Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20831
18.1.24 19:58
@jege píše:
A můj příspěvek byl reakcí na uvedenou reakci! :jazyk:Něčí předpoklady mě nezajímají, to problém dotyčného, klidně si s @admin může řešit, co chce, ale já adminům naopak doporučím se na to také soustředit, jelikož mám velice silný dojem, a to nejenom já, že @Vztahový expert je další alter ego naší staré známe Andromedy, Polední bouře, Lišky obecné, Malinové marmelády, Zákeřné berušky a dalších jejích reinkarnací! :cert: :jazyk:

Dobrý den,
ano, je to možné a máme také své tipy. Systém nám ovšem nic neprozradil a tak jsme ve fázi obezřetnosti.

Mějte se hezky

Jana :srdce:

• načítám...
18.1.24 20:01
@admin píše:
Dobrý den,
ano, je to možné a máme také své tipy. Systém nám ovšem nic neprozradil a tak jsme ve fázi obezřetnosti.

Mějte se hezky

Jana :srdce:

Dobrý den,

možné to není, vím to lépe než jege. ;) Když už tu jste, prosím vás o to, abyste projela poslední komentáře uživatele jege, který mě v posledních dnech pronásleduje, snaží se mě přes příspěvky mimo téma vtáhnout do diskuzí o blbostech a celkově jeho vystupování zde je na hraně pravidel tohoto webu. Já dostal za off-topic napomenutí od vašeho kolegy, které bylo oprávněné a dávám si na to už pozor, abych nekazil diskuzní požitek ostatním. Zatímco uživatel jege každým dnem přitvrzuje. Toto je jen prosba, nic víc. Mějte se krásně a vám i celému adminskému týmu přeji krásný večer.

Luděk

• načítám...
Klopotkova
18.1.24 20:22
@jege píše:
Nic není horší než chování uživatelky AndromedaXYZ, Polední bouře, Liška obecná, Zákerná beruška, Divoké kuře a dalších X reinkarnací, které sem třeba doplní další přispěvatelé! :cert:

Ta paní ti asi hodně leží v žaludku. Je to jen internetová diskuse. Ona ti nějak ublížila nebo tě nechtěla?

• Upravit
Mango_Lassi
18.1.24 20:23

Ale @jege, copak nevidíš, že Vztahový expert má úplně jiný (chytřejší) mozek?
:lol:

• Upravit
15915
18.1.24 20:24
@jege píše:
Nic není horší než chování uživatelky AndromedaXYZ, Polední bouře, Liška obecná, Zákerná beruška, Divoké kuře a dalších X reinkarnací, které sem třeba doplní další přispěvatelé! :cert:

8o
Tak koukám, že jsem se včera moc nespletla… že má to kuře něco společného s Liškou? :think: :nevim:

Příspěvek upraven 18.01.24 v 20:25

• načítám...
Mango_Lassi
18.1.24 20:25
@Černá Madonna píše:
8o
Tak koukám, že jsem se moc nespletla… že má to kuře něco společného s Liškou? :think: :nevim:

Kuře byla samozřejmě liška.

• Upravit
15915
18.1.24 20:27
@Mango_Lassi píše:
Kuře byla samozřejmě liška.

Nj, už to tak asi vypadá. :lol:

• načítám...
Mango_Lassi

Luděk je naštěstí gayíčko, ty mám nejradši :mrgreen:

• Upravit
35937
@Klopotkova píše:
Ta paní ti asi hodně leží v žaludku. Je to jen internetová diskuse. Ona ti nějak ublížila nebo tě nechtěla?

Ale vždyť to sama dobře víš, jelikož jsi do Války na Ukrajině rovněž nahlížela a byla svědkem toho, jak tam trollila, vysmívala se napadené straně a radovala se ze všech úspěchů okupantů, tak tu teď ze sebe nedělej blbou! :cert:

• načítám...
35937
18.1.24 20:30
@Mango_Lassi píše:
Ale @jege, copak nevidíš, že Vztahový expert má úplně jiný (chytřejší) mozek? :lol:

Mně připomíná Uzbeka Ruslana, co měl soba, ale třeba dáš lepší tip, kdo to je. Jenom neříkej, že to je nováček, jelikož na to moc dobře zná, jak to tu chodí… ;)

• načítám...
Mango_Lassi
18.1.24 20:30
@jege píše:
Mně připomíná Uzbeka Ruslana, co měl soba, ale třeba dáš lepší tip, kdo to je. Jenom neříkej, že to je nováček, jelikož na to moc dobře zná, jak to tu chodí… ;)

Nováček to není, ale mám jiný tip.

• Upravit
Klopotkova
18.1.24 20:32
@jege píše:
Ale vždyť to sama dobře víš, jelikož jsi do Války na Ukrajině rovněž nahlížela a byla svědkem toho, jak tam trollila, vysmívala se napadené straně a radovala se ze všech úspěchů okupantů, tak tu teď ze sebe nedělej blbou! :cert:

Nic takového jsem od ní nečetla. A i kdyby dělala to, o čem píšeš, tak je to pouze její věc. Máme tady svobodu slova a ty jsi kdo nebo co, že chceš cenzurovat příspoěvky ostatních uživatelů. Moc to tady prožíváš. A rozhodně si nemyslím, že Polední bouře byla reinkarnovaná. Já jsem s ní měla velmi dobré vztahy a mám dposud, i když mi přebrala jednoho muže.

Příspěvek upraven 18.01.24 v 20:33

• Upravit
35937
@Mango_Lassi píše:
Nováček to není, ale mám jiný tip.

A podělíš se? Třeba v SZ? Jinak v noci neusnu… :think:

Že by O? 8o

• načítám...
Mango_Lassi
@jege píše:
A podělíš se? Třeba v SZ? Jinak v noci neusnu… :think:Že by O? 8o

O???

• Upravit
35937
18.1.24 20:34
@Klopotkova píše:
Nic takového jsem od ní nečetla. A i kdyby dělala to, o čem píšeš, tak je to pouze její věc. Máme tady svobodu slova a ty jsi kdo nebo co, že chceš cenzurovat příspoěvky ostatních uživatelů. Moc to tady prožíváš. A rozhodně si nemyslím, že Polední bouže byla reinkarnovaná.

Ale ostatní to četli a myslí si to, a to včetně adminů, takže za neustále reinkarnace a vytrvalé ignorování pravidel eMimina si zaslouží trvalý ban! :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová