Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30612
23.1.24 20:47
@marin píše:
No vypadá to zatím dobře. :lol: :P budu referovat, kdyby se něco změnilo. :pankac: Tak pošli fotku a já to rozešlu. :jazyk:

abych si rovnou zahodil všecky šance? :cert: To teda ne, já musím nejdřív namlsat přes písmenka, pak až úplně poslední přijde fotka… Jediné že bych ti poslal fotku asi ze 7 let, tam vypadám fakt dobře :pankac:

• načítám...
30612
23.1.24 20:48
@marin píše:
Ještě byl nějaký, který neznám? :mrgreen: :P

To nevím, ale ty si stejně žádný nepamatuješ :mrgreen:

• načítám...
29606
23.1.24 20:53
@Lorre píše:
To nevím, ale ty si stejně žádný nepamatuješ :mrgreen:

Ale jo, já mám paměť dobrou. :mrgreen:

• načítám...
29606
23.1.24 20:56
@Lorre píše:
abych si rovnou zahodil všecky šance? :cert: To teda ne, já musím nejdřív namlsat přes písmenka, pak až úplně poslední přijde fotka… Jediné že bych ti poslal fotku asi ze 7 let, tam vypadám fakt dobře :pankac:

Tak sepis nějakou love story, kdyz ti to jde pres ty pismenka. :P a tu fotku klidně dej i tu sedmi letou. Vynasobime nasobkem X a budeme mít tvůj skutečný věk. :lol:

• načítám...
30612
23.1.24 20:59
@marin píše:
Tak sepis nějakou love story, kdyz ti to jde pres ty pismenka. :P a tu fotku klidně dej i tu sedmi letou. Vynasobime nasobkem X a budeme mít tvůj skutečný věk. :lol:

No hlavně dohazuj rychle, máš pár dni. Zjistil jsem, že jsem tehdy vyfasoval poukaz do cafe Imperiálu nextdoor a za chvíli propadne. Můžu si splhnout že ji tam vezmu :pankac:. Akorát to nebude vypadat moc věrohodné když ji vyzvednu feldou :think:. Máš auto na půjčení co je alespoň z roku 2000? :mrgreen:

• načítám...
29606
23.1.24 22:03
@Lorre píše:
No hlavně dohazuj rychle, máš pár dni. Zjistil jsem, že jsem tehdy vyfasoval poukaz do cafe Imperiálu nextdoor a za chvíli propadne. Můžu si splhnout že ji tam vezmu :pankac:. Akorát to nebude vypadat moc věrohodné když ji vyzvednu feldou :think:. Máš auto na půjčení co je alespoň z roku 2000? :mrgreen:

Jo máme Forda. :mrgreen: Ale kdyby se nikdo nenašel, tak se klidně obětuji podruhé. :pankac: :lol: A nemusíš řešit auto. :mrgreen:

• načítám...
30612
23.1.24 22:22
@marin píše:
Jo máme Forda. :mrgreen: Ale kdyby se nikdo nenašel, tak se klidně obětuji podruhé. :pankac: :lol: A nemusíš řešit auto. :mrgreen:

Jsem si mohl myslet že místo toho, abys mi dohodila, de tam radši vecpes ty :P

Příspěvek upraven 23.01.24 v 22:38

• načítám...
Sandra.B1
23.1.24 22:33
@Lorre píše:
No hlavně dohazuj rychle, máš pár dni. Zjistil jsem, že jsem tehdy vyfasoval poukaz do cafe Imperiálu nextdoor a za chvíli propadne. Můžu si splhnout že ji tam vezmu :pankac:. Akorát to nebude vypadat moc věrohodné když ji vyzvednu feldou :think:. Máš auto na půjčení co je alespoň z roku 2000? :mrgreen:

Proč alespoň z roku 2000?

• Upravit
29606
23.1.24 22:37
@Lorre píše:
Jsem si mohl myslet že místo toho, abys mi dohodila, de tam radši vecpes ty :P

No co taky ode mě čekat jiného. :mrgreen: :lol: Marně přemýšlím, která žena je v mém okolí nezadaná. :P :nevim: Jo vlastně o jedné vím, ale tu bych ti asi nedoporučila.

• načítám...
30612
23.1.24 22:39
@marin píše:
No co taky ode mě čekat jiného. :mrgreen: :lol: Marně přemýšlím, která žena je v mém okolí nezadaná. :P :nevim: Jo vlastně o jedné vím, ale tu bych ti asi nedoporučila.

Počkat a říkala si Forda? 8o To bude krásne rande. Fordem tam, vlakem zpátky.

• načítám...
30612
23.1.24 22:40
@Sandra.B1 píše:
Proč alespoň z roku 2000?

Aby se to nerozpadlo v půlce cesty a mělo to funkční topení :lol:

• načítám...
29606
23.1.24 22:42
@Lorre píše:
Počkat a říkala si Forda? 8o To bude krásne rande. Fordem tam, vlakem zpátky.

Proč vlakem zpátky? :lol: Aha už jsme si to vygooglila. :jazyk: Ano máme Forda, je to pěkné auto.

• načítám...
30612
23.1.24 22:45
@marin píše:
Proč vlakem zpátky? :lol: Ano Forda, je to pěkné auto.

No bo se už nerozjede, je to Ford. To neznáš todle přísloví o fordech? :mrgreen:

• načítám...
29606
23.1.24 22:50
@Lorre píše:
No bo se už nerozjede, je to Ford. To neznáš todle přísloví o fordech? :mrgreen:

Ne, neznala jsem, ale už jsem si to našla. :mrgreen: No můj „manžel“ dělal tenkrát výběrové řízení na vůz, ze kterého ho nebudou bolet záda při delší jízdě. Předtím jsme měli Renaulta. A když byl pracovně v Americe, tak tam měl půjčeného Forda a ten zvítězil, za celý měsíc, co tam byl, ho nic nebolelo. :P

• načítám...
30612
23.1.24 22:53
@marin píše:
Ne, neznala jsem, ale už jsem si to našla. :mrgreen: No můj „manžel“ dělal tenkrát výběrové řízení na vůz, ze kterého ho nebudou bolet záda při delší jízdě. Předtím jsme měli Renaulta. A když byl pracovně v Americe, tak tam měl půjčeného Forda a ten zvítězil, za celý měsíc, co tam byl, ho nic nebolelo. :P

Mu řekni ať tolik nesedi u kompu a hned bude moct sedět i v jiném :P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová