Mám tu kočku snad kojit?

Anonymní
16.4.13 17:39

Mám tu kočku snad kojit?

Naše kočka je brzy odstavená, takže pořád provádí tzv. mléčný krok, leze po mě a cucá mi tričko atd, vše je oslintaný a prý to bude dělat navždy.. už jsem z ní na větvi.. a to už jí je 3/4 roku a kupujeme jí obča si kočičí mlíko

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
16.4.13 17:40

Tak zkusit to můžeš, ale asi má ostřejší zuby než dítě :-)

• Citovat
  • Upravit
2677
16.4.13 17:43
@ohýnek píše:
Tak zkusit to můžeš, ale asi má ostřejší zuby než dítě :-)

Hlavně s ochranným kloboučkem na bradavku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
:DD
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84

My měli kocoura, který byl taky brzy odstavený a cumlal nám trika ještě v 10ti letech :mrgreen:. Nic moc s tim nenaděláš.

• Citovat
  • Upravit
413
16.4.13 17:44

Ja bych kocku vykopla, vsak ona by si to rozmyslela..:DD ale pod budes kojit, prosim foto:D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.4.13 17:45

Co si pořídit čubu se štěňaty, mohla by tu kočku kojit :think:
Myslím, že MM by mohlo mít vliv na její budoucí chování..Víš, aby pak třeba nešla po Tvých dětech. Ty přeci MM pijou běžně, tak aby to z nich necítila a nebyla na ně agresivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.4.13 17:45

Náš takto cucá deku, má jednu deku a vyžaduje aby jsme si jí vzali na sebe, hned vyleze a začne (my tomu říkáme šuchlit) :mrgreen: ale nemyslím si že je to tím že byl odstavený brzo i když byl, naši měli kocoura a ten byl u kočky dlouho a dělal to taky akorát našich „šuchlil“ kožešinu na křesle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.4.13 17:47

Bude to dělat pořád, babička měla kocoura, co šel taky brzo od mámy a dělal to celý život.

Jinak „mléčný krok“ dělaly při mazlení všechny kočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.4.13 17:47

@martulkasloník ty jo, to ja jsem vubec nevedela, ze kocky tohle delaji a to jsem puvodem z vesnice a kocek jsme meli vzdycky jako nas…no jo, clovek se porad uci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.4.13 17:51

Taky by mě zajímalo jak probíhá lidsko-kočičí kojení :D Když mohla opice kojit jiné zvíře :D :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12262
16.4.13 17:52
@denizperi píše:
@martulkasloník ty jo, to ja jsem vubec nevedela, ze kocky tohle delaji a to jsem puvodem z vesnice a kocek jsme meli vzdycky jako nas…no jo, clovek se porad uci:)

možná že vesnické kočky to dělali ale ne u vás doma, já znám spíš kočky z bytů a ty to dělají snad všechny:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
16.4.13 17:54

Kočka to bude dělat furt :-) nic s tím nenadelas :-) naše u toho strašně vrni a proste ji chybi kontakt s matkou :-) tak ma aspon kontakt s panickou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Advise87
16.4.13 17:57

Tak náš kocour byl taky odstavený brzo a řešil to tím, že si cumlal špičku ocasu. Tak bych ji zkusila nastrčit ten ocas k tlamě, třeba to zabere a dám pokoj vám. :)

• Citovat
  • Upravit
4466
16.4.13 17:57

Naše kočka to dělá furt (4 roky), není to nic špatnýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat