Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Klopotkova píše:
Nebuď pořád tak trapný, přestaň na uživatele práskat a nech je žít.
Trolly? V žádném případě! ![]()
@jege píše:
Mně pořipadne, že od doby, kdy napsal, že je homosexuál, tak jsi mu pořád za zády, jako kdybys žárlil.
@Klopotkova píše:
Mně pořipadne, že od doby, kdy napsal, že je homosexuál, tak jsi mu pořád za zády, jako kdybys žárlil.
Třeba ho jen chce vojet. ![]()
Má reakce byla na váš komentář, ve kterém jste psal něco o tom, že jdete po té uživatelce, o které byla řeč, vy. Pokud napíšete, že po někom jdete, tak se dá předpokládat, že jste ji nahlásil. Kolik vám je, že nejste schopen vnímat komentáře v souvislostech a používáte dětské „já si nezačal“? Chovejte se jako dospělý člověk. Jestli to neumíte, tak nezatahujte ostatní, včetně mě, do vašich dětských her. Není den, abych vás neměl za zadkem a vy se nesnažil mě zatáhnout do diskuze tím, že mi podsouváte výroky, kterých nejsem autorem, nebo mě obviňujete z toho či onoho. Dále budu váš spam a stalking řešit s adminy. I proto, že jste téměř vždy, když na mě reagujete, mimo téma diskuze. Což je v rozporu s pravidly. Přeji hezký večer a už mi, prosím, dejte pokoj.
Luděk
@jege píše:
Trolly? V žádném případě!
Mám jen za poslední tři dny asi 15 důkazů v podobě vašich komentářů o tom, že trollíte vy. Tak ještě jednou a naposledy: Přestaňte trollit v diskuzích, přestaňte mě obtěžovat, nebo budu řešit vaše diskuzní projevy s adminy. Vaše chování je horší než chování uživatelky Divokekure, kterou vy označujete za trolla. Varován jste byl, ne jednou, tak s tím naložte tak, jak chcete. Pokud jako troll, spammer a stalker, nebo jako uživatel, který se snaží chovat normálně, to je jen na vás. Sbohem.
Luděk
@jege píše:
Trolly? V žádném případě!
Ty jsi těmi trolly úplně posedlý. Nech žít všechny a přestaň obtěžovat slušné lidi.
@Vztahový expert píše:
@jegeMá reakce byla na váš komentář, ve kterém jste psal něco o tom, že jdete po té uživatelce, o které byla řeč, vy. Pokud napíšete, že po někom jdete, tak se dá předpokládat, že jste ji nahlásil. Kolik vám je, že nejste schopen vnímat komentáře v souvislostech a používáte dětské „já si nezačal“? Chovejte se jako dospělý člověk. Jestli to neumíte, tak nezatahujte ostatní, včetně mě, do vašich dětských her. Není den, abych vás neměl za zadkem a vy se nesnažil mě zatáhnout do diskuze tím, že mi podsouváte výroky, kterých nejsem autorem, nebo mě obviňujete z toho či onoho. Dále budu váš spam a stalking řešit s adminy. I proto, že jste téměř vždy, když na mě reagujete, mimo téma diskuze. Což je v rozporu s pravidly. Přeji hezký večer a už mi, prosím, dejte pokoj.
Luděk
A můj příspěvek byl reakcí na uvedenou reakci! ![]()
Něčí předpoklady mě nezajímají, to problém dotyčného, klidně si s @admin může řešit, co chce, ale já adminům naopak doporučím se na to také soustředit, jelikož mám velice silný dojem, a to nejenom já, že @Vztahový expert je další alter ego naší staré známe Andromedy, Polední bouře, Lišky obecné, Malinové marmelády, Zákeřné berušky a dalších jejích reinkarnací!
![]()
@Vztahový expert píše:
Vaše chování je horší než chování uživatelky Divokekure, kterou vy označujete za trolla.
Nic není horší než chování uživatelky AndromedaXYZ, Polední bouře, Liška obecná, Zákerná beruška, Divoké kuře a dalších X reinkarnací, které sem třeba doplní další přispěvatelé! ![]()
@Klopotkova píše:
Ty jsi těmi trolly úplně posedlý. Nech žít všechny a přestaň obtěžovat slušné lidi.
O tobě si také většina zdejších uživatelů myslí, že jsi troll! ![]()
@jege píše:
O tobě si také většina zdejších uživatelů myslí, že jsi troll!
Sama sebe považuje za slušnou. ![]()
@Klopotkova píše:
Něčí předpoklady ho nezajímají, ale pak vyplivne další komentář, ve kterém opět řeší, kdo je kdo, a na základě předpokladu mě má za někoho. Ten člověk má asi hodně smutný život. Jeho další stalkerské, spammerské a trollí pokusy budu ale skutečně s adminy řešit. Nikoliv však tak, jak dělají jiní, když trolly zmiňují několikrát denně a několikrát denně volají adminy, to bych byl stejný otrava. To nejsem. Jsem vztahový expert.
Luděk
@jege píše:
O tobě si také většina zdejších uživatelů myslí, že jsi troll!
A? Já ti nic vyvracet nehodlám.
@KalamityJohn píše:
Sama sebe považuje za slušnou.
Potenciálně neslušná Klopotkova se považuje za slušnou a objektivně hloupí a nevzdělaní se považují za chytré a vzdělané. Lidi jsou různí.
Luděk
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat