Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Klopotkova
18.1.24 20:41
@jege píše:
Ale ostatní to četli a myslí si to, a to včetně adminů, takže za neustále reinkarnace a vytrvalé ignorování pravidel eMimina si zaslouží trvalý ban! :cert:

Ty jsi admin tohoto webu?

• Upravit
35975
18.1.24 20:44
@Klopotkova píše:

To by byl gól, co? ;) :mrgreen:

• načítám...
15940
18.1.24 21:31
@jege píše:
To by byl gól, co? ;) :mrgreen:

Noo… tak to by nebylo od tebe ani trochu hezký. :cert:
Ještě navíc, by to bylo hoodně nečestný. :think: :jazyk:

• načítám...
18.1.24 21:40
@Mango_Lassi píše:
Nováček to není, ale mám jiný tip.

Nikdy nikdo nemohl ze zařízení, ze kterého sem přistupuji jako Vztahový expert, a jiné než toto jedno nemám, sem přistupovat před Vztahovým expertem. Nemohu tak být někdo jiný.

Luděk

• načítám...
18.1.24 21:41
@Klopotkova píše:

To by pak nepovídal pohádky o tom, že jsem tu měl nebo mám jiné profily.

• načítám...
8048
19.1.24 10:40
@admin píše:
Dobrý den,
ano, je to možné a máme také své tipy. Systém nám ovšem nic neprozradil a tak jsme ve fázi obezřetnosti.

Mějte se hezky

Jana :srdce:

Pokud spoléháte jen na IP adresy, tak to dnes ošidí každé malé dítě. Máte přístup k systémovým logům serverů? Není to sice tak dokonalé, jako fingerprinting hardware uživatele, ale když někdy potřebuji ověřit konkrétní přístupy, tak alespoň podle logů apache/nix/is… se dá s poměrně velkou přesností určit konkrétní uživatel, ať se schovává za VPNky nebo proxy jak chce. Stačí spárovat časově jeho akci na webu s přístupem v logu a mám docela slušné informace o jeho počítači/mobilu/tabletu, operačním systému, webovém prohlížeči, atd. Jde to také ošidit, ale ne tak snadno :) Protože množství trollů na emiminu je fakt síla, to jsem asi na žádném jiném diskusním fóru nezažil.

• načítám...
30604
19.1.24 11:06
@rmot píše:
Pokud spoléháte jen na IP adresy, tak to dnes ošidí každé malé dítě. Máte přístup k systémovým logům serverů? Není to sice tak dokonalé, jako fingerprinting hardware uživatele, ale když někdy potřebuji ověřit konkrétní přístupy, tak alespoň podle logů apache/nix/is… se dá s poměrně velkou přesností určit konkrétní uživatel, ať se schovává za VPNky nebo proxy jak chce. Stačí spárovat časově jeho akci na webu s přístupem v logu a mám docela slušné informace o jeho počítači/mobilu/tabletu, operačním systému, webovém prohlížeči, atd. Jde to také ošidit, ale ne tak snadno :) Protože množství trollů na emiminu je fakt síla, to jsem asi na žádném jiném diskusním fóru nezažil.

Taky koukám, že velká část diskuzi je v poslední době samy troll. Ostatně v tom budou mít prsty furt stejne individua :). Nepamatuji si, že by to tu bylo tak špatný jako je ted. Do toho mají admini mají evidentně dvojitý, ne-li rovnou trojitý metr, a kvalita tím padá na úroveň polorozpadajici se kadibudky.

• načítám...
Klopotkova
19.1.24 13:18
@Lorre píše:
Taky koukám, že velká část diskuzi je v poslední době samy troll. Ostatně v tom budou mít prsty furt stejne individua :). Nepamatuji si, že by to tu bylo tak špatný jako je ted. Do toho mají admini mají evidentně dvojitý, ne-li rovnou trojitý metr, a kvalita tím padá na úroveň polorozpadajici se kadibudky.

Od tebe tyto nářky fakt sedí. :roll:

• Upravit
17874
19.1.24 13:36
@Lorre píše:

Tak dvojity metr maji stopro, jeden maji na sve chranence soudruhy :P a druhej na ty ostatni. Mne soudruzska skupina nahlasila za vyraz „uzitecni idioti“, ja dostala ban, oni nic. Ja si dala ten vyraz do vyhledavani a prokazala adminovi, ze ho pouzivaji ti, kteri mne nahlasili a co udelal admin? Muj ban nezrusil a jim ho toleruje.
Ten vyraz je politicky zargon a vyjadruje jisty jev, kdy hlupaci pracuji pro zhovadily system, aniz by si to uvedomovali, neni to vulgarismus, tento vyraz bezne pouzivaji novinari. Soudruhum za jine porusovani pravidel davaji admini jen dokola napominky s anjelskou trpelivosti, ale ja dostanu ban bez predchazejiciho upozorneni a bez poruseni pravidel. Dvojjitej metr, :-) takovej je uz udel soudruhu a nesoudruhu. :)

• načítám...
17874
19.1.24 13:48
@Lorre píše:

A kdyby zavedli funkci" ignore", tak jim odsud nebude utikat tolik lidi a nebudou se bat diskutovat, aby jim chronicti hejteri neokopavali kotniky, casto to byvaji kolektivni utoky. Admini prdpokladaji, ze hadky jim zvysuji ctenost, opak je pravda, ne kazdy je splachovaci, lidi jim odsud kvuli tomu utikaji, kolik mi jich uz reklo, ze to nedavaji a radeji ani nic do diskuze nenapisou. Normalne by ten, koho si odkliknes, mohl diskutovat ve stejne diskuzi, jen by nemoh zavesit prispevek pod tebe, takze by jim to neznizilo ctenost. Rozsirena moznost je, ze ty neuvidis jeho prispevky, ale vsichni ostatni je vidi.

• načítám...
30604
19.1.24 13:51
@My Melody píše:
A kdyby zavedli funkci" ignore", tak jim odsud nebude utikat tolik lidi a nebudou se bat diskutovat, aby jim chronicti hejteri neokopavali kotniky, casto to byvaji kolektivni utoky. Admini prdpokladaji, ze hadky jim zvysuji ctenost, opak je pravda, ne kazdy je splachovaci, lidi jim odsud kvuli tomu utikaji, kolik mi jich uz reklo, ze nadavaji ty toxicke nicky odsud a radeji ani nic do diskuze nenapisou. Normalne by ten, koho si odkliknes, mohl diskutovat ve stejne diskuzi, jen by nemoh zavesit prispevek pod tebe, takze by jim to neznizilo ctenost. Rozsirena moznost je, ze ty neuvidis jeho prispevky, ale vsichni ostatni je vidi.

Jojo to jsem už navrhoval nekolikrat, je to klasická featura všech platforem/for kde se nachází víc lidí v diskuzi, jen tady samozřejme nic :D… Hned bych si to vyplnil všema hnupam a byl by klid :dance:.
A já sem záměrně řekl trojitý metr, protože jinak posuzuji kámoše a známé, sympatické a pak nesympatické :mrgreen:.

• načítám...
19.1.24 13:55
@My Melody píše:
Tak dvojity metr maji stopro, jeden maji na sve chranence soudruhy :P a druhej na ty ostatni. Mne soudruzska skupina nahlasila za vyraz „uzitecni idioti“, ja dostala ban, oni nic. Ja si dala ten vyraz do vyhledavani a prokazala adminovi, ze ho pouzivaji ti, kteri mne nahlasili a co udelal admin? Muj ban nezrusil a jim ho toleruje.
Ten vyraz je politicky zargon a vyjadruje jisty jev, kdy hlupaci pracuji pro zhovadily system, aniz by si to uvedomovali, neni to vulgarismus, tento vyraz bezne pouzivaji novinari. Soudruhum za jine porusovani pravidel davaji admini jen dokola napominky s anjelskou trpelivosti, ale ja dostanu ban bez predchazejiciho upozorneni a bez poruseni pravidel. Dvojjitej metr, :-) takovej je uz udel soudruhu a nesoudruhu. :)

Když jste dostala ban, jak jste s nima diskutovala? Nebo je možné po banu dále na webu působit?

Luděk

• načítám...
19.1.24 13:56
@Lorre píše:
Jojo to jsem už navrhoval nekolikrat, je to klasická featura všech platforem/for kde se nachází víc lidí v diskuzi, jen tady samozřejme nic :D… Hned bych si to vyplnil všema hnupam a byl by klid :dance:.
A já sem záměrně řekl trojitý metr, protože jinak posuzuji kámoše a známé, sympatické a pak nesympatické :mrgreen:.

S tím nesouhlasím, funkce ignorování je spíš výjimečná.

Luděk

• načítám...
17874
19.1.24 14:01
@Vztahový expert píše:
Když jste dostala ban, jak jste s nima diskutovala? Nebo je možné po banu dále na webu působit?Luděk

Dobry den, vztahovy experte Ludku.
Pres mail.
Pani Melodickaa

• načítám...
17874
19.1.24 14:07
@Vztahový expert píše:
S tím nesouhlasím, funkce ignorování je spíš výjimečná.Luděk

Chodim na jedno velke zahranicne forum, neni to vylucne materske forum, je to forum, kde se resi vsechno, od spolecenskych, partnerskych az po polit. otazky. A ta atmosmera je tam jina, je to jedno z nejvetsich for, protoze jim lidi neutikaji a atmosfera je uplne jina jak tady, maji funkci ignor, pouziva se vyjimecne, nikto nechce byt na ignore listu, takze se hazjllikove limituji v osobnich utocich, ktere jsou tady tak rozsirene, protoze tady takova funkce neni. O to vic maji na EM praci admini, kteri z nejakeho nepochopitelneho duvodu tuto moznost ignoru odmitaji a pri udelovani banu pak rozhoduji prisne subjektivne, :) podle pocasi, nazorovych sympatii a parnych a neparnych dni v mesici.

Příspěvek upraven 19.01.24 v 14:10

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová