Mám tu kočku snad kojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
16.4.13 20:08
@Prcek88 píše:
http://stahovak.nova.cz/…i-kocku.html8o

cháá, tak to mě fakt pobavilo :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.4.13 20:09
@K.Black píše:
8o no je fakt že když se spojí čoklové, že není sranda je odtrhnout, bože ještě že nejsem dr nebo sestra bych chcípla smíchy :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: že…to je historek, ale prej jsou zvyklí, vůbec jim to nepřijde, tak nevím :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.4.13 20:09

:D jestli nekojite vsechny tvory co to potrebujou jste sobecke:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.4.13 20:10
@wildcherry píše:
No baba přilítla s natrženou řítí, prej fakt vymazlená ženská. První nechtěla říct o co jde, ale pak to z ní lezlo.Prej vytírala, nevím, no prostě byla na čtyřech a pes(doga) ji ho strčil do řiti prý. Průser byl ten, prej psům totiž zvětší několikrát svůj objem a našel ven, musela ho od sebe vyrvat. Nevím jak dopadl pes, já ani netušila, že je toto možný 8o 8o 8o 8o. Ale na druhou stranu prej vytahovali už hezkou řádku skleniček ze zadku, dokonce i kečup-vždy prej omylem na to spadli :lol: :lol: :lol:…když to vykládal, byl u stolu i kolega co je teplej a jediný co na to řekl:,,no vy heteráci naděláte,, :lol:

8o 8o no když vytírá bez spoďárů se nemůže pak divit :mrgreen: a kečup pro jistotu kupuju Heinz, ten co se staví na víčko, kdybych se náhodou v kuchyni smekla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.4.13 20:10

Prece to mliko nevyhodim:D na emiminu se koji uplne vsechno.. az duchodci nebudou mit ma chleba, tak dobrovolnice budou chodit kojit do domovu duchodcu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.4.13 20:14
@Prcek88 píše:
http://stahovak.nova.cz/…i-kocku.html8o

Kdyz ji milujes, neni co resit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.4.13 20:14
@natyber píše:
8o 8o no když vytírá bez spoďárů se nemůže pak divit :mrgreen: a kečup pro jistotu kupuju Heinz, ten co se staví na víčko, kdybych se náhodou v kuchyni smekla :P

Mě to zavánělo tím, že to bylo schválně, ne že vytírala vyslečená :think:.Každopádně si to prostě nedokážu představit, ale to je tím, že doma mám občas vola, občas kance, ne psa :lol: :mrgreen:…Bych se mohla poptat na nějaké nové zážitky, i když možná ani raději néééé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.4.13 20:21

@wildcherry :pankac: :pankac: jj schválně přece se nepřizná :roll: ještě že máme fenu :mrgreen: kance mám taky občas doma ale vola častěji a někdy i prase no hotovej zvěřinec :lol: :lol: a konečně jsem se tady dozvěděla co s přebytečný mlékem co se mi tvoří v kozenách, zavolám mamce ať přijde s kočkou :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.4.13 20:22
@wildcherry píše:
No baba přilítla s natrženou řítí, prej fakt vymazlená ženská. První nechtěla říct o co jde, ale pak to z ní lezlo.Prej vytírala, nevím, no prostě byla na čtyřech a pes(doga) ji ho strčil do řiti prý. Průser byl ten, prej psům totiž zvětší několikrát svůj objem a našel ven, musela ho od sebe vyrvat. Nevím jak dopadl pes, já ani netušila, že je toto možný 8o 8o 8o 8o. Ale na druhou stranu prej vytahovali už hezkou řádku skleniček ze zadku, dokonce i kečup-vždy prej omylem na to spadli :lol: :lol: :lol:…když to vykládal, byl u stolu i kolega co je teplej a jediný co na to řekl:,,no vy heteráci naděláte,, :lol:

tak to je hustýýýýý 8o na chíře musí být zábava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.4.13 20:23

No konecne nam to doslo zeny.. prebytecne mleko noste nejlepe do ZOO:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.4.13 20:23

http://tn.nova.cz/…i-matku.html

ty kráso měla bych se nad sebou zamyslet, nejen že jsem svý kozy nedala dceři ale ani kocourovi :zed: :zed: jdu se nahlásit na sociálku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.4.13 20:25
@wildcherry píše:

oj, to jsem před několika rokama četla článek od nějakýho zkušenýho gynekologa, kde vypsal seznam zajímavých věcí, který musel vyndavat. Škoda, že už nevím, kde jsem to četla. Ale oni chtěli, aby vypsal všechno. Ten seznam měl několik desítek položek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.4.13 20:27
@tamata píše:
oj, to jsem před několika rokama četla článek od nějakýho zkušenýho gynekologa, kde vypsal seznam zajímavých věcí, který musel vyndavat. Škoda, že už nevím, kde jsem to četla. Ale oni chtěli, aby vypsal všechno. Ten seznam měl několik desítek položek :lol:

taky jsem něco takového četla, kdoví jeslti to nebylo to samé co ty, prý pastelky, svíčky atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.4.13 20:27
@denizperi píše:
No konecne nam to doslo zeny.. prebytecne mleko noste nejlepe do ZOO:D
:pankac: :pankac: do ZOO :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.4.13 20:28
@natyber píše:
@wildcherry :pankac: :pankac: jj schválně přece se nepřizná :roll: ještě že máme fenu :mrgreen: kance mám taky občas doma ale vola častěji a někdy i prase no hotovej zvěřinec :lol: :lol: a konečně jsem se tady dozvěděla co s přebytečný mlékem co se mi tvoří v kozenách, zavolám mamce ať přijde s kočkou :pankac: :pankac:

koukám, že to máme podobný doma :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný