Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2769
15.1.24 12:39
@My Melody píše:
Tak jsem to blbe zachytila, nekde jsem neco cetla, zes platila, tak beru zpet.Stejne, :) priste neplat 1/2, panacek rad zaplati, vzdyt te i manzelku odrbava 4 leta, tak jiste rad zaplati, nech ho, at on jezdi za tebou, chudacek, aby se neunavil, :D on te mel uz pred 4 lety pozvat k sobe a na oslavu tveho prichodu ohnostrojem nad barakem napsat do nebe " miluji te, meine tschechische Liebe" a vubec. :cert:

Hele, něco souhlasím ale zase bych to nepřeháněl. Fakt se nemusíme kvůli ženské posra…

• načítám...
2769
15.1.24 12:42
@My Melody píše:
Tak jsem to blbe zachytila, nekde jsem neco cetla, zes platila, tak beru zpet.Stejne, :) priste neplat 1/2, panacek rad zaplati, vzdyt te i manzelku odrbava 4 leta, tak jiste rad zaplati, nech ho, at on jezdi za tebou, chudacek, aby se neunavil, :D on te mel uz pred 4 lety pozvat k sobe a na oslavu tveho prichodu ohnostrojem nad barakem napsat do nebe " miluji te, meine tschechische Liebe" a vubec. :cert:
Hele, něco souhlasím ale zase bych to nepřeháněl. Fakt se nemusíme kvůli ženské posra.....
@My Melody píše: :) Taky se mi nelibi Asiati.
Ale nekdy… nekdy kdyz se pomichaji ruzne geny a v te zmeske jsou primichane i aziatske geny, nekdy vznikne mistrovske dilo. :srdce:

Jak nelíbí Asiati, rasistko.)))))) :mrgreen:

• načítám...
2769
15.1.24 12:45
@Sonarka píše:
Ja mu dam, ze podvadi, kudy chodi… :cert: Ho asi prijedu zkontrolovat :P :D Ne u nej si myslim, ze je to proste pohodlnost plus to, ze je asi do jiste miry hlidany…on treba ani nikam nechodi, o vikendu je porad doma…na pivo sel, jen kdyz mu ex odletela na dovcu, to najednou vymetal, kde mohl :mrgreen: :P 8) Takze je mi asi jasne, jak to u nich chodi…No dobre mu tak 8)

Jako že si nechá diktovat od ex jo, dobrej matroš.))

• načítám...
Sonarka
15.1.24 13:30
@jenom_chlap píše:
Jako že si nechá diktovat od ex jo, dobrej matroš.))

Spíš to asi ex nebude :P

• Upravit
17874
15.1.24 14:22
@jenom_chlap píše:
Jak nelíbí Asiati, rasistko.)))))) :mrgreen:

No nelibi, vypadaji jak deti, roztomile deti a to neni pro mne pro zenu sexy. Ale nekdy se ty geny tak nadherne pomichaji, cinske, japonske, belozske, europske, hawajske, polyneske… a jsou z toho dokonale, mistrovske kousky.

@jenom_chlap píše:
Hele, něco souhlasím ale zase bych to nepřeháněl. Fakt se nemusíme kvůli ženské posra…

Nemusite, ale muzete :D a kdyz se ze zenske pos…e, je to velice prijemny stav, jste uplne uzasni. :)

A Sonarka musi jednou prijit na to, ze i z ni se muze chlap posr. t, ze muze byt pro nekoho jedina a ze neni zakonite odkazana na odrbavacske Helmuty.
Ja te @Sonarka nebudu poklepavat po ramenou, aby ses v tom helmutovskom hovne patlala dal. Zaslouzis neco lepsiho. :kytka:

• načítám...
2769
15.1.24 14:36
@My Melody píše:
Nemusite, ale muzete :D a kdyz se ze zenske pos…e, je to velice prijemny stav, jste uplne uzasni. :)A Sonarka musi jednou prijit na to, ze i z ni se muze chlap posr. t, ze muze byt pro nekoho jedina a ze neni zakonite odkazana na odrbavacske Helmuty.
Ja te @Sonarka nebudu poklepavat po ramenou, aby ses v tom helmutovskom hovne patlala dal. Zaslouzis neco lepsiho. :kytka: [/ci
@Sonarka píše:
Spíš to asi ex nebude :P

Přece by Ti nelhal.) :mrgreen:

• načítám...
30604
15.1.24 14:37
@My Melody píše:
Nemusite, ale muzete :D a kdyz se ze zenske pos…e, je to velice prijemny stav, jste uplne uzasni. :)A Sonarka musi jednou prijit na to, ze i z ni se muze chlap posr. t, ze muze byt pro nekoho jedina a ze neni zakonite odkazana na odrbavacske Helmuty.
Ja te @Sonarka nebudu poklepavat po ramenou, aby ses v tom helmutovskom hovne patlala dal. Zaslouzis neco lepsiho. :kytka:

Sbírám již oficiálně příspěvky na zapojení Sonarky do mého programu. Pojmenoval jsem to iniciativa na vymítání ďáblů. Chceš přispět? :P Beru i poukazy, vouchery, čokolády, sýry, romadur, bratwursty a tak… 8)

• načítám...
17874
15.1.24 18:27
@Lorre píše:
Sbírám již oficiálně příspěvky na zapojení Sonarky do mého programu. Pojmenoval jsem to iniciativa na vymítání ďáblů. Chceš přispět? :P Beru i poukazy, vouchery, čokolády, sýry, romadur, bratwursty a tak… 8)
:mrgreen: Rada prispeju na dobrou vec! Navrhuju vymitani dabla z Helmuta, odchytime ho na hranicich do site, vystavime ho v kleci ostudy na Vaclavaku a na kleci bude napis, : " Helmut von Emimino" - odrbavac a prznitel ceskych zen". :jazyk:

Příspěvek upraven 15.01.24 v 18:39

• načítám...
Sonarka
15.1.24 18:39
@My Melody píše:
Ja te @Sonarka nebudu poklepavat po ramenou, aby ses v tom helmutovskom hovne patlala dal. Zaslouzis neco lepsiho. :kytka:

Jenze k tomu se potrebuji odmilovat a pak znovu zamilovat :D Nevim zda se to nekdy jeste povede :lol: :think: Ja cekam kazdy rok, ze me to prejde… :D Ale nekdy mam dojem, ze tohle je na dozivoti :lol: :jazyk: :cert: Uz jen proto, jak je to silene, kolik to ma trhlin a nedostatku a presto to porad drzi…to musi mit nejaky hodne pevny zaklad… :think: Ale proc, to se me neptejte, to je nad moje chapani :D Racionalni duvod neexistuje. Mozna je to nejaka posedlost a je na case, aby Lorre nastoupil se svym vymitanim :P :mrgreen: :jazyk: :jazyk:

• Upravit
15940
15.1.24 19:47
@Sonarka píše:
Jenze k tomu se potrebuji odmilovat a pak znovu zamilovat :D Nevim zda se to nekdy jeste povede :lol: :think: Ja cekam kazdy rok, ze me to prejde… :D Ale nekdy mam dojem, ze tohle je na dozivoti :lol: :jazyk: :cert: Uz jen proto, jak je to silene, kolik to ma trhlin a nedostatku a presto to porad drzi…to musi mit nejaky hodne pevny zaklad… :think: Ale proc, to se me neptejte, to je nad moje chapani :D Racionalni duvod neexistuje. Mozna je to nejaka posedlost a je na case, aby Lorre nastoupil se svym vymitanim :P :mrgreen: :jazyk: :jazyk:
:lol:
Vidím to tak… že ani všemocný Lorre nepomůže. :think: :nevim:
Joo… láska je holt láska :andel:
Tady je lidský rozum bez šance. :P :kytka:
  • načítám...
Sonarka
15.1.24 20:22
@Černá Madonna píše: :lol:
Vidím to tak… že ani všemocný Lorre nepomůže. :think: :nevim:
Joo… láska je holt láska :andel:
Tady je lidský rozum bez šance. :P :kytka:

Jo je to jako s nemocemi…nektere jsou intenzivni, ale rychle pominou a nektere jsou chronicke a uz se jich nikdy nezbavime :lol: :jazyk:

• Upravit
15940
15.1.24 20:41
@Sonarka píše:
Jo je to jako s nemocemi…nektere jsou intenzivni, ale rychle pominou a nektere jsou chronicke a uz se jich nikdy nezbavime :lol: :jazyk:
:lol:
Jj, dobře vím o čem mluvíš. Člověk si říká… nesmím na něj myslet, přece nejsem úplně blbá, přece, už bych sakra měla mít rozum :zed: :mrgreen:
A stejně si tím nijak nepomůžeš. :nevim:
Jak se jednou zapíše do tvé mysli a srdce… je hodně těžké ho vymazat.
O zápisu do jiných tělesných orgánů, už raději vůbec nemluvím. :P… Tam to bývá už opravdu hodně nezapomenutelným zážitkem. :P :andel:
  • načítám...
30604
15.1.24 21:07
@Sonarka píše:
Jenze k tomu se potrebuji odmilovat a pak znovu zamilovat :D Nevim zda se to nekdy jeste povede :lol: :think: Ja cekam kazdy rok, ze me to prejde… :D Ale nekdy mam dojem, ze tohle je na dozivoti :lol: :jazyk: :cert: Uz jen proto, jak je to silene, kolik to ma trhlin a nedostatku a presto to porad drzi…to musi mit nejaky hodne pevny zaklad… :think: Ale proc, to se me neptejte, to je nad moje chapani :D Racionalni duvod neexistuje. Mozna je to nejaka posedlost a je na case, aby Lorre nastoupil se svym vymitanim :P :mrgreen: :jazyk: :jazyk:

Chceš využít me sluzby? :jazyk: :cert: Vidím, že budeš velký případ a vymitacich ritualu bude potřeba mnoho

• načítám...
30604
15.1.24 21:08
@Černá Madonna píše: :lol:
Jj, dobře vím o čem mluvíš. Člověk si říká… nesmím na něj myslet, přece nejsem úplně blbá, přece, už bych sakra měla mít rozum :zed: :mrgreen:
A stejně si tím nijak nepomůžeš. :nevim:
Jak se jednou zapíše do tvé mysli a srdce… je hodně těžké ho vymazat.
O zápisu do jiných tělesných orgánů, už raději vůbec nemluvím. :P… Tam to bývá už opravdu hodně nezapomenutelným zážitkem. :P :andel:

Ano to je svatá pravda. Emimino mám jednoznačně spojeno s konečníkem. Navíc obsah z drtivé časti odpovídá přilehlé části konečníku 8)

• načítám...
15940
15.1.24 22:37
@Lorre píše:
Ano to je svatá pravda. Emimino mám jednoznačně spojeno s konečníkem. Navíc obsah z drtivé časti odpovídá přilehlé části konečníku 8)
:mrgreen:
Nj, ale každý nemá mozek v prd.eli jako ty. :mrgreen: :nevim:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová