Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@My Melody píše:Jeeeej, jaka to polahoda pro oci, usi a vsechny smysly, kdyz se konecne v diskuzich misto te proflakle, konformni, osklive anglictiny, objevi schone deutsche sprache, hned se mi srdicko zahralo
Chlap v me posteli musi byt Ital, Francouz, Cech, Nemec, Slovak a Rus, protoze to jsou jazyky, ktere se mi libi, anglicky mluvici chlap je zasadne odmitanej, protoze mluvi osklivym jazykem a do me postele fonetickeho esteta nesmi!Příspěvek upraven 12.01.24 v 19:42
Zní to jak když někomu říkám, že jsem měl ráno nemilosrdný průjem
. So Kiss me the way that you would if we die tonight
![]()
@Sonarka píše:
No dobre dobre, ja uz mlcim![]()
Ani o Prazakovi nesmim mluvit…?
Ne, neboj, jen te skadlim
Vsak vim, ze jinak budu bita
![]()
Jo můžeš, až si budeš balit věci ![]()
@Mango_Lassi píše:
@Sonarka když vidím tvůj obleček, tak mám chuť si pořídit něco submisivníhoabysme byly do páru
Vsak ty uz pekny oblecek mas
![]()
@Lorre píše:
Zní to jak když někomu říkám, že jsem měl ráno nemilosrdný průjem. So Kiss me the way that you would if we die tonight
![]()
@ontarova.stara píše:
Sonarka je prece Ontar, tak neblbni.
Tos mu tenhle obleček koupila pod stromeček?
@Anna766 píše:
Tos mu tenhle obleček koupila pod stromeček?
K Mikulasi, pod stromeckem mel pouta a tri Plznicky. Ja jsem empaticka zena, se vi, ne?
@Černá Madonna píše:
Tentokrát jsem myslela ten průjem.
Tak každý o svém oblíbeném no ![]()
@ontarova.stara píše:
K Mikulasi, pod stromeckem mel pouta a tri Plznicky. Ja jsem empaticka zena, se vi, ne?
@ontarova.stara píše:
Sakr bléé. Co plánuješ na Valentýna?
@Anna766 píše:
Sakr bléé. Co plánuješ na Valentýna?
Bic a pryc
!
Ne, vazne, kdyz tu to zase po par mesicich ctu, velebim Ontara jako Boha. Dokonce jsem mu dnes i obalila zampiony, jak me ty mistni diskuze o kktech znejistily (nebo rozneznily?).
@Lorre píše:
Tak každý o svém oblíbeném no
Nemáš po mě chtít zase nějakou dobrou radu, jak se nevy.srat z podoby.
![]()
@ontarova.stara píše:
Bic a pryc!
Ne, vazne, kdyz tu to zase po par mesicich ctu, velebim Ontara jako Boha. Dokonce jsem mu dnes i obalila zampiony, jak me ty mistni diskuze o kktech znejistily (nebo rozneznily?).
Udělala jsem guláš z hlívy! Jo, místní diskuze jsou dobrý motivátor ![]()
@aiwwa píše:
Jako všichni najednou nebo postupně?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat