Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Sonarka
12.1.24 07:12
@rmot píše:
@Sonarka Tak tomu říkám pořádný avatar :palec: :D

Ano, musím tu do konce roku někoho ulovit :P :mrgreen:

• Upravit
10923
12.1.24 07:17
@stinga píše:
ale už 50.

Me se libi, ze tu je 5 dní a uz se stihnul tak rychle zorientovat kdo je kdo :lol: :mavam:

• načítám...
Sonarka
12.1.24 07:23
@Lorre píše:
Já myslím že to bude přímo Pírko. Už tu párkrát zkoušel hrát jiné identity a žvásty o tom, ze alfa samec s 20 cm penisem má jen penetrovat a nic jiného, tu psal vždycky :D
Že by Pírko psal, že on je ty.? 8o :lol: :think: Tak daleko má fantazie asi nesahá :D Ale podle mě si Elllen na něj hraje, je evidentně dobře informovaný o tom, co tu Pírko hlásal…asi nějaký fanoušek :D Bude to ten sracchcepomoci plus Doktor z hor Alex :lol:
  • Upravit
zmrzlik
12.1.24 07:45
@Sonarka píše: Že by Pírko psal, že on je ty.? 8o :lol: :think: Tak daleko má fantazie asi nesahá :D Ale podle mě si Elllen na něj hraje, je evidentně dobře informovaný o tom, co tu Pírko hlásal…asi nějaký fanoušek :D Bude to ten sracchcepomoci plus Doktor z hor Alex :lol:

Ty jsi doufám pravá :mrgreen: Stači, že Lorre chodi sám se sebou :jazyk: Tak ať mám aspoň jednu pravou konkurenci. :mrgreen: Marin nepočítám, to je starší dáma v letech. :P

• Upravit
1260
12.1.24 07:51

Hele a já jsem kdo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mám tu také dvojníka? Pokud ano ať se přihlásí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Sonarka
12.1.24 08:04
@zmrzlik píše:
Ty jsi doufám pravá :mrgreen: Stači, že Lorre chodi sám se sebou :jazyk: Tak ať mám aspoň jednu pravou konkurenci. :mrgreen: Marin nepočítám, to je starší dáma v letech. :P
:mrgreen: Jj, jsem velmi skutečná :P Ale ještě tu máme Madonnu :nevim: Ta pořád zve Lorreho do postele a do klece :nevim: :lol: :mrgreen:
  • Upravit
35937
12.1.24 08:33
@Ploskutáček píše:
Jege je moje nevlastni dvojce.

Siamské nevlastní dvojče! :cert: :mrgreen:

• načítám...
Klopotkova
12.1.24 08:39
@Lorre píše:
Dráždění musí být :mrgreen:

Ty si říkáš o rimming?

• Upravit
zmrzlik
12.1.24 08:53

@Lorre Brouku, jestli jsi i Madonna, má to svý výhody. S Lorrem si dám stejky a s Madonou smažák. :jazyk: Houby zle. :dance:

• Upravit
zmrzlik
12.1.24 08:57
@Sonarka píše: :mrgreen: Jj, jsem velmi skutečná :P Ale ještě tu máme Madonnu :nevim: Ta pořád zve Lorreho do postele a do klece :nevim: :lol: :mrgreen:
:mrgreen: Tak zvát může :jazyk:Oni jsou 2in 1. :P Jako když bude jako Madona, ješte si pokecáme. :mrgreen: Má to svý výhody.
  • Upravit
35937
12.1.24 09:06
@Sonarka píše: Že by Pírko psal, že on je ty.? 8o :lol: :think: Tak daleko má fantazie asi nesahá :D Ale podle mě si Elllen na něj hraje, je evidentně dobře informovaný o tom, co tu Pírko hlásal…asi nějaký fanoušek :D Bude to ten sracchcepomoci plus Doktor z hor Alex :lol:

Bože, to je zábava jak z mateřinky… :zed:

• načítám...
11467
12.1.24 09:20
@Sonarka píše:
Ano, musím tu do konce roku někoho ulovit :P :mrgreen:

Počkat, to je rajcovní profilovka. To jsi ty a v tom chodíš doma standardně, třeba i před návštěvama?

• načítám...
Sonarka
12.1.24 09:23
@Ploskutáček píše:
Počkat, to je rajcovní profilovka. To jsi ty a v tom chodíš doma standardně, třeba i před návštěvama?

No skoro… :mrgreen: Hlásíš se? Ale před tebou je ještě Lorre a Pírko :nevim: :P :mrgreen:

• Upravit
Sonarka
12.1.24 09:26
@zmrzlik píše: :mrgreen: Tak zvát může :jazyk:Oni jsou 2in 1. :P Jako když bude jako Madona, ješte si pokecáme. :mrgreen: Má to svý výhody.

Aha… :think: :lol: :P

• Upravit
11467
12.1.24 09:47
@Sonarka píše:
No skoro… :mrgreen: Hlásíš se? Ale před tebou je ještě Lorre a Pírko :nevim: :P :mrgreen:

Na Pírka ani Lorreho nemám, to jsou skuteční alfasamci tohoto fóra. Mně se ozvi, až budeš chtít číst něco megatrapnýho, shánět praczku, myczku, notebook nebo telefon.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová