Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30628
12.1.24 14:37
@Sonarka píše:
Tak vídáme se na půli cesty většinou… párkrát byl tu, ale pracovně..ale on nemá své auto, jen pracovní :think:

Smankote to k tobě doteď nejezdí? Možná za pár let se hecne a dojede až k tobě :jazyk:

• načítám...
15952
12.1.24 14:37
@zmrzlik píše:
Noo, tak já se snažím :mrgreen: Ale asi jsem zhýčkaná. Asiati mě nikdy nebrali.

Je to jen taková taktika, aby tím odehnal ten dav jeho ctitelek. :P :mrgreen:

• načítám...
zmrzlik
12.1.24 14:39
@Lorre píše:
Jakože musím mít 25 cm? 8o :mrgreen:

No na Alfu jo :mrgreen: A já jsem skromná. Mně stačí delta.

• Upravit
zmrzlik
12.1.24 14:42
@Černá Madonna píše:
Je to jen taková taktika, aby tím odehnal ten dav jeho ctitelek. :P :mrgreen:

Tak to je blbá taktika. Funguje přesně opačně :mrgreen: :P

• Upravit
30628
12.1.24 14:45
@Černá Madonna píše:
Je to jen taková taktika, aby tím odehnal ten dav jeho ctitelek. :P :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
zmrzlik
12.1.24 14:52

No, aby mu nakonec v harému nezůstala jen věrná Klopotková. Asi vím, kdo Lorre je. A potvrzuji, že se Lorre zbytečně podceňuje. :pankac:

• Upravit
30628
12.1.24 14:55
@zmrzlik píše:
No na Alfu jo :mrgreen: A já jsem skromná. Mně stačí delta.

Však to by tě zabilo ne :lol:

• načítám...
30628
12.1.24 14:56
@zmrzlik píše:
No, aby mu nakonec v harému nezůstala jen věrná Klopotková. Asi vím, kdo Lorre je. A potvrzuji, že se Lorre zbytečně podceňuje. :pankac:

Jakože si odhalila, že jsem Detsa co chce vyhladit lidstvo? :lol:

• načítám...
zmrzlik
12.1.24 14:58
@Lorre píše:
Však to by tě zabilo ne :lol:
:mrgreen: No ješte žiju. Já vždycky radši zhasnu lampu. :jazyk:
  • Upravit
zmrzlik
12.1.24 14:59
@Lorre píše:
Jakože si odhalila, že jsem Detsa co chce vyhladit lidstvo? :lol:

Nene.

• Upravit
17888
12.1.24 15:02
@Lorre píše:
Přidal bych více smajlíků ať to má grady

Nemuzes byt alfasamec. Protoze nic takove jak alfasamec v lidske spolecnosti neni, je to davno vyvraceny mytus, ktery si hyckaji zamindrakovani troubove.

:) Kdejakej dement je alfasamec. Pro idiotku je aafasamcem idiot, protoze ona nema rozumovou kapacitu, aby rozumela tomu, ze ma do cineni s idiotem, pro hajzlikovou bude alfasamec hajzl, pro princeznu bude alfa princ, kazdy dle sveho gusta. :)

A jinak zakladateli, jses vedle, protoze Lorre jsem ja :oops: a Pirko je adminka Matej

• načítám...
30628
12.1.24 15:11
@My Melody píše:
Nemuzes byt alfasamec. Protoze nic takove jak alfasamec v lidske spolecnosti neni, je to davno vyvraceny mytus, ktery si hyckaji zamindrakovani troubove.

:) Kdejakej dement je alfasamec. Pro idiotku je aafasamcem idiot, protoze ona nema rozumovou kapacitu, aby rozumela tomu, ze ma do cineni s idiotem, pro hajzlikovou bude alfasamec hajzl, pro princeznu bude alfa princ, kazdy dle sveho gusta. :)

A jinak zakladateli, jses vedle, protoze Lorre jsem ja :oops: a Pirko je adminka Matej

Já nejsem žádný alfa ani nic takového, vůbec si to nemyslím, jsem průměrný muž s kladama a záporama, jen to je po několikáté co ta mura Betty vyjadřuje veřejne své sympatie, proto na to reaguji :P

• načítám...
30628
12.1.24 15:12
@zmrzlik píše:
Nene.

A kdo teda? :mrgreen:

• načítám...
17888
12.1.24 15:14
@Sonarka píše:
Tak vídáme se na půli cesty většinou… párkrát byl tu, ale pracovně..ale on nemá své auto, jen pracovní :think:

Chlap ma jezdit za tebou, Sonarka!!! A ne ty do pul cesty, aby to nemel chudacek tezky a jeste ani nezaplati ten posr. hotel? Chlap te nema odrbavat, proto Helmut neni chlap, ale odrbavac a parodie na chlapa, chlap ma jezdit za tebou, furt, a ma ti zlozit k noham kvetiny, basne ( samosebou on je jejich autorem ) a celou jeho silenou lasku, pak je to chlap a ne odrbavac. :jazyk:

• načítám...
30628
12.1.24 15:16
@My Melody píše:
Chlap ma jezdit za tebou, Sonarka!!! A ne ty do pul cesty, aby to nemel chudacek tezky a jeste ani nezaplati ten posr. hotel? Chlap te nema odrbavat, proto Helmut neni chlap, ale odrbavac a parodie na chlapa, chlap ma jezdit za tebou, furt, a ma ti zlozit k noham kvetiny, basne ( samosebou on je jejich autorem ) a celou jeho silenou lasku, pak je to chlap a ne odrbavac. :jazyk:

Počkat ona platí i hotel? :dance: No tak to je jiná, tak Sonarko chci tě :mrgreen: :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová