Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sonarka píše:
A jen do 65 kilo![]()
No jasny, chci..Prijed me poradne vym…sakra nevim, jak se to slovo sklonuje
![]()
![]()
No proste vyhnat ze me to spatne
![]()
@Lorre píše:![]()
Dobře, dobře. Přijedu tedy. Ale pamatuj, že není cesty návratu. Jakmile začnu konat, nemohu zcela zaručit, že to bude bezpečné. Bude to zcela nevyspitatelne a nedokážu předpovědět následky
![]()
.
@Sonarka píše:![]()
Umim si to predstavit
Ano neboť tu je zjevně víc nevyzpytatelných aspektu
![]()
@Sonarka píše:Jsem si te uplne zive predstavila…ty alias gynekolog
„Slecno, ne, nechodte mi hned na to kreslo, pojdme si nejdriv chvili povidat a az se lepe pozname, pak jeste chvili hrajte prosim nedostupnou…nez mi tu pr.cinu ukazete“
![]()
![]()
Ještě když bude podávat souvlaki a zmrzlinu, bude na něj stát fronta žen až na náměstí. ![]()
@zmrzlik píše:
Ještě když bude podávat souvlaki a zmrzlinu, bude na něj stát fronta žen až na náměstí.
Vidim že se už hlasis
. Akorát nevím jestli na gynekologii nebo proktologii ![]()
@Lorre píše:
Já dělám všecko najednou, jsem profesionální vrtac. Chceš taky něco vyvrtat?
Tehdy sem takhle třeba vrtal a prásk, barák bez elektřiny.
Jo chci. Potřebuju nové stropy ze sádroše. Ale radši ti vypnu el.Vem si akučku. ![]()
@Lorre píše:
Vidim že se už hlasis. Akorát nevím jestli na gynekologii nebo proktologii
No jasné, že na gyndu.
Kvůli souvlaki to jednou přežiju. ![]()
@zmrzlik píše:
Jo chci. Potřebuju nové stropy ze sádroše. Ale radši ti vypnu el.Vem si akučku.
Neboj se, máš štěstí, že zároveň jsem i zedník a elektrikář, takže si to po sobě opravim
.
@zmrzlik píše:
No jasné, že na gyndu.![]()
Kvůli souvlaki to jednou přežiju.
A výborně. Takze potřebují tu napsat rok výroby, jestli už byly nějaké závady, zda funguje vstřikování, promazavani, atp… ![]()
@Lorre píše:
Neboj se, máš štěstí, že zároveň jsem i zedník a elektrikář, takže si to po sobě opravim.
Tak hlavně, že vrtáš pod šťávou.
![]()
@Lorre píše:
A výborně. Takze potřebují tu napsat rok výroby, jestli už byly nějaké závady, zda funguje vstřikování, promazavani, atp…
@zmrzlik píše:V záruce, bez závad a funguje jak s kým.
Záleží jaký je servis.
A tak to by jste paní mela zkusit jeste využít záruku. Já když tak koukám, tak tu byla minimálně 2×-3× opravovana spojka, známky sjetých disku, motor táhne dobře?. Taky to bude chtít vyměnit filtry a dotáhnout těsnění. No, aby tl nedošlo brzy do stavu kterému u nás říkáme konečná stanice
.
@Lorre píše:Možná ta druhá oprava byl špatný technik.
A tak to by jste paní mela zkusit jeste využít záruku. Já když tak koukám, tak tu byla minimálně 2×-3× opravovana spojka, známky sjetých disku, motor táhne dobře?. Taky to bude chtít vyměnit filtry a dotáhnout těsnění. No, aby tl nedošlo brzy do stavu kterému u nás říkáme konečná stanice.
Možná to měl jako melouch, ani fakturu nenapsal správně.
A ještě za něj kolega musel provést drobné úpravy. Asi změním servis. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A jen do 65 kilo

Prijed me poradne vym…sakra nevim, jak se to slovo sklonuje
No proste vyhnat ze me to spatne

No jasny, chci..