Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30585
24.1.24 18:36
@marin píše:
Co mám dvě dcery a nakupuji se hadry a boty ještě pro ně už mě to přestalo bavit. :mrgreen:

Ještě že nemám tu nemoc mít děti :P. Se prý ani nedá vyléčit 8o

• načítám...
30585
24.1.24 18:37
@Sandra.B1 píše:
No a to je právě výhoda chlapů, co vaří. Většinou to mají jako koníček. Takže najít chlapa s koníčkem vaření je bezva věc :palec:

Ano měla bys mě urychleně dohodit svoji nejkrásnější svobodný kamarádce :P

• načítám...
Sandra.B1
24.1.24 19:27
@Lorre píše:
Ano měla bys mě urychleně dohodit svoji nejkrásnější svobodný kamarádce :P
:think: :mrgreen:
  • Upravit
30585
24.1.24 19:31
@Sandra.B1 píše: :think: :mrgreen:
:lol: rozumím :P
  • načítám...
Sonarka
24.1.24 19:42
@marin píše:
Co mám dvě dcery a nakupuji se hadry a boty ještě pro ně už mě to přestalo bavit. :mrgreen:

Dcera si to nastesti kupuje a objednava sama, jinak by me svihlo :lol: Co ta ma hadru a bot…dokonce si to i plati…ja obcas jen prispeji :D No je sikovna no :pankac: :*

• Upravit
29603
24.1.24 21:48
@Lorre píše:
Ještě že nemám tu nemoc mít děti :P. Se prý ani nedá vyléčit 8o

No někdy je to náročné. :mrgreen: Například dneska přišla mladší s bolestivým kotníkem. Šla ve škole v pantoflích prý k lavici a podvrkla se jí sama od sebe noha, takže to má zateklé a nemůže chodit. A to předtím dostala poznámku ve znění: X porušila školní řád - na výuku přišla v botách. Měla se jít přezout, ale neučinila tak, čekala za rohem až odejde dozor a nepřezutá se vracela zpět. No den, jak vymalovaný. :P Pak se tedy přezula a má z toho kotník. :pankac:

• načítám...
30585
24.1.24 21:50
@marin píše:
No někdy je to náročné. :mrgreen: Například dneska přišla mladší s bolestivým kotníkem. Šla ve škole v pantoflích prý k lavici a podvrkla se jí sama od sebe noha, takže to má zateklé a nemůže chodit. A to předtím dostala poznámku ve znění: X porušila školní řád - na výuku přišla v botách. Měla se jít přezout, ale neučinila tak, čekala za rohem až odejde dozor a nepřezutá se vracela zpět. No den, jak vymalovaný. :P

Nezvrtla si jej už v minulosti? Já si ji takhle zvrtnul když sem táhnul dost těžkou věc a od té doby už kotník není moc pevny, no. Takže jsem si ho zvrtnul už tak 5× :lol:.

• načítám...
29603
24.1.24 21:55
@Lorre píše:
Nezvrtla si jej už v minulosti? Já si ji takhle zvrtnul když sem táhnul dost těžkou věc a od té doby už kotník není moc pevny, no. Takže jsem si ho zvrtnul už tak 5× :lol:.

Ale ona dělá furt blbosti. Různé přemety, provazy, stojky… Chodí na gymnastiku. Celou dobu před lyžákem jsem jí říkala, ať nedělá blbosti, že nikam nepojede. Ještě štěstí, že to vydrželo. To by jí bylo hodně líto.

• načítám...
Klopotkova
5.4.24 16:30

Už jste někdo přišel na to, jak to tedy je?

• Upravit
Klopotkova
6.10.24 19:05

Lorre odešel? Ptal se na něj kdesi Detsa, který společně s Lorrem jsou prý Pirko.

• Upravit
15926
6.10.24 21:34
@Klopotkova píše: Více

Proč by měl někam odcházet? :nevim:
To je mi ale starostí najednou… :P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová