Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@My Melody píše:
Tak jsem to blbe zachytila, nekde jsem neco cetla, zes platila, tak beru zpet.Stejne,priste neplat 1/2, panacek rad zaplati, vzdyt te i manzelku odrbava 4 leta, tak jiste rad zaplati, nech ho, at on jezdi za tebou, chudacek, aby se neunavil,
on te mel uz pred 4 lety pozvat k sobe a na oslavu tveho prichodu ohnostrojem nad barakem napsat do nebe " miluji te, meine tschechische Liebe" a vubec.
Hele, něco souhlasím ale zase bych to nepřeháněl. Fakt se nemusíme kvůli ženské posra…
@My Melody píše:Hele, něco souhlasím ale zase bych to nepřeháněl. Fakt se nemusíme kvůli ženské posra.....
Tak jsem to blbe zachytila, nekde jsem neco cetla, zes platila, tak beru zpet.Stejne,priste neplat 1/2, panacek rad zaplati, vzdyt te i manzelku odrbava 4 leta, tak jiste rad zaplati, nech ho, at on jezdi za tebou, chudacek, aby se neunavil,
on te mel uz pred 4 lety pozvat k sobe a na oslavu tveho prichodu ohnostrojem nad barakem napsat do nebe " miluji te, meine tschechische Liebe" a vubec.
@My Melody píše:Taky se mi nelibi Asiati.
Ale nekdy… nekdy kdyz se pomichaji ruzne geny a v te zmeske jsou primichane i aziatske geny, nekdy vznikne mistrovske dilo.
Jak nelíbí Asiati, rasistko.)))))) ![]()
@Sonarka píše:
Ja mu dam, ze podvadi, kudy chodi…Ho asi prijedu zkontrolovat
![]()
Ne u nej si myslim, ze je to proste pohodlnost plus to, ze je asi do jiste miry hlidany…on treba ani nikam nechodi, o vikendu je porad doma…na pivo sel, jen kdyz mu ex odletela na dovcu, to najednou vymetal, kde mohl
![]()
![]()
Takze je mi asi jasne, jak to u nich chodi…No dobre mu tak
Jako že si nechá diktovat od ex jo, dobrej matroš.))
@jenom_chlap píše:
Jako že si nechá diktovat od ex jo, dobrej matroš.))
Spíš to asi ex nebude ![]()
@jenom_chlap píše:
Jak nelíbí Asiati, rasistko.))))))
No nelibi, vypadaji jak deti, roztomile deti a to neni pro mne pro zenu sexy. Ale nekdy se ty geny tak nadherne pomichaji, cinske, japonske, belozske, europske, hawajske, polyneske… a jsou z toho dokonale, mistrovske kousky.
@jenom_chlap píše:
Hele, něco souhlasím ale zase bych to nepřeháněl. Fakt se nemusíme kvůli ženské posra…
Nemusite, ale muzete
a kdyz se ze zenske pos…e, je to velice prijemny stav, jste uplne uzasni. ![]()
A Sonarka musi jednou prijit na to, ze i z ni se muze chlap posr. t, ze muze byt pro nekoho jedina a ze neni zakonite odkazana na odrbavacske Helmuty.
Ja te @Sonarka nebudu poklepavat po ramenou, aby ses v tom helmutovskom hovne patlala dal. Zaslouzis neco lepsiho. ![]()
@My Melody píše:
Nemusite, ale muzetea kdyz se ze zenske pos…e, je to velice prijemny stav, jste uplne uzasni.
A Sonarka musi jednou prijit na to, ze i z ni se muze chlap posr. t, ze muze byt pro nekoho jedina a ze neni zakonite odkazana na odrbavacske Helmuty.
Ja te @Sonarka nebudu poklepavat po ramenou, aby ses v tom helmutovskom hovne patlala dal. Zaslouzis neco lepsiho.[/ci
@Sonarka píše:
Spíš to asi ex nebudePřece by Ti nelhal.)
@My Melody píše:
Nemusite, ale muzetea kdyz se ze zenske pos…e, je to velice prijemny stav, jste uplne uzasni.
Ja te @Sonarka nebudu poklepavat po ramenou, aby ses v tom helmutovskom hovne patlala dal. Zaslouzis neco lepsiho.
Sbírám již oficiálně příspěvky na zapojení Sonarky do mého programu. Pojmenoval jsem to iniciativa na vymítání ďáblů. Chceš přispět?
Beru i poukazy, vouchery, čokolády, sýry, romadur, bratwursty a tak… ![]()
@Lorre píše:
Sbírám již oficiálně příspěvky na zapojení Sonarky do mého programu. Pojmenoval jsem to iniciativa na vymítání ďáblů. Chceš přispět?Beru i poukazy, vouchery, čokolády, sýry, romadur, bratwursty a tak…
Příspěvek upraven 15.01.24 v 18:39
@My Melody píše:
Ja te @Sonarka nebudu poklepavat po ramenou, aby ses v tom helmutovskom hovne patlala dal. Zaslouzis neco lepsiho.
Jenze k tomu se potrebuji odmilovat a pak znovu zamilovat
Nevim zda se to nekdy jeste povede
Ja cekam kazdy rok, ze me to prejde…
Ale nekdy mam dojem, ze tohle je na dozivoti
Uz jen proto, jak je to silene, kolik to ma trhlin a nedostatku a presto to porad drzi…to musi mit nejaky hodne pevny zaklad…
Ale proc, to se me neptejte, to je nad moje chapani
Racionalni duvod neexistuje. Mozna je to nejaka posedlost a je na case, aby Lorre nastoupil se svym vymitanim
![]()
@Sonarka píše:
Jenze k tomu se potrebuji odmilovat a pak znovu zamilovatNevim zda se to nekdy jeste povede
![]()
![]()
![]()
Uz jen proto, jak je to silene, kolik to ma trhlin a nedostatku a presto to porad drzi…to musi mit nejaky hodne pevny zaklad…
Racionalni duvod neexistuje. Mozna je to nejaka posedlost a je na case, aby Lorre nastoupil se svym vymitanim
![]()
![]()
![]()
@Černá Madonna píše:
Vidím to tak… že ani všemocný Lorre nepomůže.![]()
Joo… láska je holt láska
Tady je lidský rozum bez šance.![]()
Jo je to jako s nemocemi…nektere jsou intenzivni, ale rychle pominou a nektere jsou chronicke a uz se jich nikdy nezbavime
![]()
@Sonarka píše:
Jo je to jako s nemocemi…nektere jsou intenzivni, ale rychle pominou a nektere jsou chronicke a uz se jich nikdy nezbavime![]()
@Sonarka píše:
Jenze k tomu se potrebuji odmilovat a pak znovu zamilovatNevim zda se to nekdy jeste povede
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chceš využít me sluzby?
Vidím, že budeš velký případ a vymitacich ritualu bude potřeba mnoho
@Černá Madonna píše:
Jj, dobře vím o čem mluvíš. Člověk si říká… nesmím na něj myslet, přece nejsem úplně blbá, přece, už bych sakra měla mít rozum![]()
A stejně si tím nijak nepomůžeš.
Jak se jednou zapíše do tvé mysli a srdce… je hodně těžké ho vymazat.
O zápisu do jiných tělesných orgánů, už raději vůbec nemluvím.… Tam to bývá už opravdu hodně nezapomenutelným zážitkem.
![]()
Ano to je svatá pravda. Emimino mám jednoznačně spojeno s konečníkem. Navíc obsah z drtivé časti odpovídá přilehlé části konečníku ![]()
@Lorre píše:
Ano to je svatá pravda. Emimino mám jednoznačně spojeno s konečníkem. Navíc obsah z drtivé časti odpovídá přilehlé části konečníku
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat