.
Dekuji
No ale ja o veku taky mlzim, jako Lorre
Vlastne mi bylo 25
![]()
@Lorre píše:
Vždyť už otvírám damejidlo. Za půl hodiny ro tam más![]()
.
Dame jídlo uz není, místo toho je už nějaký pátek Foodora
damejidlo je prodané ![]()
@marin píše:
Viděla, ale kdyz ctu tuhle diskusi, tak nevím koho vlastně.detsu, pirka, lorreho, Madonnu…
ale to je celkem jedno.
![]()
Vse v jednom
![]()
@Sonarka píše:
DekujiNo ale ja o veku taky mlzim, jako Lorre
Vlastne mi bylo 25
![]()
![]()
Teď možná mlžíš ty i Lorre, ale svůj pravý věk jste tu uvedli.
Kdo čte mezi řádky, tak ví. ![]()
@Sonarka píše:
Vse v jednom![]()
To jo je to takový kompilát všech dobrých vlastností. ![]()
@marin píše:
Teď možná mlžíš ty i Lorre, ale svůj pravý věk jste tu uvedli.Kdo čte mezi řádky, tak ví.
Pssst…
![]()
@Sonarka píše:
Jak za pul hodinyTo uz bude studene ne
![]()
To si dej psovi
Pes to nechtěl, tak to nabízím tobě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat