Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Černá Madonna píše:
Bohužel Luďku,
Divokekure tu nebývá, ale chodím sem já.Julie
Dobrý den,
tak to jsem rád, že mám další virtuální kamarádku. Ale raději bych měl za kamarádky vás obě.
Luděk
Napsal mi admin, že píšu mimo téma. Tak se omlouvám, že jsem zde položil dotaz ohledně uživatelky Divokure.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Dobrý den,tak to jsem rád, že mám další virtuální kamarádku. Ale raději bych měl za kamarádky vás obě.
Luděk
Nyní je smazána, ale věřím, že se určitě zase brzy vrátí.
Tak nesmutni.
Trpělivost přináší růže… říká se.
Julie
@Černá Madonna píše:
Tak nesmutni.
Trpělivost přináší růže… říká se.Julie
Nechci psát mimo téma už, ale snad to nebude až tak vadit. Děkuji. Jdu si udělat po náročném dni kávu. Večer se tu opět objevím.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Napsal mi admin, že píšu mimo téma. Tak se omlouvám, že jsem zde položil dotaz ohledně uživatelky Divokure.Luděk
Tak tomu nevěřím… to musí být určitě nějaký omyl.
Tady mimo téma píšeme někdy téměř všichni.
Julie
@Sonarka píše:
Nj, ty jsi nas original![]()
![]()
A navíc je skromnej, to ho taky prozradí vždycky ![]()
@Černá Madonna píše:
Tak tomu nevěřím… to musí být určitě nějaký omyl.
Tady mimo téma píšeme někdy téměř všichni.Julie
Není to omyl, byl jsem upozorněn adminem M. Na nic nebo nikoho nečekám, abych byl trpělivý, jen se ptám, kde je Divokekure, které najednou zmizelo.
Luděk
@Disident Emimča píše:
A navíc je skromnej, to ho taky prozradí vždycky
Lorre má penis jen 9cm ve ztopořeném stavu. Říkal to o sobě.
@Disident Emimča píše:
A navíc je skromnej, to ho taky prozradí vždycky
@Sonarka píše:Oba vrazit do jednoho..?
Téda, koukam, ze jsi opravdu odbornik
![]()
Jo klidně jeden termín na vše ![]()
@Černá Madonna píše:
Tak nesmutni.
Trpělivost přináší růže… říká se.Julie
Já taky věřím. Ale nemám na co nebo někoho čekat, proto nevím, proč bych měl být trpělivý. Tedy kromě mého chlupatého přítele, který je teď mimo domov. Jinak mám pocit, že na mě nikdo zvědavý. Tak jsem myslel to mé nečekání na nic nebo nikoho.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Není to omyl, byl jsem upozorněn adminem M. Na nic nebo nikoho nečekám, abych byl trpělivý, jen se ptám, kde je Divokekure, které najednou zmizelo.Luděk
Té jdu po krku já, takže se tu nikdy moc dlouho neohřeje! To má za to, že si dělala srandu z vážných věcí a trollila v tématu o Ukrajině!
![]()
@jege píše:
Té jdu po krku já, takže se tu nikdy moc dlouho neohřeje! To má za to, že si dělala srandu z vážných věcí a trollila v tématu o Ukrajině!![]()
Jdete po krku někomu z diskuzního fóra? Jestli vy nemáte nudný život, pane.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Jdete po krku někomu z diskuzního fóra? Jestli vy nemáte nudný život, pane.Luděk
Hele, jsi tu dva dny i s cestou a víš prd. Dobře, že je ta trolka pryč, i když ona se stejně zas reinkarnuje. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat