Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@HáňaSlab A jinak by se to ev. dalo operovat? Kdyby to nebylo tak drahé, tak jste do toho li? Je to smutné, když se nco s naimi miláky stane. ![]()
Takový mladý pes, je mi to líto
aspoň ho už nic netrápí, drž se ![]()
edit: dočetla jsem diskuzi, už druhý pejsek na to samé, je mi to opravdu líto ![]()
Ahoj, je mi to moc lito. My uz meli pejsku nekolik, vzdy se dozili dobreho veku, ale ta ztrata je vazne bolestiva. Je to proste clen rodiny.
Ted uz mam vlastniho psa a ten byl po mem boku, kdyz jsem se seznamila s pritelem, stehoval se s nama do vlastniho, byl na nasi svatbe, ted hlida naseho syna a hazi mu micky. Nedokazu a ani nechci si predstavit jake to jednou bude ![]()
Moc s tebou soucitim, at to preboli co nejrychleji. Mne trvalo tri roky nez jsem si po smrti predchoziho pejska poridila toho nynejsiho ![]()
Hodne sil vam vsem. ![]()
Je mi to moc lito! Soucitim s tebou a vim jak se citis
Naseho pejska potrhal o vikendu o 40kg tezsi pes a bojoval o zivot. Nikdo jsme nevedeli jak to dopadne. Jsem kratce tehotna takze jsem se snazila drzet, ale ta bezmoc a smutek se neda popsat. Muj nastesti prezil ale jeste ted je mi z toho hrozne! Chce to cas ale i tak to bude stale bolestive. Drz se
![]()
@lasička1 Operovat by se to dalo, ale aby měla jednu nožku kulhavější než druhou? Jak by potom chodila? V té době měla už přes 20 kilo. Nechtěli jsme ji trápit.. Vždyť za ten její krátký živůtek si té bolesti i tak prožila až až.. Moc na ni vzpomínám, protože to byl zlatý pes, zlatá povaha.
@jaja84 To mě moc mrzí a držím vám palce, at je pejsek v pořádku
Nejhorší je, že mmu vlastně nemůžeš nějak zásadně pomoct. ![]()
@socina No byla docela špatná
Máma lpí hodně na Rockym (labrador),kdyby se mu něco stalo, tak mám dojem, že by měla infarkt.
Holky znovu všem děkuji za podporu! Aby to nebylo Rockymu (Labradorovi) líto, tak dneska jdeme na velkou procházku a na oběd
Tak dostane malej smuteční řízek.
@HáňaSlab píše:
@lasička1 Operovat by se to dalo, ale aby měla jednu nožku kulhavější než druhou? Jak by potom chodila? V té době měla už přes 20 kilo. Nechtěli jsme ji trápit.. Vždyť za ten její krátký živůtek si té bolesti i tak prožila až až.. Moc na ni vzpomínám, protože to byl zlatý pes, zlatá povaha.
Ach jo, to je smutné, tak mladá a mela takovou smůlu. To vypadá, že kosti nebyly moc silný, když se tak lámaly.