Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30554
12.1.24 19:53
@My Melody píše: :kytka: Jeeeej, jaka to polahoda pro oci, usi a vsechny smysly, kdyz se konecne v diskuzich misto te proflakle, konformni, osklive anglictiny, objevi schone deutsche sprache, hned se mi srdicko zahralo :srdce:
Chlap v me posteli musi byt Ital, Francouz, Cech, Nemec, Slovak a Rus, protoze to jsou jazyky, ktere se mi libi, anglicky mluvici chlap je zasadne odmitanej, protoze mluvi osklivym jazykem a do me postele fonetickeho esteta nesmi! :cert:Příspěvek upraven 12.01.24 v 19:42

Zní to jak když někomu říkám, že jsem měl ráno nemilosrdný průjem :lol:. So Kiss me the way that you would if we die tonight :dance: :dance:

• načítám...
30554
12.1.24 19:55
@Sonarka píše:
No dobre dobre, ja uz mlcim :nevim: :P Ani o Prazakovi nesmim mluvit…? :jazyk: Ne, neboj, jen te skadlim :P Vsak vim, ze jinak budu bita :jazyk: :mrgreen:

Jo můžeš, až si budeš balit věci :P

• načítám...
Sonarka
12.1.24 20:02
@aiwwa píše:
Jako všichni najednou nebo postupně? :lol:
:mrgreen: :lol:
  • Upravit
Sonarka
12.1.24 20:03
@Mango_Lassi píše:
@Sonarka když vidím tvůj obleček, tak mám chuť si pořídit něco submisivního :lol: abysme byly do páru :P

Vsak ty uz pekny oblecek mas :nevim: :P :mrgreen: :pankac:

• Upravit
15908
12.1.24 20:18
@Lorre píše:
Zní to jak když někomu říkám, že jsem měl ráno nemilosrdný průjem :lol:. So Kiss me the way that you would if we die tonight :dance: :dance:
:mrgreen:
Už zase? :mrgreen:
  • načítám...
30554
12.1.24 20:19
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Už zase? :mrgreen:
:nevim: hezká píseň :nevim:
  • načítám...
148550
12.1.24 20:19
@ontarova.stara píše:
Sonarka je prece Ontar, tak neblbni :mrgreen:.

Tos mu tenhle obleček koupila pod stromeček?

• načítám...
ontarova.stara
12.1.24 20:21
@Anna766 píše:
Tos mu tenhle obleček koupila pod stromeček?

K Mikulasi, pod stromeckem mel pouta a tri Plznicky. Ja jsem empaticka zena, se vi, ne?

• Upravit
15908
12.1.24 20:21
@Lorre píše: :nevim: hezká píseň :nevim:
:mrgreen:
Tentokrát jsem myslela ten průjem. :mrgreen:
  • načítám...
30554
12.1.24 20:24
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Tentokrát jsem myslela ten průjem. :mrgreen:

Tak každý o svém oblíbeném no :mrgreen:

• načítám...
148550
12.1.24 20:26
@ontarova.stara píše:
K Mikulasi, pod stromeckem mel pouta a tri Plznicky. Ja jsem empaticka zena, se vi, ne?
@ontarova.stara píše:
K Mikulasi, pod stromeckem mel pouta a tri Plznicky. Ja jsem empaticka zena, se vi, ne?

Sakr bléé. Co plánuješ na Valentýna?

• načítám...
ontarova.stara
12.1.24 20:28
@Anna766 píše:
Sakr bléé. Co plánuješ na Valentýna?

Bic a pryc :mrgreen:!
Ne, vazne, kdyz tu to zase po par mesicich ctu, velebim Ontara jako Boha. Dokonce jsem mu dnes i obalila zampiony, jak me ty mistni diskuze o kktech znejistily (nebo rozneznily?).

• Upravit
15908
12.1.24 20:30
@Lorre píše:
Tak každý o svém oblíbeném no :mrgreen:

Nemáš po mě chtít zase nějakou dobrou radu, jak se nevy.srat z podoby. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
Mango_Lassi
12.1.24 20:32
@ontarova.stara píše:
Bic a pryc :mrgreen:!
Ne, vazne, kdyz tu to zase po par mesicich ctu, velebim Ontara jako Boha. Dokonce jsem mu dnes i obalila zampiony, jak me ty mistni diskuze o kktech znejistily (nebo rozneznily?).

Udělala jsem guláš z hlívy! Jo, místní diskuze jsou dobrý motivátor :lol:

• Upravit
17874
12.1.24 21:04
@aiwwa píše:
Jako všichni najednou nebo postupně? :lol:
:oops: Vsichni najednou, vytvorime polygamni, verny zvazek, Ital bude se mnou diskutovat o mode a varit v kuchyni a uklizet. Francouz by se mnou vedl filozoficke debaty, varil a uklizel. Cech a Slovak budou se mnou diskutovat o politice, zabezpecovat domacnost, opravy a uklizet a Rus bude komponovat hudbu, zpivat, starat se o zahradu a bazen a uklizet. A vsicni vydelavaji, kdyz ja nemuzu pracovat, protoze nemam cas, protoze musim psat na Emimino, protoze jsem Lorre a mam tu moc prace. :*
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová