Loupání kolene u mimča

15
9.3.06 21:28

Loupání kolene u mimča

Naší roční holčině, děsně vržou a praskají klouby a s oblibou si hraje tak, že si vyhazuje koleno z kloubní jamky ( nebo to tak aspoň vypadá ). Máte někdo podobné zkušenosti, nebo je nutné to řešit? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
9.3.06 22:28

Ahoj, čekala jsem, že se dočtu o občasném lupnutí v kolínku u mimča :) , tak jsem se hrnula s vlastními zkušenostmi :lol: , ale u ročního dítka.............určitě bych se přinejmenším na tohle zeptala u Dr., zvlášť, pokud je její „hraní si“ opravdu vyhazováním kolene.
Ať jste zdraví,
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
9.3.06 22:30

Tak odpověď mě bude taky zajímat, naše malé budou čtyři a vyhazování kolene=oblíbená zábava asi od roku. Jinak lupání a praskání v zápěstí, loktech a ramenech je nám taky blízké. Doktorka se nad tím jen usmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.3.06 00:06

Ahoj,jsme na tom stejně.Vrzání,loupání a praskání v kloubech.Nejhorší bylo,když byla naše malá ještě mimi (nyní 20 měsíců),při zvedání jí loupalo v páteři a bylo to hodně nepříjemný.Kdyby byla moje první dítě myslela bych si,že s ní špatně zacházím,ale zkušenosti mi říkaly,že tím to nebude.Ptala jsem se dvou doktorů,jeden říkal,že to ještě neslyšel a druhý ortoped,možný to je,ale nemám s tím nic dělat.Nakonec dodal,že by to mohl být někde v těle zánět,ale žádný vyšetření ani odběr krve a tak nám vrže,loupe a praská dál.Budu ráda jestli se tu dočtu nějakou radu,abych něco nezanedbala. :oops:

gepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
6.10.10 07:40

holky, ještě vašim dítkům lupou ty klouby? mojí dcerce to zůstalo a to jí je už 13
některé klouby začaly praskat i víc, tak zvažuji návštěvu lékaře

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí