Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Klopotkova píše:
Lorre má penis jen 9cm ve ztopořeném stavu. Říkal to o sobě.
Tak na anální sex by to stačit mohlo, zase moje kláda, to by bylo pro tebe jak kolonoskopie ![]()
@Vztahový expert píše:
Jdete po krku někomu z diskuzního fóra? Jestli vy nemáte nudný život, pane.Luděk
Věčný boj trollům a samozvaným expertům!
![]()
@Vztahový expert píše:
Není to omyl, byl jsem upozorněn adminem M. Na nic nebo nikoho nečekám, abych byl trpělivý, jen se ptám, kde je Divokekure, které najednou zmizelo.Luděk
Asi ho tu sežrala nějaká Liška. ![]()
Julie
@Disident Emimča píše:
A navíc je skromnej, to ho taky prozradí vždycky
@Disident Emimča píše:
Tak na anální sex by to stačit mohlo, zase moje kláda, to by bylo pro tebe jak kolonoskopie
@Disident Emimča píše:
Nerad bych Klopču natrhnul nějak no
@Černá Madonna píše:
Asi ho tu sežrala nějaká Liška.Julie
Nebo ho naprášil jege. Který asi nepochopil, že hon dělá tomu někomu, kdo se za profilem kuřete skrývá, dobře. Honit trolla je stejné jako jeho krmení.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Nebo ho naprášil jege. Který asi nepochopil, že hon dělá tomu někomu, kdo se za profilem kuřete skrývá, dobře. Honit trolla je stejné jako jeho krmení.Luděk
Fakt? Takže se mám soustředit jenom na samozvané experty? ![]()
@jege píše:
Fakt? Takže se mám soustředit jenom na samozvané experty?
Nebuď pořád tak trapný, přestaň na uživatele práskat a nech je žít.
@jege píše:
Fakt? Takže se mám soustředit jenom na samozvané experty?
Je nějaký důvod, proč vás mám pořád za zadkem? Jestli jste také gay, tak vězte, že u mě vám pšenka nepokvete, jsem zadán a jsem příteli věrný. Pokud to děláte kvůli tomu, že máte nudný a prázdný život, tak jako vztahový expert vám radím, abyste řešil příčinu, to jest nudný a prázdný život. Vztahovým expertem jsem, protože pracuji v neziskové společnosti jako mediátor a vystudoval jsem po VŠE obor, který souvisí se sociální psychologií a vztahy. V oblasi sociální práce mám osmiletou praxi, nejen jako mediátor a byl jsem na půlroční stáži v USA. Konkretizovat obor a školu kvůli ochraně soukromí nebudu. Jsem materiálně zajištěn a tuto práci vykonávám jako poslání a koníček, mohl bych ze dne na den skončit a do konce života už nepracovat.
Luděk
@Klopotkova píše:
Nebuď pořád tak trapný, přestaň na uživatele práskat a nech je žít.
Dobrý den,
souhlasím.
Luděk ![]()
@Vztahový expert píše:
Je nějaký důvod, proč vás mám pořád za zadkem? Jestli jste také gay, tak vězte, že u mě vám pšenka nepokvete, jsem zadán a jsem příteli věrný. Pokud to děláte kvůli tomu, že máte nudný a prázdný život, tak jako vztahový expert vám radím, abyste řešil příčinu, to jest nudný a prázdný život. Vztahovým expertem jsem, protože pracuji v neziskové společnosti jako mediátor a vystudoval jsem po VŠE obor, který souvisí se sociální psychologií a vztahy. V oblasi sociální práce mám osmiletou praxi, nejen jako mediátor a byl jsem na půlroční stáži v USA. Konkretizovat obor a školu kvůli ochraně soukromí nebudu. Jsem materiálně zajištěn a tuto práci vykonávám jako poslání a koníček, mohl bych ze dne na den skončit a do konce života už nepracovat.Luděk
Já si nezačal! ![]()
@Vztahový expert píše:
Nebo ho naprášil jege. Který asi nepochopil, že hon dělá tomu někomu, kdo se za profilem kuřete skrývá, dobře. Honit trolla je stejné jako jeho krmení.Luděk
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat