Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Korrrinka píše:
@tamata Tak už vím, proč mám protivnýho manžela!!Není kojenej! Takže večer nasadím klobouček (už má nějaký zub) a bude se muset přisát!
No ty vole, tak proto
…no u nás už je pozdě, leda že bych odchytla nějakou kočku s koťatama
…jen aby mi pak nechodil večer se mrouskat a domů se vracel jen nažrat a vyspat ![]()
@wildcherry Hlavně aby neměl pak chudák blechy! Nikdy nevím jaká čubička je v okolí
jesstli chceš kočku, tak ti jí pošlu poštou ![]()
@tamata píše:
já kojim manželaJe po tom takovej klidnej a spokojenej, přesně jak praví laktační poradkyně
Tak ted jsem se fakt zasmala
![]()
@tamata píše:
já kojim manželaJe po tom takovej klidnej a spokojenej, přesně jak praví laktační poradkyně
@Prcek88 píše:
http://stahovak.nova.cz/…i-kocku.html
jdu blejt velebnosti
![]()
Hele co se to tu deje posledni dny? Takovou dobu byl od kojeni klid a ted toto.
![]()
To video je nechutny, ta zenska teda
@K.Black píše:
ale jo, šoupni to sem
No baba přilítla s natrženou řítí, prej fakt vymazlená ženská. První nechtěla říct o co jde, ale pak to z ní lezlo.Prej vytírala, nevím, no prostě byla na čtyřech a pes(doga) ji ho strčil do řiti prý. Průser byl ten, prej psům totiž zvětší několikrát svůj objem a našel ven, musela ho od sebe vyrvat. Nevím jak dopadl pes, já ani netušila, že je toto možný
. Ale na druhou stranu prej vytahovali už hezkou řádku skleniček ze zadku, dokonce i kečup-vždy prej omylem na to spadli
…když to vykládal, byl u stolu i kolega co je teplej a jediný co na to řekl:,,no vy heteráci naděláte,, ![]()
@Prcek88 píše:
http://stahovak.nova.cz/…i-kocku.html
ty vole
…to kdybych veděla, tak neřeším jak se rozkojit
…to je fakt uchylárna toto.
@Korrrinka píše:
@wildcherry Hlavně aby neměl pak chudák blechy! Nikdy nevím jaká čubička je v okolíjesstli chceš kočku, tak ti jí pošlu poštou
To je dobrý, naši mají venkovní kočku taky
,dík za nabídku, ale rodinné problémy by měly zůstat v rodině, tak si když tak vezmu tu od našich
![]()
@wildcherry píše:
No baba přilítla s natrženou řítí, prej fakt vymazlená ženská. První nechtěla říct o co jde, ale pak to z ní lezlo.Prej vytírala, nevím, no prostě byla na čtyřech a pes(doga) ji ho strčil do řiti prý. Průser byl ten, prej psům totiž zvětší několikrát svůj objem a našel ven, musela ho od sebe vyrvat. Nevím jak dopadl pes, já ani netušila, že je toto možný![]()
![]()
![]()
. Ale na druhou stranu prej vytahovali už hezkou řádku skleniček ze zadku, dokonce i kečup-vždy prej omylem na to spadli
![]()
![]()
…když to vykládal, byl u stolu i kolega co je teplej a jediný co na to řekl:,,no vy heteráci naděláte,,
no je fakt že když se spojí čoklové, že není sranda je odtrhnout, bože ještě že nejsem dr nebo sestra bych chcípla smíchy
![]()