Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@My Melody píše:
Chodim na jedno velke zahranicne forum, neni to vylucne materske forum, je to forum, kde se resi vsechno, od spolecenskych, partnerskych az po polit. otazky. A ta atmosmera je tam jina, je to jedno z nejvetsich for, maji funkci ignor, pouziva se vyjimecne, nikto nechce byt na ignore listu, takze se hazjllikove limituji v osobnich utocich, ktere jsou tady tak rozsirene, protoze tady takova funkce neni. O to vic maji tady praci admini, kteri z nejakeho nepochopitelneho duvodu toto od mitaji a pri udelovani banu rozhoduji prisne subjektivne,podle pocasi, menstruacniho kalendare, nazorovych sympatii a parnych a neparnych dni v mesici.
Někde to ignorování mají, ale je to spíš výjimka, ne pravidlo.
Luděk
@My Melody píše:
Dobry den, vztahovy experte Ludku.
Pres mail.
Pani Melodickaa
Díky za odpověď. Přišlo mi divné, že by po banu šlo dále působit na webu.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Díky za odpověď. Přišlo mi divné, že by po banu šlo dále působit na webu.Luděk
Ban se dava na tyden, opakovane bany jsou pak neveky veku.
Myslím, že se tady vše dost a zbytečně přeceňuje. Když někoho nechci číst, tak ho nečtu, ani nijak na něj nereaguji.
@Klopotkova píše:
Myslím, že se tady vše dost a zbytečně přeceňuje. Když někoho nechci číst, tak ho nečtu, ani nijak na něj nereaguji.
Ti hloupější dělají pravý opak.
Luděk
@Klopotkova píše:
Na vsak to je jediny zpusob, ktery funguje, to delam, oni pak dolezaji a zebraji o pozornost leta a protoze ty to nectes, muze napsat cokoli, proto pak je potreba neustale dokola psat, ze to nectes, aby bylo pro ostatni v te diskuzi jasny, ze nereagujes ne protoze s tim dotycnym souhlasis, nebo protoze nemas argument k tomu co pise.
Ja porovnavam dve fora, ktere poznam, nejaky cast mi nebylo jasny, proc je zrovna tady to prostredi toxicke, podle mne to neni lidmi, lide jsou vsude vice-mene stejni, je to pravidlami a adminovanim diskuzi. Kolik lidi je uz zadalo, aby zavedli ignorovaci funkci, jenze to neudelaji, jim nejde o to, aby se tady lidi dobre citili, z nejakeho duvodu si mysli, ze jim to ubere ctenost, co je blbost.
@Vztahový expert píše:
Ti hloupější dělají pravý opak.Luděk
Právě. Někteří lidé jsou za hádky a urážky vděční, aspoň si mohou vybít svoji frustrací.
@My Melody píše:
Na vsak to je jediny zpusob, ktery funguje, to delam, oni pak dolezaji a zebraji o pozornost leta a protoze ty to nectes, muze napsat cokoli, proto pak je potreba neustale dokola psat, ze to nectes, aby bylo pro ostatni v te diskuzi jasny, ze nereagujes ne protoze s tim dotycnym souhlasis, nebo protoze nemas argument k tomu co pise.Ja porovnavam dve fora, ktere poznam, nejaky cast mi nebylo jasny, proc je zrovna tady to prostredi toxicke, podle mne to neni lidmi, lide jsou vsude vice-mene stejni, je to pravidlami a adminovanim diskuzi. Kolik lidi je uz zadalo, aby zavedli ignorovaci funkci, jenze to neudelaji, jim nejde o to, aby se tady lidi dobre citili, z nejakeho duvodu si mysli, ze jim to ubere ctenost, co je blbost.
Já tady na pár lidí taky nereaguji.
@My Melody píše:
Na vsak to je jediny zpusob, ktery funguje, to delam, oni pak dolezaji a zebraji o pozornost leta a protoze ty to nectes, muze napsat cokoli, proto pak je potreba neustale dokola psat, ze to nectes, aby bylo pro ostatni v te diskuzi jasny, ze nereagujes ne protoze s tim dotycnym souhlasis, nebo protoze nemas argument k tomu co pise.Ja porovnavam dve fora, ktere poznam, nejaky cast mi nebylo jasny, proc je zrovna tady to prostredi toxicke, podle mne to neni lidmi, lide jsou vsude vice-mene stejni, je to pravidlami a adminovanim diskuzi. Kolik lidi je uz zadalo, aby zavedli ignorovaci funkci, jenze to neudelaji, jim nejde o to, aby se tady lidi dobre citili, z nejakeho duvodu si mysli, ze jim to ubere ctenost, co je blbost.
To já klidně přestanu reagovat a nechám komukoliv pocit, že diskusi na e-miminu vyhrál
Je to jen diskusní fórum s lidmi, které neznám, patrně je v životě nikdy neuvidím a pokud jim diskusní vítězství nade mnou udělá dobře na duši, mohu si připsat čárku za dobrý skutek
Stejně je u hodně zdejších diskutujících znát, že se jim asi něco v reálném životě nedaří a zde si vybíjí svou frustraci. Protože člověk, který se fakt má dobře a je v pohodě, přeci nemá zapotřebí být útočný na internetu a názorové neshody tahat do osobní roviny.
@rmot píše:
To já klidně přestanu reagovat a nechám komukoliv pocit, že diskusi na e-miminu vyhrálJe to jen diskusní fórum s lidmi, které neznám, patrně je v životě nikdy neuvidím a pokud jim diskusní vítězství nade mnou udělá dobře na duši, mohu si připsat čárku za dobrý skutek
Stejně je u hodně zdejších diskutujících znát, že se jim asi něco v reálném životě nedaří a zde si vybíjí svou frustraci. Protože člověk, který se fakt má dobře a je v pohodě, přeci nemá zapotřebí být útočný na internetu a názorové neshody tahat do osobní roviny.
Podle té první věty to vypadá, že máte za to, že druzí diskutují kvůli výhře. Což ovšem vypovídá o tom, jak k diskuzím přistupejete vy. Jako k boji. To je mylný předpoklad. Dokud se ho nezbavíte, nebudete schopen nikdy diskutovat na úrovni, kterou diskuze o závažných tématech vyžadují, protože věcnost pro vás bude až na druhém či dalším místě.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Podle té první věty to vypadá, že máte za to, že druzí diskutují kvůli výhře. Což ovšem vypovídá o tom, jak k diskuzím přistupejete vy. Jako k boji. To je mylný předpoklad. Dokud se ho nezbavíte, nebudete schopen nikdy diskutovat na úrovni, kterou diskuze o závažných tématech vyžadují, protože věcnost pro vás bude až na druhém či dalším místě.Luděk
Luďku, já s vámi většinou souhlasím, tady ovšem uživatel rmot reagoval v kontextu na uživatelku My Melody ohledně toho vítězství na netu.
@Klopotkova píše:
Luďku, já s vámi většinou souhlasím, tady ovšem uživatel rmot reagoval v kontextu na uživatelku My Melody ohledně toho vítězství na netu.
Aha, tak to beru zpět, když to bylo myšleno jinak. Hodně lidí totiž skutečně ty diskuze jako boj bere, proto jsem automaticky předpokládal, že rmot je jedním z nich, zvláště když napsal to, co napsal. Jako expertovi mi nedělá problém uznat, že jsem něco přehlédl a omylem diskutérovi vložil do klávesnice něco, co nenapsal. rmotovi se tímto omlouvám.
Luděk
@rmot píše:
To já klidně přestanu reagovat a nechám komukoliv pocit, že diskusi na e-miminu vyhrálJe to jen diskusní fórum s lidmi, které neznám, patrně je v životě nikdy neuvidím a pokud jim diskusní vítězství nade mnou udělá dobře na duši, mohu si připsat čárku za dobrý skutek
souhlas, nekto kto konstatne vystavuje na netu svoji uzasnost a svuj uzasny zivot a pritom potrebuje kopat do jinych, tim ukazuje, ze realita bude opacna. Spokojeny clovek to nedela, nema to za potreby, nema si co na netu ventilovat, to delaji lidi s dosranym zivotem, kteri si ventiluji ve virtualu sve „patologie“, malost, frustrace, zavist, atd, tim, ze ublizuji ostatnim, rikaji tim o sobe mnohem vic, jak by chteli.
@zmrzlik píše:Lorre je Ferda Mravenec. Práce všeho druhu.
To bych se divila.
tomu jdou ruce dozadu.
![]()
@Klopotkova píše:
Presne tak, souhlasim…
Ja si klidne vyslechnu i spatne nazory na mou osobu, nejen ty dobre…a kdyz chce nekdo rypat, tak at, rada mu to vratim
Neumim si predstavit, kdybych si zablokovala vsechny, co by se me mohli nejak dotknout a diskutovala jen se slunickari, to bych tady posla nudou
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat