Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Sonarka
23.1.24 22:56
@marin píše:
Proč vlakem zpátky? :lol: Aha už jsme si to vygooglila. :jazyk: Ano máme Forda, je to pěkné auto.

Klid…mne se to stalo i se Seatem :lol: :P A ani tam jsem nedojela, jen do pul cesty :mrgreen:

• Upravit
30628
23.1.24 22:57
@marin píše:
No co taky ode mě čekat jiného. :mrgreen: :lol: Marně přemýšlím, která žena je v mém okolí nezadaná. :P :nevim: Jo vlastně o jedné vím, ale tu bych ti asi nedoporučila.

No já možná půjdu raději sám když jsem koukal na ceník :lol:. To by pak nemusel stačit ani ten poukaz, na sólo se v pohodě vejdu :dance:

• načítám...
29606
23.1.24 22:57
@Lorre píše:
Mu řekni ať tolik nesedi u kompu a hned bude moct sedět i v jiném :P

No to má spešl židli na to sezení, takže ho nic nebolí. :mrgreen: Ale teď hodně běhá. :mrgreen: Na jaře běžel i pražský maraton a měl i skvělý čas.

• načítám...
30628
23.1.24 22:59
@marin píše:
No to má spešl židli na to sezení, takže ho nic nebolí. :mrgreen: Ale teď hodně běhá. :mrgreen: Na jaře běžel i pražský maraton a měl i skvělý čas.

Já jsem naposled běhal na autobus na střední. To byly sprinty že by se ani Usain Bolt nestyděl. Teď jsem rád že vyndám pr.del z auta a dojdu do prace. A ano parkují přímo vedle vchodu :mrgreen:

• načítám...
29606
23.1.24 22:59
@Lorre píše:
No já možná půjdu raději sám když jsem koukal na ceník :lol:. To by pak nemusel stačit ani ten poukaz, na sólo se v pohodě vejdu :dance:

Ale zase ti bude chybět ta příjemná společnost. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
29606
23.1.24 23:01
@Sonarka píše:
Klid…mne se to stalo i se Seatem :lol: :P A ani tam jsem nedojela, jen do pul cesty :mrgreen:

Někdy se zadaří. :mrgreen:

• načítám...
30628
23.1.24 23:01
@marin píše:
Ale zase ti bude chybět ta příjemná společnost. :pankac: :mrgreen:

Jo jak znám svoje rande, tak sólo vyjde ve všech ohledech nejlépe :mrgreen:. Nebo ty už zas myslíš sebe, co? :mrgreen:

• načítám...
30628
23.1.24 23:03
@marin píše:
No to má spešl židli na to sezení, takže ho nic nebolí. :mrgreen: Ale teď hodně běhá. :mrgreen: Na jaře běžel i pražský maraton a měl i skvělý čas.

No, akorát teda očekávám, ze do týdne se mi rozbije auto. Na mě je karma zcela nekompromisní. Naposled jsem se smál kamarádovi, že mu odešla spojka u auta co má jen pár let, zatímco já v té mojí popelnici jsem takový problém nikdy neměl. No a co se nestalo, další den sem vyjel a po 2 minutách jízdy mi odešla spojka :nevim: :mrgreen:.

• načítám...
29606
@Lorre píše:
Já jsem naposled běhal na autobus na střední. To byly sprinty že by se ani Usain Bolt nestyděl. Teď jsem rád že vyndám pr.del z auta a dojdu do prace. A ano parkují přímo vedle vchodu :mrgreen:

To já taky neběhám, ale chodím ráda. :lol:

• načítám...
30628
@marin píše:
To já taky neběhám, ale chodím ráda. :lol:

Jo já taky… Po obchoďáku :mrgreen:

• načítám...
29606
23.1.24 23:10
@Lorre píše:
No, akorát teda očekávám, ze do týdne se mi rozbije auto. Na mě je karma zcela nekompromisní. Naposled jsem se smál kamarádovi, že mu odešla spojka u auta co má jen pár let, zatímco já v té mojí popelnici jsem takový problém nikdy neměl. No a co se nestalo, další den sem vyjel a po 2 minutách jízdy mi odešla spojka :nevim: :mrgreen:.

No má ho týden ze servisu. Se mu taky poštěstilo. Jel koncem listopadu na tři týdny soukromě do Vietnamu a v pražském tunelu do něj najel ze strany polský kamion. To se stalo ráno a odpoledne odlétal, takže měl ještě před cestou řešení s policajtama a s jeho pojišťovnou. Měl pryč oboje dveře. Po návratu řešil náhradní auto, na které měl nárok, ale pojišťovna se k tomu moc neměla, pak zase, že ta oprava je hodně drahá. Vzadu jsou totiž posuvné dveře.

• načítám...
29606
23.1.24 23:12
@Lorre píše:
Jo já taky… Po obchoďáku :mrgreen:

Rád nakupuješ jo? :P No mě už to celkem přešlo. :mrgreen:

• načítám...
10836
23.1.24 23:17
@Lorre píše:
No, akorát teda očekávám, ze do týdne se mi rozbije auto. Na mě je karma zcela nekompromisní. Naposled jsem se smál kamarádovi, že mu odešla spojka u auta co má jen pár let, zatímco já v té mojí popelnici jsem takový problém nikdy neměl. No a co se nestalo, další den sem vyjel a po 2 minutách jízdy mi odešla spojka :nevim: :mrgreen:.

Já mám takhle karmu u šéfa :D. Vždycky když někomu řeknu, že je v pohodě, tak je druhého dne totální šuLin ;).

• načítám...
Sandra.B1
24.1.24 07:28
@Lorre píše:
Aby se to nerozpadlo v půlce cesty a mělo to funkční topení :lol:

Tak to bych radši přidala pár let, pro jistotu. 2000, to je pro ženu vykopávka :mrgreen:

• Upravit
30628
24.1.24 11:19
@Sandra.B1 píše:
Tak to bych radši přidala pár let, pro jistotu. 2000, to je pro ženu vykopávka :mrgreen:

No pozor abych dámu neurazil :P. Ty budeš chtít i vyhřívané sedačky, že? :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová