Loučím se, kamaráde :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
16.4.13 20:23

@HáňaSlab A jinak by se to ev. dalo operovat? Kdyby to nebylo tak drahé, tak jste do toho li? Je to smutné, když se nco s naimi miláky stane. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
16.4.13 20:32

@lasička1 nám nepomohla nai operace.bylo pozdě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 20:33

Takový mladý pes, je mi to líto :( aspoň ho už nic netrápí, drž se :hug:

edit: dočetla jsem diskuzi, už druhý pejsek na to samé, je mi to opravdu líto :hug:

• Citovat
  • Upravit
5695
16.4.13 21:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.4.13 21:36

Holky moc vám všem děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.4.13 21:42

To je mi líto. Je to moc smutné, když odejde psí kamarád :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
16.4.13 22:07

Ahoj, je mi to moc lito. My uz meli pejsku nekolik, vzdy se dozili dobreho veku, ale ta ztrata je vazne bolestiva. Je to proste clen rodiny.
Ted uz mam vlastniho psa a ten byl po mem boku, kdyz jsem se seznamila s pritelem, stehoval se s nama do vlastniho, byl na nasi svatbe, ted hlida naseho syna a hazi mu micky. Nedokazu a ani nechci si predstavit jake to jednou bude :-(
Moc s tebou soucitim, at to preboli co nejrychleji. Mne trvalo tri roky nez jsem si po smrti predchoziho pejska poridila toho nynejsiho :,(
Hodne sil vam vsem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
16.4.13 22:10

@Korrrinka to mě moc mrzí :,( :,( :hug: :hug: :hug: takova škoda, tak mladounký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
16.4.13 23:08

Je mi to moc lito! Soucitim s tebou a vim jak se citis :,( :hug: Naseho pejska potrhal o vikendu o 40kg tezsi pes a bojoval o zivot. Nikdo jsme nevedeli jak to dopadne. Jsem kratce tehotna takze jsem se snazila drzet, ale ta bezmoc a smutek se neda popsat. Muj nastesti prezil ale jeste ted je mi z toho hrozne! Chce to cas ale i tak to bude stale bolestive. Drz se :,( :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.4.13 23:19

@lasička1 Operovat by se to dalo, ale aby měla jednu nožku kulhavější než druhou? Jak by potom chodila? V té době měla už přes 20 kilo. Nechtěli jsme ji trápit.. Vždyť za ten její krátký živůtek si té bolesti i tak prožila až až.. Moc na ni vzpomínám, protože to byl zlatý pes, zlatá povaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
17.4.13 08:08

Ahoj Mončo, je mi to moc líto :( Jak to zvládá mamka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
17.4.13 08:57

@jaja84 To mě moc mrzí a držím vám palce, at je pejsek v pořádku :hug: Nejhorší je, že mmu vlastně nemůžeš nějak zásadně pomoct. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
17.4.13 08:58

@socina No byla docela špatná :,( Máma lpí hodně na Rockym (labrador),kdyby se mu něco stalo, tak mám dojem, že by měla infarkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
17.4.13 09:03

Holky znovu všem děkuji za podporu! Aby to nebylo Rockymu (Labradorovi) líto, tak dneska jdeme na velkou procházku a na oběd :) Tak dostane malej smuteční řízek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
17.4.13 09:20
@HáňaSlab píše:
@lasička1 Operovat by se to dalo, ale aby měla jednu nožku kulhavější než druhou? Jak by potom chodila? V té době měla už přes 20 kilo. Nechtěli jsme ji trápit.. Vždyť za ten její krátký živůtek si té bolesti i tak prožila až až.. Moc na ni vzpomínám, protože to byl zlatý pes, zlatá povaha.

Ach jo, to je smutné, tak mladá a mela takovou smůlu. To vypadá, že kosti nebyly moc silný, když se tak lámaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný