Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30608
24.1.24 11:19
@marin píše:
Rád nakupuješ jo? :P No mě už to celkem přešlo. :mrgreen:

No ted po Vánocích už ne :lol:, ale nevadí mi to ;). Říkám že jsem skrytá žena :P

• načítám...
Sandra.B1
24.1.24 15:00
@Lorre píše:
No pozor abych dámu neurazil :P. Ty budeš chtít i vyhřívané sedačky, že? :mrgreen:

V těch mrazech, co byly, by se hodily :dance:

• Upravit
30608
24.1.24 15:11
@Sandra.B1 píše:
V těch mrazech, co byly, by se hodily :dance:

Nemám rovnou sebou vozit kávovar v kufru kdyby dáma dostala chuť? :lol: k tomu lednici s výběrem alespoň 6 vín

• načítám...
Sandra.B1
24.1.24 16:01
@Lorre píše:
Nemám rovnou sebou vozit kávovar v kufru kdyby dáma dostala chuť? :lol: k tomu lednici s výběrem alespoň 6 vín

Jo, to by sis šplhl :dance:. Přesně tak by si to dámy přály :mrgreen:

• Upravit
30608
24.1.24 16:15
@Sandra.B1 píše:
Jo, to by sis šplhl :dance:. Přesně tak by si to dámy přály :mrgreen:

No samozřejmě :lol:. A až budeš vystupovat tak nejdřív rozvinu rudy koberec na tvou počest a vyklidim prostor. Samozřejmě budu mít ihned připraven deštník či vějíř, aby se dáma cítila vždy pohodlne :P

• načítám...
Sandra.B1
24.1.24 16:21
@Lorre píše:
No samozřejmě :lol:. A až budeš vystupovat tak nejdřív rozvinu rudy koberec na tvou počest a vyklidim prostor. Samozřejmě budu mít ihned připraven deštník či vějíř, aby se dáma cítila vždy pohodlne :P

Teda, to je sen :andel:.

• Upravit
30608
24.1.24 16:25
@Sandra.B1 píše:
Teda, to je sen :andel:.

A pak se vzbudíš a zjistíš, ze ten tvůj leží ve smradlavých trenkach na gauči s lahvacem v ruce a čeká až mu něco uvaříš k obědu :P

• načítám...
Sandra.B1
24.1.24 16:32
@Lorre píše:
A pak se vzbudíš a zjistíš, ze ten tvůj leží ve smradlavých trenkach na gauči s lahvacem v ruce a čeká až mu něco uvaříš k obědu :P

:,( :poblion: 8o :mrgreen: :mrgreen: tak ho poženu vydělat aspoň na to auto s vyhřívanými sedačkami aspoň z roku 2019! :pankac:

• Upravit
30608
24.1.24 17:06
@Sandra.B1 píše: :,( :poblion: 8o :mrgreen: :mrgreen: tak ho poženu vydělat aspoň na to auto s vyhřívanými sedačkami aspoň z roku 2019! :pankac:

Už jsme v realitě, ne ve snu. Tak sedni do fabky druhé generace a skoč mi pro něco k jídlu :P

• načítám...
Sandra.B1
24.1.24 17:13
@Lorre píše:
Už jsme v realitě, ne ve snu. Tak sedni do fabky druhé generace a skoč mi pro něco k jídlu :P

V mé realitě vaří chlap a ja si jdu vyjet „fabkou“ první generace do nákupáku na nové hadry :* :mavam:

• Upravit
30608
24.1.24 17:55
@Sandra.B1 píše:
V mé realitě vaří chlap a ja si jdu vyjet „fabkou“ první generace do nákupáku na nové hadry :* :mavam:
:P správně. Chlap k plotně :cert: jdu tam teda taky :mrgreen:
  • načítám...
Sandra.B1
24.1.24 18:06
@Lorre píše: :P správně. Chlap k plotně :cert: jdu tam teda taky :mrgreen:

Tak tobě nic jiného nezbývá, kdyz se musíš živit sám :jazyk:

• Upravit
30608
24.1.24 18:12
@Sandra.B1 píše:
Tak tobě nic jiného nezbývá, kdyz se musíš živit sám :jazyk:

K čemu mám mámu, ne :nevim: :P. Ne ja mám tu výhodu, že mám vaření jako takový koníček, takže si vůbec nestěžuji 8).

• načítám...
Sandra.B1
24.1.24 18:13
@Lorre píše:
K čemu mám mámu, ne :nevim: :P. Ne ja mám tu výhodu, že mám vaření jako takový koníček, takže si vůbec nestěžuji 8).

No a to je právě výhoda chlapů, co vaří. Většinou to mají jako koníček. Takže najít chlapa s koníčkem vaření je bezva věc :palec:

• Upravit
29606
24.1.24 18:21
@Lorre píše:
No ted po Vánocích už ne :lol:, ale nevadí mi to ;). Říkám že jsem skrytá žena :P

Co mám dvě dcery a nakupuji se hadry a boty ještě pro ně už mě to přestalo bavit. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová