Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sonarka píše:
Tak vídáme se na půli cesty většinou… párkrát byl tu, ale pracovně..ale on nemá své auto, jen pracovní
Smankote to k tobě doteď nejezdí? Možná za pár let se hecne a dojede až k tobě ![]()
@zmrzlik píše:
Noo, tak já se snažímAle asi jsem zhýčkaná. Asiati mě nikdy nebrali.
Je to jen taková taktika, aby tím odehnal ten dav jeho ctitelek.
![]()
@Lorre píše:
Jakože musím mít 25 cm?![]()
No na Alfu jo
A já jsem skromná. Mně stačí delta.
@Černá Madonna píše:
Je to jen taková taktika, aby tím odehnal ten dav jeho ctitelek.![]()
Tak to je blbá taktika. Funguje přesně opačně
![]()
@Černá Madonna píše:
Je to jen taková taktika, aby tím odehnal ten dav jeho ctitelek.![]()
No, aby mu nakonec v harému nezůstala jen věrná Klopotková. Asi vím, kdo Lorre je. A potvrzuji, že se Lorre zbytečně podceňuje. ![]()
@zmrzlik píše:
No na Alfu joA já jsem skromná. Mně stačí delta.
Však to by tě zabilo ne ![]()
@zmrzlik píše:
No, aby mu nakonec v harému nezůstala jen věrná Klopotková. Asi vím, kdo Lorre je. A potvrzuji, že se Lorre zbytečně podceňuje.
Jakože si odhalila, že jsem Detsa co chce vyhladit lidstvo? ![]()
@Lorre píše:
Jakože si odhalila, že jsem Detsa co chce vyhladit lidstvo?
Nene.
@Lorre píše:
Přidal bych více smajlíků ať to má grady
Nemuzes byt alfasamec. Protoze nic takove jak alfasamec v lidske spolecnosti neni, je to davno vyvraceny mytus, ktery si hyckaji zamindrakovani troubove.
Kdejakej dement je alfasamec. Pro idiotku je aafasamcem idiot, protoze ona nema rozumovou kapacitu, aby rozumela tomu, ze ma do cineni s idiotem, pro hajzlikovou bude alfasamec hajzl, pro princeznu bude alfa princ, kazdy dle sveho gusta. ![]()
A jinak zakladateli, jses vedle, protoze Lorre jsem ja
a Pirko je adminka Matej
@My Melody píše:
Nemuzes byt alfasamec. Protoze nic takove jak alfasamec v lidske spolecnosti neni, je to davno vyvraceny mytus, ktery si hyckaji zamindrakovani troubove.A jinak zakladateli, jses vedle, protoze Lorre jsem ja
Kdejakej dement je alfasamec. Pro idiotku je aafasamcem idiot, protoze ona nema rozumovou kapacitu, aby rozumela tomu, ze ma do cineni s idiotem, pro hajzlikovou bude alfasamec hajzl, pro princeznu bude alfa princ, kazdy dle sveho gusta.
a Pirko je adminka Matej
Já nejsem žádný alfa ani nic takového, vůbec si to nemyslím, jsem průměrný muž s kladama a záporama, jen to je po několikáté co ta mura Betty vyjadřuje veřejne své sympatie, proto na to reaguji ![]()
@Sonarka píše:
Tak vídáme se na půli cesty většinou… párkrát byl tu, ale pracovně..ale on nemá své auto, jen pracovní
Chlap ma jezdit za tebou, Sonarka!!! A ne ty do pul cesty, aby to nemel chudacek tezky a jeste ani nezaplati ten posr. hotel? Chlap te nema odrbavat, proto Helmut neni chlap, ale odrbavac a parodie na chlapa, chlap ma jezdit za tebou, furt, a ma ti zlozit k noham kvetiny, basne ( samosebou on je jejich autorem ) a celou jeho silenou lasku, pak je to chlap a ne odrbavac. ![]()
@My Melody píše:
Chlap ma jezdit za tebou, Sonarka!!! A ne ty do pul cesty, aby to nemel chudacek tezky a jeste ani nezaplati ten posr. hotel? Chlap te nema odrbavat, proto Helmut neni chlap, ale odrbavac a parodie na chlapa, chlap ma jezdit za tebou, furt, a ma ti zlozit k noham kvetiny, basne ( samosebou on je jejich autorem ) a celou jeho silenou lasku, pak je to chlap a ne odrbavac.
Počkat ona platí i hotel?
No tak to je jiná, tak Sonarko chci tě
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat