Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@My Melody píše:Vsichni najednou, vytvorime polygamni, verny zvazek, Ital bude se mnou diskutovat o mode a varit v kuchyni a uklizet. Francouz by se mnou vedl filozoficke debaty, varil a uklizel. Cech a Slovak budou se mnou diskutovat o politice, zabezpecovat domacnost, opravy a uklizet a Rus bude komponovat hudbu, zpivat, starat se o zahradu a bazen a uklizet. A vsicni vydelavaji, kdyz ja nemuzu pracovat, protoze nemam cas, protoze musim psat na Emimino, protoze jsem Lorre a mam tu moc prace.
@Černá Madonna píše:
Tak to máš recht.
Ale, je zase fajn předpokládat, že všichni budou na úklid.…teda samozřejmě krom toho nejdůležitějšího.
![]()
Na sex mi v tom výpočtu chybí horkokrevný Španěl.
@Anna766 píše:
Na sex mi v tom výpočtu chybí horkokrevný Španěl.
@My Melody píše:Vsichni najednou, vytvorime polygamni, verny zvazek, Ital bude se mnou diskutovat o mode a varit v kuchyni a uklizet. Francouz by se mnou vedl filozoficke debaty, varil a uklizel. Cech a Slovak budou se mnou diskutovat o politice, zabezpecovat domacnost, opravy a uklizet a Rus bude komponovat hudbu, zpivat, starat se o zahradu a bazen a uklizet. A vsicni vydelavaji, kdyz ja nemuzu pracovat, protoze nemam cas, protoze musim psat na Emimino, protoze jsem Lorre a mam tu moc prace.
No a co ten Nemec..?
Toho posles za Sonarkou vid
![]()
@Sonarka píše:
No a co ten Nemec..?Toho posles za Sonarkou vid
![]()
![]()
![]()
Nalakam ho na levný bratwurst, pivo a unesu ho. Místo něj přijedu já ![]()
@Lorre píše:
Nalakam ho na levný bratwurst, pivo a unesu ho. Místo něj přijedu já
@stinga píše:ale to my všichni tady dávno víme
Tak hlavně, no a co, ne? Takových tu je. ![]()
@Sonarka píše:![]()
No a co budes delat s unesenym Helmutem..?
![]()
Nejake orgie u tebe doma..?
Předám ho do modré ústřice v kostýmu policajta ![]()
@Sonarka píše:A nebo Madonne do klece
![]()
No vida dvě mouchy jednou ranou ![]()
@Sonarka píše:A nebo Madonne do klece
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat