Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Sonarka
17.1.24 01:13
@Lorre píše: :mrgreen: :mrgreen: hele, budeš mi to překrucovat? :cert: Chceš snad povolat vymítače? :nevim:
A tos ještě zapomněla na to, že beru ženy jen od 25 do 45 :P

A jen do 65 kilo :mrgreen: :P
No jasny, chci.. :jazyk: Prijed me poradne vym…sakra nevim, jak se to slovo sklonuje :lol: :mrgreen: :P No proste vyhnat ze me to spatne :P :mrgreen:

• Upravit
30555
17.1.24 01:30
@Sonarka píše:
A jen do 65 kilo :mrgreen: :P
No jasny, chci.. :jazyk: Prijed me poradne vym…sakra nevim, jak se to slovo sklonuje :lol: :mrgreen: :P No proste vyhnat ze me to spatne :P :mrgreen:
:pankac: :mrgreen: Dobře, dobře. Přijedu tedy. Ale pamatuj, že není cesty návratu. Jakmile začnu konat, nemohu zcela zaručit, že to bude bezpečné. Bude to zcela nevyspitatelne a nedokážu předpovědět následky :nevim: :nevim:.
  • načítám...
Sonarka
17.1.24 01:45
@Lorre píše: :pankac: :mrgreen: Dobře, dobře. Přijedu tedy. Ale pamatuj, že není cesty návratu. Jakmile začnu konat, nemohu zcela zaručit, že to bude bezpečné. Bude to zcela nevyspitatelne a nedokážu předpovědět následky :nevim: :nevim:.
:mrgreen: :P Umim si to predstavit :jazyk:
  • Upravit
30555
17.1.24 06:39
@Sonarka píše: :mrgreen: :P Umim si to predstavit :jazyk:

Ano neboť tu je zjevně víc nevyzpytatelných aspektu :lol: :oops:

• načítám...
zmrzlik
17.1.24 09:41
@Sonarka píše: :mrgreen: Jsem si te uplne zive predstavila…ty alias gynekolog :mrgreen: „Slecno, ne, nechodte mi hned na to kreslo, pojdme si nejdriv chvili povidat a az se lepe pozname, pak jeste chvili hrajte prosim nedostupnou…nez mi tu pr.cinu ukazete“ :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ještě když bude podávat souvlaki a zmrzlinu, bude na něj stát fronta žen až na náměstí. :jazyk:

• Upravit
30555
17.1.24 09:44
@zmrzlik píše:
Ještě když bude podávat souvlaki a zmrzlinu, bude na něj stát fronta žen až na náměstí. :jazyk:

Vidim že se už hlasis :P. Akorát nevím jestli na gynekologii nebo proktologii :think:

• načítám...
zmrzlik
17.1.24 09:46
@Lorre píše:
Já dělám všecko najednou, jsem profesionální vrtac :mrgreen:. Chceš taky něco vyvrtat? :nevim:
Tehdy sem takhle třeba vrtal a prásk, barák bez elektřiny :mrgreen:.

Jo chci. Potřebuju nové stropy ze sádroše. Ale radši ti vypnu el.Vem si akučku. :lol:

• Upravit
zmrzlik
17.1.24 09:47
@Lorre píše:
Vidim že se už hlasis :P. Akorát nevím jestli na gynekologii nebo proktologii :think:

No jasné, že na gyndu. :P :mrgreen: Kvůli souvlaki to jednou přežiju. :mrgreen:

• Upravit
30555
17.1.24 09:49
@zmrzlik píše:
Jo chci. Potřebuju nové stropy ze sádroše. Ale radši ti vypnu el.Vem si akučku. :lol:

Neboj se, máš štěstí, že zároveň jsem i zedník a elektrikář, takže si to po sobě opravim :lol:.

• načítám...
30555
17.1.24 09:51
@zmrzlik píše:
No jasné, že na gyndu. :P :mrgreen: Kvůli souvlaki to jednou přežiju. :mrgreen:

A výborně. Takze potřebují tu napsat rok výroby, jestli už byly nějaké závady, zda funguje vstřikování, promazavani, atp… 8)

• načítám...
zmrzlik
17.1.24 09:53
@Lorre píše:
Neboj se, máš štěstí, že zároveň jsem i zedník a elektrikář, takže si to po sobě opravim :lol:.

Tak hlavně, že vrtáš pod šťávou. :mrgreen: :jazyk:

• Upravit
zmrzlik
17.1.24 09:57
@Lorre píše:
A výborně. Takze potřebují tu napsat rok výroby, jestli už byly nějaké závady, zda funguje vstřikování, promazavani, atp… 8)
:mrgreen: V záruce, bez závad a funguje jak s kým. :mrgreen: Záleží jaký je servis. :pankac:
  • Upravit
30555
17.1.24 11:00
@zmrzlik píše: :mrgreen: V záruce, bez závad a funguje jak s kým. :mrgreen: Záleží jaký je servis. :pankac:

A tak to by jste paní mela zkusit jeste využít záruku. Já když tak koukám, tak tu byla minimálně 2×-3× opravovana spojka, známky sjetých disku, motor táhne dobře?. Taky to bude chtít vyměnit filtry a dotáhnout těsnění. No, aby tl nedošlo brzy do stavu kterému u nás říkáme konečná stanice :think:.

• načítám...
zmrzlik
17.1.24 11:58
@Lorre píše:
A tak to by jste paní mela zkusit jeste využít záruku. Já když tak koukám, tak tu byla minimálně 2×-3× opravovana spojka, známky sjetých disku, motor táhne dobře?. Taky to bude chtít vyměnit filtry a dotáhnout těsnění. No, aby tl nedošlo brzy do stavu kterému u nás říkáme konečná stanice :think:.
Možná ta druhá oprava byl špatný technik. :cert:
2×. :mrgreen: Asi nevymenil ložiska, bo furt slyším klepání. :pocitac:Já ti dám konečnou stanicí. :cert:
  • Upravit
zmrzlik
17.1.24 12:02

Možná to měl jako melouch, ani fakturu nenapsal správně. :pocitac: A ještě za něj kolega musel provést drobné úpravy. Asi změním servis. :jazyk:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová