Mám tu kočku snad kojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
16.4.13 19:55
@Korrrinka píše:
@tamata Tak už vím, proč mám protivnýho manžela!!Není kojenej! Takže večer nasadím klobouček (už má nějaký zub) a bude se muset přisát! :mrgreen:

No ty vole, tak proto :cert:…no u nás už je pozdě, leda že bych odchytla nějakou kočku s koťatama :lol: :lol: :lol:…jen aby mi pak nechodil večer se mrouskat a domů se vracel jen nažrat a vyspat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 19:57
@wildcherry píše:
To nechceš, věř mi :mrgreen:.

ale jo, šoupni to sem ;)

• Citovat
  • Upravit
12505
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930

@wildcherry Hlavně aby neměl pak chudák blechy! Nikdy nevím jaká čubička je v okolí :-D jesstli chceš kočku, tak ti jí pošlu poštou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.4.13 19:58

@Prcek88 Doprdele!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.4.13 19:59

@Prcek88
8o
uuuuáááá bych se bála že mi uhryzne bradavku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
16.4.13 20:00
@tamata píše:
já kojim manžela :pankac: Je po tom takovej klidnej a spokojenej, přesně jak praví laktační poradkyně :pankac:

Tak ted jsem se fakt zasmala :D :D :D :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
12262
16.4.13 20:01
@tamata píše:
já kojim manžela :pankac: Je po tom takovej klidnej a spokojenej, přesně jak praví laktační poradkyně :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 20:01
@Prcek88 píše:
http://stahovak.nova.cz/…i-kocku.html8o

jdu blejt velebnosti :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
21911
16.4.13 20:02

Hele co se to tu deje posledni dny? Takovou dobu byl od kojeni klid a ted toto. :lol: :lol:

To video je nechutny, ta zenska teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
16.4.13 20:03
  • Citovat
  • Upravit
24379
16.4.13 20:04
@K.Black píše:
ale jo, šoupni to sem ;)

No baba přilítla s natrženou řítí, prej fakt vymazlená ženská. První nechtěla říct o co jde, ale pak to z ní lezlo.Prej vytírala, nevím, no prostě byla na čtyřech a pes(doga) ji ho strčil do řiti prý. Průser byl ten, prej psům totiž zvětší několikrát svůj objem a našel ven, musela ho od sebe vyrvat. Nevím jak dopadl pes, já ani netušila, že je toto možný 8o 8o 8o 8o. Ale na druhou stranu prej vytahovali už hezkou řádku skleniček ze zadku, dokonce i kečup-vždy prej omylem na to spadli :lol: :lol: :lol:…když to vykládal, byl u stolu i kolega co je teplej a jediný co na to řekl:,,no vy heteráci naděláte,, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.4.13 20:06
@Prcek88 píše:
http://stahovak.nova.cz/…i-kocku.html8o

ty vole 8o 8o 8o…to kdybych veděla, tak neřeším jak se rozkojit :lol: :lol:…to je fakt uchylárna toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.4.13 20:07
@Korrrinka píše:
@wildcherry Hlavně aby neměl pak chudák blechy! Nikdy nevím jaká čubička je v okolí :-D jesstli chceš kočku, tak ti jí pošlu poštou :-D

To je dobrý, naši mají venkovní kočku taky :lol: :lol: :lol:,dík za nabídku, ale rodinné problémy by měly zůstat v rodině, tak si když tak vezmu tu od našich :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 20:07
@wildcherry píše:
No baba přilítla s natrženou řítí, prej fakt vymazlená ženská. První nechtěla říct o co jde, ale pak to z ní lezlo.Prej vytírala, nevím, no prostě byla na čtyřech a pes(doga) ji ho strčil do řiti prý. Průser byl ten, prej psům totiž zvětší několikrát svůj objem a našel ven, musela ho od sebe vyrvat. Nevím jak dopadl pes, já ani netušila, že je toto možný 8o 8o 8o 8o. Ale na druhou stranu prej vytahovali už hezkou řádku skleniček ze zadku, dokonce i kečup-vždy prej omylem na to spadli :lol: :lol: :lol:…když to vykládal, byl u stolu i kolega co je teplej a jediný co na to řekl:,,no vy heteráci naděláte,, :lol:

8o no je fakt že když se spojí čoklové, že není sranda je odtrhnout, bože ještě že nejsem dr nebo sestra bych chcípla smíchy :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný