Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to je smutná zpráva..
My jsme přišli v prosinci taky o psa, měli jsme Hovawartku, polámala si nožky, tak jsme ji museli dát utratit. Bylo jí 5 měsíců
Nyní máme buldočku a taky má takového velkého kámoše.
Drž se, bolí to moc, ale bude líp. Určitě si tam někde s pejskama běhá a je spokojená
![]()
Až na to budeš mít sílu, určitě si najdeš nového miláčka ![]()
Tak to je mi moc líto
Je vždy smutné když nám odejde člen rodiny. Taky jsem o jednoho pejska přišla… v květnu to bude rok, ale i tak se mi pořád stýská moc, i když už mám jiného
![]()
To je mi moc líto. Byl to krásný pejsek podle fotek. Torza žaludku se strašně bojím.
@HáňaSlab Takového přesně Šedého Tygra jsem měla
Pejsek je člen rodiny
Je mi jasný, jak ti bylo ![]()
Je mi to líto. Drž se… Určitě je v psím nebi taky dobře…
Teď musím pořádně oňufat tu mojí jorkšířici ![]()
Má ho právě kámoška, my jsme nakonec zvolili o hodně menší variantu psa a jsme spokojení, je to praktické. A už 2. doga.. to je opravdu moc smutné. A čím to? Vím, že velká plemena na to trpí, ale takovou smůlu mít.. Krmíš 2× denně?
@Korrrinka právě řeším něco podobného s kočkou,
selhávají nejspíš ledviny v pátek se rozhodne ![]()
13 let tu je s náma
takže ![]()
Omlouvam se, vlozeno nekolikrat ![]()
Příspěvek upraven 16.04.13 v 19:31
@HáňaSlab Dokonce jsem je krmila 3 krát za den. Abych tomu předešla :/ A stejně. U chovné fenky jsem nestihla ani operaci. Odešla na výstavě v Brně :/ Ted jsem operaci za (17 000 kč) stihla, ale stejně ![]()
@Korrrinka to je mi moc lito, chapu jak se citis, ja jsem mela taky dogu, dokonce uplne stejne vypadal - sedy harlekyn, umrel v sedmi letech na rakovinu zaludku.
![]()
@Korrrinka to je mi moc lito, chapu jak se citis, ja jsem mela taky dogu, dokonce uplne stejne vypadal - sedy harlekyn, umrel v sedmi letech na rakovinu zaludku.
![]()