Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Kačko
,
to víš, že jí znám, ale neviděla jsem ji už víc jak 12 let. Takže ani nevím jak teď vypadá a asi bych jí ani nepoznala ![]()
Ahojky,
Lalwen - chodila jsem s ní na střední, pak jsme se potkali po dvou letech v Praze a byla pořád stejná. Teď je vdaná, občas si napíšeme, jestli chceš, pošlu ti na ní kontakt. Určitě bude ráda.
Medik - tak za chvilku už to budeš mít za sebou. Hodně štěstí na PA a ať je mimi zdravý a ty pak v pořádku. Už víte co to bude?
MilkaK - píšeš, že máš termín hodně daleko, ale určitě ti to strašně rychle uteče, uvidíš.
Zatím ahojky Káťa
Ahoj, je tu aktuálně nějaká nastávající či stávající mamča z Loun či blízkého okolí? Někdo na pokec, procházku apod.? Jsem v 5. měsíci těhotenství, sice ne prvorodička, ale díky velkému odstupu si tak stejně připadám
, trochu mě to sebrali víc, než jsem předpokládala, tak se cítím trochu osamělá.
Ahojky Ja jsem kus od Žatce, ale dřív jsme bydlely u slaného. ve Slaným jsem rodila dvakrát sice fajn, pak jsem třetí rodila v Žatci a super, skvělý všechno pokojíčky s koupelnou a Wc, mě určité Žatec
zkušenost před 7měsíci