Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lorre píše:
Já nejsem žádný alfa ani nic takového, vůbec si to nemyslím, jsem průměrný muž s kladama a záporama, jen to je po několikáté co ta mura Betty vyjadřuje veřejne své sympatie, proto na to reaguji
Ja vim, to byla narazka na pacienty, kteri na zenskom foru cvirikaji maminam o sobe, ze jsou alfasamci.
Tys nic takoveho o sobe netvrdil, vzdyt vim co pisu, kdyz ja jsem ty.
@Lorre píše:
Já nejsem žádný alfa ani nic takového, vůbec si to nemyslím, jsem průměrný muž s kladama a záporama, jen to je po několikáté co ta mura Betty vyjadřuje veřejne své sympatie, proto na to reaguji
Jsem četla s kládama, až jsem se lekla.
@Betty MacDonald píše:
@Ploskutáček Lorre alfasamec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jasně že je alfa - už jen přežít mezi těmi tisíci žen tady a zachovat si duševní zdraví, to je jasný důkaz alfasamcismu. To s centimetry nahoře či důle nemá nic spollečného.
@Ploskutáček píše:
Jasně že je alfa - už jen přežít mezi těmi tisíci žen tady a zachovat si duševní zdraví, to je jasný důkaz alfasamcismu. To s centimetry nahoře či důle nemá nic spollečného.
V tom případě jsi taky alfasamec. Kolikrát to taky mám problém zde přežít a to jsem ženská
![]()
@jenom_chlap píše: ¨Němec a má jen pracovní. Tak to kecá, stejně jako že si půl roku nevrznul.
No minule si musel auto půjčovat, že chtěl jet někam dál s dětmi…
Auto má prý jen jeho ex a té nechce říkat… že je Němec neznamená, že je za vodou ![]()
@Černá Madonna píše:
A jaký by sis tu tak představovala?
Nejlépe moje vylepšená verze
chytřejší, krásnější, bohatší
![]()
@Marki1985 píše:
Nejlépe moje vylepšená verze![]()
![]()
chytřejší, krásnější, bohatší
![]()
![]()
@Marki1985 píše:
V tom případě jsi taky alfasamec. Kolikrát to taky mám problém zde přežít a to jsem ženská![]()
![]()
Tomu nevěřím. Každý, kdo tu zůstane 100+ příspěvků, si to tady nakonec oblíbí, to je vědecky ověřený fakt. Emimčo je jako kokain - dáš si lainu a nejde přestat… Pohltí tě to jako černá díra. A to děti nemám, nekojím, prostě mateřství neprovozuji, pouze provozuji zábavnou formu amatérské gynekologie.
@Lorre píše:Šmarjá
Počkat ona platí i hotel?No tak to je jiná, tak Sonarko chci tě
![]()
@Sonarka píše: ŠmarjáPlatili jsme jednou pobyt na víkend na půl…jinak jsem nikdy nic neplatila
Nevím kde to berete
![]()
Nevadí tak mne to zaplatíš, ne?
![]()
@Sonarka píše: ŠmarjáPlatili jsme jednou pobyt na víkend na půl…jinak jsem nikdy nic neplatila
Nevím kde to berete
![]()
Tak jsem to blbe zachytila, nekde jsem neco cetla, zes platila, tak beru zpet.
Stejne,
priste neplat 1/2, panacek rad zaplati, vzdyt te i manzelku odrbava 4 leta, tak jiste rad zaplati, nech ho, at on jezdi za tebou, chudacek, aby se neunavil,
on te mel uz pred 4 lety pozvat k sobe a na oslavu tveho prichodu ohnostrojem nad barakem napsat do nebe " miluji te, meine tschechische Liebe" a vubec. ![]()
@zmrzlik píše:
Noo, tak já se snažímAle asi jsem zhýčkaná. Asiati mě nikdy nebrali.
@My Melody píše:
Tak jsem to blbe zachytila, nekde jsem neco cetla, zes platila, tak beru zpet.Stejne,priste neplat 1/2, panacek rad zaplati, vzdyt te i manzelku odrbava 4 leta, tak jiste rad zaplati, nech ho, at on jezdi za tebou, chudacek, aby se neunavil,
on te mel uz pred 4 lety pozvat k sobe a na oslavu tveho prichodu ohnostrojem nad barakem napsat do nebe " miluji te, meine tschechische Liebe" a vubec.
Fuj němčina je fakt oškliva ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat